Myšlienka: Ak máš nádej, uzatváraš sa pred ostatnými možnosťami. ale keď sa oslobodíš od nádeje, všetky ostatné možnosti sa ti otvoria a môžeš robiť čo chceš.
Nie je nič trápnejsie ako mať niake "životné moto" a podobné pičoviny podla ktorých sa nikdo neriadi ale akože to je ich moto aby boli zaujímavý...
Vtipné.
Este si potom myslia že aké super moto maju že to presne vystihuje hento a toto a pritom je to najprijebanejsia vec na svete...
myslím že nádeje sa netreba vzdávať. ostatné možnosti ti zatvára očakávanie ktoré máš. preto nemôžeš robiť čo chceš, lebo očakávaš len jeden konkrétny vývin situácie. nádej naopak pripúšťa prekvapenia a neočakávané veci. keby sa vzdáš nádeje si len...nejaký prvok.. mátoha.
kým mám nádej sa uzatváram pred možnosťami ako hodiť sa pod vlak alebo skočiť z mosta. to hej.
inak je to podľa mňa blbosť, myslím si, že naopak nádej nám poskytuje viac možností, lebo nás núti ich vôbec hľadať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Vtipné.
Este si potom myslia že aké super moto maju že to presne vystihuje hento a toto a pritom je to najprijebanejsia vec na svete...
» www.youtube.com/user/LAHWF...
inak je to podľa mňa blbosť, myslím si, že naopak nádej nám poskytuje viac možností, lebo nás núti ich vôbec hľadať.