Hm, tak som tak rozmyslala....ze laska ako taka vobec nie je...pretoze ak je clovek do niekoho zamilovany, kazdy den mu vola, musi ho vidiet a ak ho nevidi, tak na neho mysli a potom mu zas len vola pise a chce ho vidiet....
hm no ale tvoj popis lasky nezahrna to ze napr. ked mas niekoho rad tak nemyslis na seba a bola by si schopna zvdat sa cohokolvek za toho druheho, takze to sa podla mna celkom vymika z tej zavislosit
som chcela napísať, že ja som závislá od snickersu... ale nechcem si už robiť prču, prešla ma chuť ale nie na snickers ten si zajtra kúpim a ja som bola závsilá len na jednom človeku v živote, a skončilo to... ako v rámci lásky, inak som sa ešte na zádkladnej škole naučila nelipnúť na nikoho, a teším sa na takého človeka, ktorý mi dokáže, že stojí za to, aby som na ňom závislá bola ak ho nájdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A som rada závislá.
Keď sa závislosť k jednému objektu vytratí, nájdem si ďalší
závislý som bol raz a nebolo mi to opätované a od vtedy som takmer bezcitný...
je to pravda a rád si robím z takých ľudí posmech...
nedávno som sa dozvedel, že aj moja zlomyseľná sestra má túto diagnózu
a je to fakt úbohé byť na niekom závislý a samozrejme detské...
ak máte niekoho na kom vám fakt záleží tak sa mu musíte snažiť pomôcť sa vyliečiť, ale ja mám sestru v ...
ale popravde rád by som bol aby nejaká pubertiačka bola na mne takto závislá, aspoň by som mal novú hračku...
som chcela napísať, že ja som závislá od snickersu... ale nechcem si už robiť prču, prešla ma chuť ale nie na snickers ten si zajtra kúpim a ja som bola závsilá len na jednom človeku v živote, a skončilo to... ako v rámci lásky, inak som sa ešte na zádkladnej škole naučila nelipnúť na nikoho, a teším sa na takého človeka, ktorý mi dokáže, že stojí za to, aby som na ňom závislá bola ak ho nájdem