Predstavte si že Vy, alebo niekto by napísal o Vašom živote knihu. Aký by ste dali jej názov? Aký žáner by to bol? A ako by ste napísali úvodnú stranu (stačí pár riadkami) tak, aby zaujala čitateľa natoľko aby si tú Vašu knihu prečítal dokonca
Názov by bol niečo ako: Ako sa dostať na psychiatriu alebo ako sa jej úspešne vyhnúť. Žáner asi román, čo by bolo na úvod?
Pár vetami? Netuším možno niečo ako: Na moste ktorý sa týčil nad hlbokou priepasťou sedelo dievča.Iba jej plytké nádychy a už skoro nepočuteľné vzlyky prerušovali to nádherné ticho naokolo. Hodiny bez pohnutia v ktorých sa rozhodovala či jej život má nejaký zmysel......atď. Ale skončilo by to šťastne a na tú psychiatriu by sa nedostala lebo by dostala rozum a prišla na svoj zmysel života.
Tak bola by to dramatická komédia Ale dramatická len preto, že milujem drámy, nie žeby som mala dramatický život
A vlastne by nikoho asi nebavilo, lebo nič mega sa mi zatiaľ neudialo, ale ak by bola písaná z takého pohľadu, kde by bola vykreslená moja pritrtkanosť tak by to bolo supeeer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale ďalej sa k tomu nevyjadrujem na protest nadpisu zbytočne v angličtine
Pár vetami? Netuším možno niečo ako: Na moste ktorý sa týčil nad hlbokou priepasťou sedelo dievča.Iba jej plytké nádychy a už skoro nepočuteľné vzlyky prerušovali to nádherné ticho naokolo. Hodiny bez pohnutia v ktorých sa rozhodovala či jej život má nejaký zmysel......atď. Ale skončilo by to šťastne a na tú psychiatriu by sa nedostala lebo by dostala rozum a prišla na svoj zmysel života.
ale podľa mňa by to nemalo úspech.
A vlastne by nikoho asi nebavilo, lebo nič mega sa mi zatiaľ neudialo, ale ak by bola písaná z takého pohľadu, kde by bola vykreslená moja pritrtkanosť tak by to bolo supeeer
A názov... Neviem
Bola by to komedia a nikto by si to nekupil