Myslíte si že by ste po strate pamäti/amnézií, ľúbili tú osobu ktorú ste ľúbili pred aj bez všetkých spomienok ? Poprípade zaľúbili by ste sa do nej znova ?
Tak po fyzickej stránke by sa podľa mňa danému pacientovi páčila (ak sa jedná čisto o stratu pamäte)...a ostatné okolo toho, zaľúbenie, láska a tak, to by záviselo od iných faktorov...
tak určite by som ju neľúbila, keďže spomienky by mi chýbali a chýbalo by mi asi to všetko, prečo ju ľúbim teraz.
a možno by som sa do neho vedela zaľúbiť znova.
to sa nedá povedať. veď keby som na všetko zabudla tak začínam nanovo a neviem či by sa novej Simke páčilo to, čo teraz. možno by som bola úplne inou a vtedy by som si s tou osobu nemusela rozumieť a tiež by som nemala potrebu byť ním ľúbená a tým pádom by som ho neľúbila ani ja
@assasins čo sa týka toho prvého, myslím si že po strate pamäti by som toho človeka nepoznala a max čoby som k nemu cítila je možno nejaká sympatia/priťahovanie alebo nejaký taký uplne mini náznak minulosti o ktorom by som samozrejme JA nevedela že sa to týka minulosti a pokiaľ by sa ta druhá osoba nesnažila o5 so mnou nejako nanovo zoznámiť asi by som ani nevedela že pre mňa v minulosti bol niekym vynimočným
a čo sa týka druhého: je to dosť možné, ide predsa o vlastnosti a povahu a ta sa poväčšine nemeni v človeku
no tak nad tým presne rozmýšlam v poslednom čase a na nič som ešte neprišla
ale len tak pre pobavenie, kamoška raz mala úraz a stratila pamäť....a keď zistila, s kým je zasnúbená, povedala, že by si ho v živote nezobrala....aj tak sú spolu
rozmýšlam čo by som pocitoval po amnézii a holka predomnou mi povie že je moja priatelka (sme spolu dajme tomu 2 roky) hmmm vpodstate fajn pocit, povedzme si to na rovinu, kočka s ktorou som vydržal 2roky, vďaka amnézii o nej nič neviem, takže všetko začína na novo (myslím spoznávanie, v tej chvíli by som chcel zistiť čím ma tak zaujala že som sňou vydržal 2 roky, tým pádom bola pred amnéziou pre mňa výnimočná) myslím si že by som sa opäť do nej zamiloval... bolo by to ako prvé rande... a ak boly pred amnéziou nejake problémi, určite sa časom opäť ukážu...
to nie je tak že keď sa ti vráti naspäť pamäť tak si spomenieš na všetko a nemusíš sa nič učiť ani spoznávať odznova? proste to len budeš znova vedieť. Nie je to náhodou tak?
myslím, že nie. fakt som si vôbec nevšímala ako môj chlap vyzerá. veľa vecí sa zmenilo a ľúbim ho, ale zmenil sa on a aj ja. Asi by som ho neľúbila ak by som ho spoznala takého aký je teraz. Alebo len teraz vidím viac aj tie jeho iné vlastnosti? Neviem, ale skôr nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale zaujímavá otázka....
a možno by som sa do neho vedela zaľúbiť znova.
to sa nedá povedať. veď keby som na všetko zabudla tak začínam nanovo a neviem či by sa novej Simke páčilo to, čo teraz. možno by som bola úplne inou a vtedy by som si s tou osobu nemusela rozumieť a tiež by som nemala potrebu byť ním ľúbená a tým pádom by som ho neľúbila ani ja
a čo sa týka druhého: je to dosť možné, ide predsa o vlastnosti a povahu a ta sa poväčšine nemeni v človeku
ale len tak pre pobavenie, kamoška raz mala úraz a stratila pamäť....a keď zistila, s kým je zasnúbená, povedala, že by si ho v živote nezobrala....aj tak sú spolu
vsetko sa toci len okolo mozgu
ale @5 by som zňuňavel opat!