Haaaahaha. Som rozcitlivena A zatrpknuta dnes, let's go.
Ako by podľa vás mal vyzerať vzťah ?
- Vztah PODLA mna: dovera, komunikacia, suznenie, spolocne hodnoty atd atd. Vztah PRE mna asi vhodny, kedze som nekompatibilna s ludskou spolocnostou: dvaja (alebo i viaceri) znacni introverti, dobry pokec, dobry sex, strasne vela priestoru pre seba na autisticke aktivity a ziadne spolocne byvanie a obchadzanie sa vysavacom, fuck that shit.
Myslíte si že existuje pravá láska ?
- Nevylucujem to.
A čo by ste všetko boli schopný urobiť pre človeka ktorého milujete ?
- Dost, moja kapacita pre pochybne rozhodnutia je znacna.
Je vedecky potvrdené že láska je len dočaná (približne jednoročná) chemická reakcie na feromóny druhej osoby, ktorej úlohou je zblíženie jedincov za účelom splodenia dieťaťa. Potom láska opadá a jedinci od seba odídu a hľadajú si ďalšiu lásku. Teda tak to funguje všade v prírode okrem ľudskej populácie, kde sa hráme na nejaké rodiny a niektorí žijú so svojím partnerom až do konca života aj keď je to už len utrpenie a odolávajú ostatným jedincom aj keď ich priťahujú ovela viac ako starý partner.
@patrixo Ja uznávam viac teóriu...prax začína až tam kde skončí teória, väčšinou......a teória je pre mňa nekonečná svojim spôsobom.....teda neviem či sa chcel tvojou reakciu pustiť do filozofickej debaty......a blbá môže byť.
Ako pravú lásku si vždy predstavím Kleopatru a Antonia. Neviem ako to, ale aj keď to v ich vzťahu vyzeralo ako v cirkuse ľúbili sa až do trpko-sladkého konca.
@kierkegaard najprv som sa ani nechcel vyjadriť lebo poslednú dobu investujem vela času do kokotov a vysvetlovania pre nich...
Ale skúsim to: daj si do Googlu feromóny, pozri wikipediu. Ak to nepochopíš čo sa tam píše tak si daj takú životnú misiu že zvýšiš svoje IQ aspoň o 20 bodov, a navštív wiki znovu.
Maj sa
@vsakpredsajaa Ako daj si do googlu? Ty vedec, keď chceš niečo napísať ako si napísal tak musíš argumentovať, niečím to podložiť, niečím iným ako googlom a wikipédiu myslíš vážne ako relevantný zdroj? Neviem, ale svojim slovníkom a týmto čo tu píšeš dokazuješ ty svoje IQ...ale ja mám k tebe úctu takže ti nebudem nadávať.
@21 Podstatou, základom vzťahu by malo byť pevné priateľstvo za každých okolností a dôvera. Základom na ktorom to má stáť, by nemal byt pocit zamilovanosti, či žiadostivosť, ale úcta a rozumné spoznávanie sa, nie skúšanie si ako čo bude až to bude...
@vsakpredsajaa tak vieš, lepšie je keď máš niekoho komu môžeš veriť a vieš že tu bude pre teba... ako keď opustíš niekoho a potom si nájdeš možno na krátko na tú jednu vec niekoho ale v živote sa nebudeš mať na koho spolahnuť a potom budeš liezť každy den do krčiem za svojimi"kamarátmi" ...
Neviem ako by mal vyzerať...keď niečo budem robiť zle tak snáď mi to niekto povie ...A myslím že existuje. A myslím že som ju už stratil. A myslím, viem že by som bol schopný urobiť všetko. Len nie ublížiť sebe ... lebo to fakt nedám... dobre ale scenky z hororov a unosov a vyhražani vynechajme. Normálne všetko.
Skutočná láska existuje. A pokiaľ ide o vzťah, ja považujem za dobrý taký, ktorý je prospešný nielen obom zúčastneným, ale aj ostatným ľuďom naokolo. V dobrom vzťahu človek nežije iba pre seba, ale naučí sa darovať druhému zvláštnym spôsobom, ktorý obohacuje aj jeho samého. V dobrom vzťahu človek rastie a prekvitá, prerastá hranice svojho sebeckého ja. Z dobrého vzťahu má človek hlbokú, neutíchajúcu radosť a to nezávisle od nálady. V dobrom vzťahu je človek milovaný ako celok, nielen tie časti, ktoré sa práve páčia a z ktorých plynie nejaká výhoda. Milovať neznamená robiť len tie trblietavé, dúhové, sladké a chrumkavé veci. Láska je aj o obete, zmene, bolesti. Nejde o to urobiť pre toho druhého všetko na svete. Ak niekto skutočne miluje, pozná a rešpektuje limity toho druhého a všetko na svete od neho žiadať nebude.
