laaaaaska?? tak podla mna to je nieco neskutocne, neni komplikovana, laske podriadis vsetko, aj seba, raz som to zazil a nevyplatilo sa velmi. Laska je nieco tazkeho na opisanie, ale ked to citis , stoji to za to....
Láska je komplikovana len ked mas pri sebe toho spravneho človiečika..Preto lebo vam na sebe záleží..Keby nebola komplikovana nebola by to láska.A láska je to najkrajšie na svete a oplati sa s nou bojovat nie???
Láska je to naj.na svete,to po com tuzi kazdy clovek aby ho mal niekto rad-uprimne...ak nastanu komplikacie laska a vy dvaja dokazete vyriesit iba vtedy ak sa mate naozaj radi tak preco ju nechavat na pospas? treba bojovat aby sa neznicila a aby ste sa nerozisli
Jezis, ludia ani nehovorte ja milujem lasku ...uz od malicka som bola taka, ze chcem niekoho, kto ma bude lubit, koho budem ja lubit, budeme spolu, budeme sa mat radi...milovat sa...
A suhlas s MOJE(7.)laska skratka ma byt komlikovana, to je jej sucastou, keby bola jednoducha, tak by sme o nu tak nebojovali a netrapili sa nou, preto sa hovori, ze je to najkrajsi cit na svete. bojuje sa o nu, nechceme ju stratit, lebo bez nej sa neda zit. Neverim, ze na svete existuje clovek, uplne pri zmysloch, ktory by na lasku neveril a netuzil po nej (ci uz po rodicovskej, surodeneckej, medzi partnermi...)
hm....ax.. aj podla mna je laska komplikowana... ale len wtedy ak niekoho naozaj lubite a iba ten koho milujete wam dokaze naozaj ublizit.. ale laska je krasna... a hlawne si musite werit!! a nevzdawat sa hm....
jaaaaaj...laaaska...to je teda teeema na zamyslenie.je komplikovana pretoze keby bola lahka....keby ju mal kazdy a kazdy ju lahko dosiahol,tak by si ju nevazil.je to ten najkrajsi cit a kym ho clovek nezazije tak vlastne ani nezil.
Myslím, že ju úplne normálne keď medzi dvoma ľudmi vznikajú konflikty. Veď aj súrodenci ktorí spolu žijú a rastú odmalička... sa hádajú denne. A pritom sú to súrodenci. A dvaja zalúbenci sú to v podstate dvaja cudzí ľudia... takže konflikty sú na mieste... hovorí sa, že v kritických chvíľach sa prejaví charakter...
láska je niečo neuveriteľne krásne, je to najkrajší cit, samozrejme, že sa v láske môžeme sklamať, ale radšej sa sklamať, keď sme predtým boli šťastní, ako nebyť šťastní vôbec, (teda podľa môjho názoru) a každý vťah nech bol akýkoľvek nás posúva dopredu, ukazuje ako sa máme k tomu druhému správať, aby sme to potom keď príde ten pravý/pravá zase nepokazili
neznasam lasku, a neznasam zamilovanost.. preco? lebo vzdy pride v najnevhodnejsej dobe a vzdy lubim toho, koho nechcem a potom toho chalana este viac nenavidim za to. (( mozno to je vadne, ale mne je to jednoo... )
ach..laska..tak priznavam, ze tento cit ma dostava asi najviac z celeho sirokeho spektra pocitov, ake si len vieme predstavit podla mna je hrozne zvlastne, ako si clovek moze tak oblubit a navyknut na nejakeho ineho cloveka, az by mu bol schopny zniest aj modre z neba pre jeho blaho.. hmm
mam nervy a to neni dobre!!! NEZNASAM LASKU!! akoze ona je mi tak dobra ako natacky!!! (( mam vadne kuceravovlnite vlasy, aby ste chapali, a chcem ich mat rovne ) uz len doplnim.. neznasam ho viac ako moju uhlavnu nepriatelku!!!!!! (( a to uz ej co povedat!! )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Som zase zo seba vytiahla...xe
Láska je to naj.na svete,to po com tuzi kazdy clovek aby ho mal niekto rad-uprimne...ak nastanu komplikacie laska a vy dvaja dokazete vyriesit iba vtedy ak sa mate naozaj radi tak preco ju nechavat na pospas? treba bojovat aby sa neznicila a aby ste sa nerozisli
ach láska
A suhlas s MOJE(7.)laska skratka ma byt komlikovana, to je jej sucastou, keby bola jednoducha, tak by sme o nu tak nebojovali a netrapili sa nou, preto sa hovori, ze je to najkrajsi cit na svete. bojuje sa o nu, nechceme ju stratit, lebo bez nej sa neda zit. Neverim, ze na svete existuje clovek, uplne pri zmysloch, ktory by na lasku neveril a netuzil po nej (ci uz po rodicovskej, surodeneckej, medzi partnermi...)
Keď miluješ lásku tak musíš byť jedná s tých čo má ohromné šťastie.....
Lebo ja mám z láskou vždy zlé skúsenosti.
neboj sa tak to sme dvaja...
Nheh tak to budeš spriaznená duša.
No veď som sa do jednej holky zase zamiloval a teraz som preposraty s toho že zase zažijem sklamanie....
tak ale zas nemozes hned mysliet na to ze budes sklamany...skus to....a mozno to vide
Je to taky cit pri ktorom ťa dotičná osoba môže poslať do hovien....
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
q
je tým, čo nás robí šťastnými
a čo našej existencií dáva zmysel.
Lásku je ťažké definovať.
Azda sa dá povedať, že pre dušu je to vášeň
vládnuť, pre ducha je to sympatia a pre telo
skrytá a nežná túžba zmocniť sa po odhalení
veľkých tajomstiev toho, koho milujeme...