Dievčatá, (chlapci,) viete poradiť niečo na lámavé vlasy? Aj keď si nefarbím, nežehlím a nefénujem končeky stále sa lámu, dokonca aj keď si ich podstrihnem, už tam na konci vidím zase takú bielu guličku aká tam je keď sa lámu. Nejaké masky, kondicionéry p
Pravidelne podstrihovať, na končeky je dobrý šampon Gliss Kur ( či ako sa to píše ) ten žltý, ten je originál na to. A ináč, Afričanky to robia tak, že ked zjedia banány tak na šupke, čo je to biele na vnútornej strane si to dajú do vlasov a nemajú potom zničené končeky Fakt to pomáha, aj ked to znie divne. Len potom sa to zle umýva, ale je to dobre
inak nemas celkovo suche vlasy? lebo ja som mala problem, ze mi strasne rychlo mastneju vlasy, ale po dlzke ich mam suche a strasne sa mi stiepia konce. a po porade s kadernickou to dopadlo tak, ze mam pouzivat sampon na suche vlasy (kedze mi rychlo mastneli, tak som pouzivala na mastne) a poradila mi aj masku na vlasy. ze masky a balzamy su ucinnejsie nez kondicionery.
Fúha ... ja mám dosť kvalitné vlasy a predsa chodím podstrihovať každý tretí, štvrtý mesiac, aby sa mi neničili
Skús ich dať zase podstrihnúť, nečesať ich veľmi často a hlavne, keď sú mokré , nedrhnúť uterákom, len jemne zabaliť a uterák si už vodu vysaje ...
Na končeky mám 2 šampóny ... Jeden je Gliss Kur žltý ... druhý Dove niečo s regeneráciou ... hlavne Dove je dobrý, len aj dobre mastí hlavu tak si musíš vybrať ...
Plus ešte jedz veľa zeleniny, ovocia, vitamíny a taaak
henna...ja mam priserne jemne poskodene vlasy....ale chcem amť aspoň raz dlhé vlasy....a chcem vychádzať zo školy s vlasmi po lakte a dala som si hennu a je to sto a jedna.... ako žiadny zazrak ale ja som fakt rada a fakt zmena!
nehádajte sa tu... noo a ja mam ten istý poblém a používam spej gliss kur ! to ti radím umysješ si vlasy iba šamponom... hento si na ne nastriekaš a uplne ľahko ich rozčešeš nadhene voňajú a maš uplne hladučke a pekne vlasy... už je len na tebe aky si vyberieš každý je proti lamaniu a štiepeniu ale ine su obohatene aj zložkami na farbene vlasy a pod.
Hlavne si ich nepodstrihuj obyčajnými nožničkami, to je horšie ako keby si si ich ani nestrihala. Mne na vlasy pomohla henna a nejaká krowkovo voňajúca maska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
toto len modre
aj ostatným vďaka
a inak » www.birdz.sk/webka/mielikki/...
Skús ich dať zase podstrihnúť, nečesať ich veľmi často a hlavne, keď sú mokré , nedrhnúť uterákom, len jemne zabaliť a uterák si už vodu vysaje ...
Na končeky mám 2 šampóny ... Jeden je Gliss Kur žltý ... druhý Dove niečo s regeneráciou ... hlavne Dove je dobrý, len aj dobre mastí hlavu tak si musíš vybrať ...
Plus ešte jedz veľa zeleniny, ovocia, vitamíny a taaak
Keratínová kúra na vlasy je super, je dobré opakovať každé 3-4 mesiace + pečatidlo na končeky.
1. normálne do pol chrbta
2. kdesi na pleciach, keď máš veĺmi zlý obvod
3. krátke, a podprsenka na spôsob tvojej dávnej profilovky