Ahoj, stalo sa vám už niečo také, alebo je podľa vás možné sa zamilovať do niekoho, koho ste nikdy nevideli? Teda poznáte ho len zo sociálnej siete napríklad. Stalo sa mi to. Neviem vôbec ako vyzerá. On nevie ako vyzerám ja. No stále si máme o čom písať.
To ta.prejde o pár rokov.
Ale inak da sa zamilovať do tvojej predstavy o ideálnom partnerovi do toho odhadu ze tvoj mozog ti da obraz co ti chýba a po com tuzis... Do toho sa da ale nie ze kdosi píše ty ho nevidis a zajilujes sa to je čosi iné...
a k téme : mne sa to stalo s mojim terajším priateľom, my sme sa do seba tiež zaľúbili v podstate cez písmenká akurát s tým rozdielom, že sme vedeli ako vyzeráme. ale myslím, že to nie je nič nezvyčajné
mne sa stalo niečo podobné ... a potom som zistil že či už text alebo listy, všetko je to len písomná forma a to najdôležitejšie odhalí až stretnutie a fyzické spoznanie sa ...
ked som bol o dost mladsi, viackrat som zazil obojstranne podobne pocity. bud som sa ja, no nazvyme to zalubil do niekoho alebo dotycna do mna, alebo obaja naraz. ale neprikladal som tomu velku vahu. bol som v podstate este decko.
aj hej potom osobne sme to uz len doklepli
ale mne sa strasne tazko rozlisuje medzi online osobou a osobou nazivo ked ich hentak spoznam ze mi to pride ze to ani nie su ti isti ludia ja neviem divne mi z toho byva
no raz dááávno som hrala istú hru ... a zaľúbil sa tam do mňa jeden chlapček.. jeho brat mi potom vypisoval či s ním budem chodiť.. pravdaže nie .. a tak ma jeho kamaráti denno-denne ničili a dohrala som .. :letim:
Neviem ale viem co je to zamilovat sa do kreslenych postaviciek tak moc, ze pre ne dychas a tiez aj co je to vrhat tie bezhranicne~laskyplne pohlady na seba v zrkadle.. .
-... sto ludi sto chuti mas pici^^
Zamilovala som sa aj do človeka ktoreho som videla raz v živote. Už to budu 4 roky a stále (aj keď menej) niečo k nemu cítim, nedokažem sa tohto pocitu zbaviť a už vôbec nie na toho človeka zabudnuť.
a nakoniec,keď sa stretnete,tak sa z neho vykľuje nejaký podivný dedko,alebo prinajlepšom ,,pufff''..a budete z celej reality šokovaní v nie príjemnom slova zmysle
nie,nehovorím z vlastnej skúsenosti(asi),iba konštatujem čo sa môže prihodiť ..že netreba mať veľké očakávania a tak.
s mojim byvalym frajirkom som sa tak motala, nasledne sme spolu štyri roky chodili, nevedela som dlho ako vyzera a len sme si staaaaaaaaaaale pisali
staré časy
Myslíš to tak,ze som nevidel vôbec jej foto pred tym? To sa mi este nestalo,no stalo sa mi,ze som videl len fotku tváre a bolo to dosť sklamanie ...odvtedy si radšej pýtam taku,kde je vidno celého človeka,inak nie som ochotný sa stretnúť
Ale možné to je. Naši sa napr.spoznali cez teletext (ak si to tu este niekto pamätá). Vôbec nevedeli ako ten druhý vyzerá a zdá sa,ze sa in to stalo osudným
Stalo, stretli sme sa a bolo to nádherné. Ale mala som predstavu o tom ako vyzerá ale inak som to mala úplne presne takto. vôbec si nemyslím že si divná práveže je to krásne zamilovať sa do niekoho len na základe slov a myšlienok
Hej,stalo sa mi to už. Ale postupom času si len uvedomujem,že to bolo také pobláznenie a dnes sa na tom už smejem,aj keď som si s ním veľmi dobre rozumela,čiže ťa chápem
Ale cez sociálnu sieť môžu "preletieť" len tie počiatočne sympatie,také porozumenie,kedy majú tí dvaja o čom kecať a majú rovnaké záľuby..a pod..
A vieš čo,divná nie si vôbec obzvlášť ak si v puberte,tak nie.Zaľúbiť sa dá aj cez net,to je tá,ako bolo už spomenuté platonická láska,ale to pravé zaľúbenie príde,až keď sa spoznáte naživo.
No často sa stávajú veci,že dvaja si na nete úplne v pohode rozumejú a stretnú sa osobne a nemajú si čo povedať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
moze sa stat v reale opak potom a zase niekedy je to naopak.
podla mna divna nie si, ale to je subjektivne. stavim sa, ze aspon jeden moralista ti sem pride hovorit, aky si ufon, lebo sa socializujes online
Ale inak da sa zamilovať do tvojej predstavy o ideálnom partnerovi do toho odhadu ze tvoj mozog ti da obraz co ti chýba a po com tuzis... Do toho sa da ale nie ze kdosi píše ty ho nevidis a zajilujes sa to je čosi iné...
Zase keď ti to vyhovuje tak nie je očom
a k téme : mne sa to stalo s mojim terajším priateľom, my sme sa do seba tiež zaľúbili v podstate cez písmenká akurát s tým rozdielom, že sme vedeli ako vyzeráme. ale myslím, že to nie je nič nezvyčajné
ale mne sa strasne tazko rozlisuje medzi online osobou a osobou nazivo ked ich hentak spoznam ze mi to pride ze to ani nie su ti isti ludia ja neviem divne mi z toho byva
Skvelo si pokecat je jedna vec, ale nestaci imho.
čo je dosť hlúpe lebo toho človeka poznám len internetovo
láska je divná
ale nedávaj tomu veľkú váhu, vás to písanie časom prejde teda pokiaľ sa nestretnete
funguje to len vybraním ľudom?
-... sto ludi sto chuti mas pici^^
nie,nehovorím z vlastnej skúsenosti(asi),iba konštatujem čo sa môže prihodiť ..že netreba mať veľké očakávania a tak.
ale zas
mala som 15
staré časy
a s mojim terajším to isté hihihihi
Ale možné to je. Naši sa napr.spoznali cez teletext (ak si to tu este niekto pamätá). Vôbec nevedeli ako ten druhý vyzerá a zdá sa,ze sa in to stalo osudným
Ale cez sociálnu sieť môžu "preletieť" len tie počiatočne sympatie,také porozumenie,kedy majú tí dvaja o čom kecať a majú rovnaké záľuby..a pod..
A vieš čo,divná nie si vôbec obzvlášť ak si v puberte,tak nie.Zaľúbiť sa dá aj cez net,to je tá,ako bolo už spomenuté platonická láska,ale to pravé zaľúbenie príde,až keď sa spoznáte naživo.
No často sa stávajú veci,že dvaja si na nete úplne v pohode rozumejú a stretnú sa osobne a nemajú si čo povedať...
ale mám obavu, či to nie je len láska do tvojej predstavy o tom človeku. do toho tajomna.