Ahojte, hľadám niekoho z hotelovej akadémie. Je to jedno že z akého mesta lebo myslím že niečo podobné sa robí na každej. K úspešnej maturite musíte vypracovať libreto, protokol slávnostného banketu.
Potrebovala by som niekoho aby mi to poslal už vypracované kľudne aj staršie. Nechcem od vás aby ste mi to celé vypracovali len potrebujem nejaký vzor. Teda to vaše vypracované. Myslím že absolventom hotelovej akadémie by to nemalo robiť problém poslať mi to. A mne zase nerobí problém si za to aj zaplatiť keď to inak nepôjde.
Ahojteee....ak by bolo možné bol by som veľmi rád keby ste aj mne poslali nejaký ten vzor libreta (neviem ako u vás, ale u nás sa to archívuje..:// ...bol by som veľmi vďačný.. ..#zlúHotelovku_somSiVybral_Lučenec
@sheily ahoj prosim ta vedela by si mi to poslat chcela by som to vidiet ako to ma vyzerat? Prosim ta..Dakujem velmi pekne ak tak na FB Michaela MisQaa Mikusiakova.. Dakujem velmi pekne
@laurikaaa ahoj, vedela by si to poslať aj mne ak by to bolo možné? Pretože nemám ani poňatia kde začať a naozaj veľmi by mi to pomohlo. Na E-mail miky.21111997@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov