mne to vôbec nevadí,nech si každý oblieka čo chce...myslím že ak sa nebavíme o tričku nad pupok tak by som si bola schopná to aj obliecť mám na robote lepšie veci ako riešiť oblečenie druhých .
kamaratka to takto nosi.. tak ako pises, ze normalne kratke tricko a leginy si da namiesto nohavic a chlapcom v okoli sa to paci, uz ju aj pochvalil ze aky fajny zadok v tom ma ... ale podla mna to vyzera dost divne, este ked si da k tomu aj botasky
@nixxina ale nie, akože pozri, nemyslela som to zle, len sa v poslednom čas estretávam s podobnými "úvahami", ktoré sú od tejto asi 100 krát irelevantnejšie a trochu mi to lezie krkom, akože spýtať sa na to, či sa to niekomu páči je fajn, veď sloboda slova, ale prečo to hneď odsudzovať?
@janaeyrova a ja to neodsudzujem ja sa len pytam... ked ma baba dobru postavu tak si moze obliect cokolvek len podla mna dnesnym dievcatam uz chyba trochu sudnosti inac mi je to akoze jedno len sa nad tym dokazem dost pozastavit ....
a napadlo sa ma to spytat uz len preto ,ze som videla dievca co nemalo leginy ale klasicke pancusky
uz samito zhnusilo lebo kazdy to nosi uplen kazdy.. kazda babá ci je chudô tučnô priemernô to je jedno proste.. a samito dako uz sprotivilo.. a este ktomu balerinky a ides uplne totak kazdy nosi.. alebo vysoke topanky ..keduz tak sami paci ked tak tak sportovo neviem.. inak toto sa tu uz Xkrat riesilo
@bejak a kedysi nosili vsetci zvonove rifle, predtym sustaky, predtym mrkvace, predtym este daco ine, ved vzdy sa vsetko nosilo masovo, co je na tom divne
je mi to tak dvadsaťosem, nech si dá aj vrece na seba.. každému sa páči niečo iné každý má iný vkus... a ak niekto nemá, tak potom s tým treba ísť za ním, pekne mu povedať či je to takto nutné pretože to čo má na seba nemá ani hlavu ani pätu... riešiť to tu a možno si dokazovať svoju pravdu je tak ***** platné...a síce... na niekom aj to vrece vyzerá skvele..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a napadlo sa ma to spytat uz len preto ,ze som videla dievca co nemalo leginy ale klasicke pancusky
nech si každý oblieka to čo považuje za vhodné, a rozhodne by som za to niekoho nekritizovala aj ked ja leginy nenosím ....
@nixxina no tak s tým po pás, by som sa cítila ako s holou riťou ale moja kamarátka to tak nosí :/ hm, čo ja viem...