Aaaa.. čo mám robyť? Mám ísť za zubárom alebo ho vyrhnúť. Je to zub na ľavo asi tretí od zadu. Kýve sa mi iba časť z neho lebo je dajako dvojmo rozdvojený. Potrebujem pomoc plllsss...
@2 nie je to trvalý zub, však zubár my vravel že mi už všetky vypadli, avšak moc často si neumývam zuby preto ich mám bohužial také aké sú... ale pllls napíšte mi čo mám robiť?
hlavne si ho tam nedaj nasadiť znova lebo jednej kamoške to spravili a potom jej ho museli vytrhnúť lebo si uvedomili že počas spánku by ju mohol zadrhnúť
neumývaš si často zuby? Tak to si šetri, lebo v 30ke si budeš musieť priplatiť buď za nastreľovacie alebo rovno vyklápačku. Hanbila by som sa to aj napísať. A ak sa ti kýve, choď k zubárovi, hádam si nemyslíš, že na to existuje nejaká rada starej matere s prikladaním klinčeka a pod...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
určite si sama trhaj trvalé zuby, obzvlášť stoličky, ktoré majú nervy snáď až do mozgu... -.-
Môžeš si zaspievať
:´(
"robyť", "často si neumývam zuby" O.O
@4
takze myslim ze so stolickou to mas este dobre