Jasné, mám rozčítaných niekoľko kníh... akurát... nie je divné, keď človek v lete číta odbornú literatúru? Zo svojho študijného odboru, a keď kvôli tomu "nemá čas" na beletriu?
dokončujem Podstatu všetkých vecí a na nočnom stolíku mi už dlhšie ležia Temné hmoty, zistila som že sa mi vôbec nechce čítať konce kníh lebo viem že to zachvíľu skončí a to nechcem
@aprilynne no áno to poznám ťažko sa lúči s postavami s ktorými si sa počas čítania spriatelila ...vtedy máš chuť čítať aj tie posledné stránky o tom kde a kedy bola kniha vydaná len aby si ju nemusela zatvoriť
@heineken To sa práve dosť ťažko určuje, toto je výslovne love-it-or-hate-it kniha. Ak máš rád humor, bude to určite plus, ak máš rád absurdné situácie, tiež. Asi to bude závisieť najmä od toho, či ti hlavná postava príde komicky šibnutá, alebo otravne šibnutá, keďže to celé stojí na nej Mne to nejako extra nereže, ale je to postavené na takých scénkach, ktoré sú vystavané ako epizódky zo seriálu alebo filmu a celkom dobre ubiehajú.
@hnisavica
dik, cital som cosi ako "pan kaplan ma triedu rad", malo to byt humorne a na nete to malo dobre hodnotenie a ja som to po 30 stranach odlozil. Takze clovek nikdy nevie, asi najlepsia je vlastna skusenost heh
Asi štvrtýkrát čítam Scar Tissue, lebo pred asi piatimi rokmi som ju požičala kamošovi a on mi ju stále nevrátil, tak som si povedala, že si ju kúpim. A keď ju už mám doma, tak si ju aspoň zas prečítam. Aspoň časom zisťujem, koľko nových anglických slovíčok som sa od posledného čítania naučila.
@hellium nejako nedokážem čítať 2x tú istú knihu vždy si aj tak pospomínam čo bude nasledovať ...a keď je ešte toooolko kníh ktoré som nečítal bola by to dosť strata času venovať ho tej istej knihe teda aspoň pre mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ake je to spolceni hlupcu ? Chystam sa na to uz rok ale furt sa mi nechce
dik, cital som cosi ako "pan kaplan ma triedu rad", malo to byt humorne a na nete to malo dobre hodnotenie a ja som to po 30 stranach odlozil. Takze clovek nikdy nevie, asi najlepsia je vlastna skusenost heh