Napríklad ak vás bolí hlava natrieskate do seba kilo tabletiek alebo práve že naopak ste zásadne proti nim...? Máte svoje triky? Nejaké bylinky, čajíky ale niečo podobné?
podľa toho, o čo ide.... napríklad pri tej bolesti hlavy sa skúsim najprv napiť, najesť, idem na záchod, trochu ponaťahujem chrbát alebo niekedy viem, že je to od únavy alebo očí. niekedy ale neviem alebo proste všetko zlyhá, tak sa nejdem trápiť a vezmem si tú tabletku, aj tak sa to nestáva často, takže nemám výčitky. človek by mal mať akúsi rovnováhu, nepchať do seba hneď lieky, ale ani ich nezatracovať, ono si neliečením nejakého problému môžete kľudne privodiť chronické ochorenie.
@anzu suhlasim s tebou... a to ze si mozme privodit chronicke ochorenie ma ani nenapadlo ale nieco na tom asi bude... napr moj priatel je uplne proti liekom a je dost silny alergik... ale ta vysvetli mu...
@stormmast3r ja homeopatika uznavam iba napr kokuline co uzivam ked cestujem niekde daleko aby mi nebolo zle a inac len ak som chora ale mam nieco dolezite ako skusky, testy kt. nechcem premeskat ale len tak pre nic aby som si oblbla organizmus tak to nie...
@alanis podľa mňa sa homeopatika zakladaju len na sugescii. Vyskušaj si napuštať plnu vaňu vody, do nej hodiť jeden paralen a tuto vodu si rozrábaj s čistou v pomere 1:10. Uvidiš ako ti pomože.
Beriem co zabera ale uprednostnujem prirodne latky pokial su ucinne. Proti bolesti neberiem nic, jedine pri velmi silnej bolesti zuba ibalgin. Na hrdlo salviovy caj, na travenie a zaludocne problemy ubalim brcko. A preventivne aby som neochorel popijam becherovku s pivom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
moje obľúbené
Taká ropa napr. je tiež prírodná surovina.
ale niet nad dobry domaci sipkovy caj alebo zeleny, kamilkovy...
a v pripade unavy odporucam Guajacuran/Ataralgin plus kofeín