Ahojte, ja by som sa chcela opýtať či tu nieje nejaký dobrý opravár mobilov, spadol mi na zem a nereaguje mi ani na dotyk a treba vymeniť displej,pretože je puknutý.. Našiel by sa niekto?
» www.ebay.com/itm/New-Black-T... Tu mas na ebay display + digitizer za cca 25€ sice neni original ale tiez je 3x lacnejsi, mne od tohto ebayera prisiel pred par dnami display pre moju Xperiu mini pro (19€), vymenil som ho a funguje v pohode (doprava trvala iba 10 dni).
Vymenil by som ti ho ale kosice su daleko, mozna sa najde niekto z tvojho okolia, skus popytat neakych kamatov co sa do toho rozumia popripade skus neaky servis a spytat sa kolko by stala vymena ak by si mu doniesla aj display.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Orientačne :
Samotný displej bez dotykovej plochy stojí 38 €
» www.gsm-shop.sk/tovar-pre-servi...
Dotykové sklo (digitizer) stojí 42€
» www.gsm-shop.sk/prislusenstvo/k...
K tomu si pridaj cenu práce, to bude asi 30€
Dokopy 110€ ... Ceny sú len orientačné, možno tieto komponenty zoženieš lacnejšie...
Samotný telefón sa na bazárovom portáli Bazos predáva od 100 do 120€ .. Takže je na zváženie, či sa ti vôbec oplatí to dať opraviť.
Vymenil by som ti ho ale kosice su daleko, mozna sa najde niekto z tvojho okolia, skus popytat neakych kamatov co sa do toho rozumia popripade skus neaky servis a spytat sa kolko by stala vymena ak by si mu doniesla aj display.