Ako... proste ja neviem, mali sme pár na piču období ale 5 rokov v podstate stability , kedy to ide len a len k lepšiemu a nie k horšiemu vzájomne. To mi dáva istotu. Momentálne sme v bode kde sme k sebe maximálne úprimný a strašne si užívame vzájomnú prítomnosť. Našli sme takpovediac harmóniu. Pomáhame si, doma mi pomáha on s upratovaním a varením , robíme spoločné aktivity , milujeme naše kočky a proste tak celkovo to stojí na vzájomnej úcte a tolerancií. A dôležité je podľa mňa si zo seba vedieť urobiť aj srandu ale nie že ty tchor jak tu pohroma písala ale to správne škádlenie tam musí byť
Pravá láska existuje. Žijem ju už desaťročia. Okrem "normálnych" záležitostí mi nedá nespomenúť aj niečo "navyše" a to je posvätnosť manželstva. Aj tá (posvätnosť) existuje.
A čo by dokázal jeden pre druhého urobiť? Nuž ja mám skutočne svätú manželku. Takže to neviem posúdiť.
@kierkegaard
Na radu @Vsakpredsajaa som zagooglil a vyšlo mi z tých foromónov, že predstava lásky ženy k mužovi na základe feromónov je asi takáto:
"Cez deň nemôžem jesť, pretože myslím na chalana. Večer nemôžem jesť, pretože myslím na chalana. V noci nemôžem spať, pretože som príšerne hladná."
1. ideálny vzťah neexistuje, a ak, bol by dosť nudný...
2. či pravá neviem, lebo čo je pravé? ale naozajstná láska ano
3. všetko čo by ťa napadlo... ak niekoho milujem som ochotná obetovať preňho naozaj všetko, čož je blbé, ale je to tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ako by podľa vás mal vyzerať vzťah ?
- Vztah PODLA mna: dovera, komunikacia, suznenie, spolocne hodnoty atd atd. Vztah PRE mna asi vhodny, kedze som nekompatibilna s ludskou spolocnostou: dvaja (alebo i viaceri) znacni introverti, dobry pokec, dobry sex, strasne vela priestoru pre seba na autisticke aktivity a ziadne spolocne byvanie a obchadzanie sa vysavacom, fuck that shit.
Myslíte si že existuje pravá láska ?
- Nevylucujem to.
A čo by ste všetko boli schopný urobiť pre človeka ktorého milujete ?
- Dost, moja kapacita pre pochybne rozhodnutia je znacna.
spolu si mozu vytvorit aj ten najidealnejsi vztah v celom vesmire, len clovek musi chciet
@8 pekne napísané
@13
» animals.nationalgeographic.com/animals/photo-a...
Ale skúsim to: daj si do Googlu feromóny, pozri wikipediu. Ak to nepochopíš čo sa tam píše tak si daj takú životnú misiu že zvýšiš svoje IQ aspoň o 20 bodov, a navštív wiki znovu.
Maj sa
Ako... proste ja neviem, mali sme pár na piču období ale 5 rokov v podstate stability , kedy to ide len a len k lepšiemu a nie k horšiemu vzájomne. To mi dáva istotu. Momentálne sme v bode kde sme k sebe maximálne úprimný a strašne si užívame vzájomnú prítomnosť. Našli sme takpovediac harmóniu. Pomáhame si, doma mi pomáha on s upratovaním a varením , robíme spoločné aktivity , milujeme naše kočky a proste tak celkovo to stojí na vzájomnej úcte a tolerancií. A dôležité je podľa mňa si zo seba vedieť urobiť aj srandu ale nie že ty tchor jak tu pohroma písala ale to správne škádlenie tam musí byť
a @27 to napísala pekne
=D
A čo by dokázal jeden pre druhého urobiť? Nuž ja mám skutočne svätú manželku. Takže to neviem posúdiť.
Na radu @Vsakpredsajaa som zagooglil a vyšlo mi z tých foromónov, že predstava lásky ženy k mužovi na základe feromónov je asi takáto:
"Cez deň nemôžem jesť, pretože myslím na chalana. Večer nemôžem jesť, pretože myslím na chalana. V noci nemôžem spať, pretože som príšerne hladná."
2. či pravá neviem, lebo čo je pravé? ale naozajstná láska ano
3. všetko čo by ťa napadlo... ak niekoho milujem som ochotná obetovať preňho naozaj všetko, čož je blbé, ale je to tak...