Liečenia a terapie pomocou elektromagnetických vĺn
Kamarátka chodí na terapie k tzv. ľudovej liečiteľke, kde drží dve "gule" ktoré do nej vyžarujú nejaký prúd a tak z nej vraj odstraňuje alergie, znečistenia od PC a mobilu a podobne. Vraj to aj funguje, doktori u nej už alergie neskôr nezistili. Ja ma dos
@marek15693 aj ja tak plánujem, lebo tiež nosím šošovky, ale ak mám skúsiť toto za cca 70 eur alebo tak.. a má mi to pomôcť , tak lepšie ako laser za tisíc eur a viac
ja som bola v bratislave u jednej takej rusky či čo to bola, ale volala sa nina a hovorila po rusky
fungovala v dúbravke v čajovni a len čo som vošla do jej miestnosti ma s rukami vystretými pred seba vyháňala, že nech odídem lebo jej beriem energiu
tak som sa jej vysmiala a odišla
Niečo na tom bude. Kamarat tam chodieva, dokonca tam raz posunul moju fotku, nasnimali mi na nej auru, a presne vyšlo všetko s čim mam problem a dokonca nejake rodinne konštelacie mi k tomu dopisali čo boli presne do bodky
@simuflek pravdepodobne ide o tzv. zapper
dajú sa s ním z tela odstraňovať parazity, baktérie, "konsolidovať energiu tela", ale žeby ti to vyliečilo zrak o tom pochybujem. Muselo by ti to totiť zmeniť tvar očnej šošovky. Choď radšej na laser. Ja som bol pred dvoma rokmi a vidím úplne super a nestálo ma to tisíce €.
Ak ti ide o cenu, tak na zlepšenie zraku môžeš vyskúšať aj očnú gymnastiku (zadarmo, nájdeš na internete). Ale účinok je cenovo úmerný. :°)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
fungovala v dúbravke v čajovni a len čo som vošla do jej miestnosti ma s rukami vystretými pred seba vyháňala, že nech odídem lebo jej beriem energiu
tak som sa jej vysmiala a odišla
dajú sa s ním z tela odstraňovať parazity, baktérie, "konsolidovať energiu tela", ale žeby ti to vyliečilo zrak o tom pochybujem. Muselo by ti to totiť zmeniť tvar očnej šošovky. Choď radšej na laser. Ja som bol pred dvoma rokmi a vidím úplne super a nestálo ma to tisíce €.
Ak ti ide o cenu, tak na zlepšenie zraku môžeš vyskúšať aj očnú gymnastiku (zadarmo, nájdeš na internete). Ale účinok je cenovo úmerný. :°)