Čiže, nedávno bolo 25 výročie vzniku značky LOMO, no LOMO ako také má dnes už úplne iný význam. V podstate ide o fotografiu na klasickom filme zachytenú rôznymi technikami, objektívmi a foťákmi, ktorých sú desiatky a desiatky
však ty vieš o mne že Naťa ma naučila na lomo maniačenie hneď, jak sme šli na prvú fléda párty. doma máme fisheye, taký modrý. ešte jednotku. a so Štěpánom sme vo francúzsku tiež naň fotili. a ja mám doma toto kinofilmové milátko:
Ja mam lubitel166b ale este som ho nestihlaodskuusat pretoze nemam donho film heh ale vsetko mam uz nachystane dokonca uz pracujem aj na fotokomore teda vybava je ale nieje priestor
dakedy pred 7-8 rokmi som začínal s týmto Zenitom TTL...myslím že už sa mu definitívne posrala závierka
mám aj tento Zenit 122 ale to je už plastové telo takže to nieje ono
potom som prešiel na Olympus Superzoom70G - to bol fakt že spoľahlivý kompakt
a potom som už prešiel na digi...ja neviem ide to dosť do peňazí ten film aj keď v poslednom čase nad tým uvažujem stále viac hlavne keď som videl tie tvoje a grietushine fotky a hlavne keď sa musím pozerať na túto nevyužitú mašinu ktorá zapadá prachom v poličke:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» userpage.fu-berlin.de/~tobiko/Bilder/...
a nejaké tie jednorázovky. a strašne si chcem kúpiť toto teraz:
» www.lomography.sk/home/colorsplas...
ale kúpim si to v ČR, tam to vychádza lacnejšie, som zistila.
aha a ešte aj detskú CORINU
a starú smenu symbol ktorú tiez vyrobilo lomo.
a chcem dalšieee
Uz aj je funkcny, ale este treba trosku s nim ziskat cvik
dakedy pred 7-8 rokmi som začínal s týmto Zenitom TTL...myslím že už sa mu definitívne posrala závierka
mám aj tento Zenit 122 ale to je už plastové telo takže to nieje ono
potom som prešiel na Olympus Superzoom70G - to bol fakt že spoľahlivý kompakt
a potom som už prešiel na digi...ja neviem ide to dosť do peňazí ten film aj keď v poslednom čase nad tým uvažujem stále viac hlavne keď som videl tie tvoje a grietushine fotky a hlavne keď sa musím pozerať na túto nevyužitú mašinu ktorá zapadá prachom v poličke: