@JURITO hm.. ja si myslim ze na dnesnom svete je mozne hocico. a dava tvoj prispevok logiku. ktovie ako to je. ale myslim ze to nema vyznam riesit lebo pravda je niekde tam a nikdy sa ju nedozvieme : )
V každom prípade, sú s tým len problémy. V zahraničí sa dostáva fotka výhercu pomerne často do médií. Na slovensku by z teba všetky peniaze vytiahli ešte by si len opustil budovu. A Boh vie ako sú pospájané také panie sediace za okienkom a kontrolujúce výhru či tiež v tom nemajú určitý podiel
jj, verím tomu.... + tá hodina pred začiatkom, ktorú sa už nesmie podávať, úplne stačí na to, aby zistili, ktoré kombinácie vôbec nepadali, príp. padali najmenej a zariadenie toho, aby boli presne tieto vylosovnané
dozer? si robis srandu, uz ine boli pripady pri bytoch co boli aj vyluceny z komory notarskej a za mensie peniaze. @tangerina ta hodina nieje potrebna aby prisli na kombinaciu kedze pc dokaze po jednom kliku dat vsetky kombinacie cize keby napisem sekunda tak je vela. Je len na nich, kolko pustia zilou ale vzdy pustaju ked maju dobry zisk, oni na tom zarobia vzdy vsak inak by to nerobili, lopticky to je uz len detail aby isli ktore maju. za tie peniaze si to vedia zariadit, ale myslim ze sa da vyhrat je to o nahode. Ja som proti hazardu v akejkolvek podobe a aj toto povazujem za hazard cize nedavam a kedze je tam taka mala pravdepodobnost tak ani nedam nikdy. PC neriesi kto vyhra je to len program ktory vypocitava cisla, cize znamim alebo ako pises neda to si oni nedovolia pretoze raz nahodou niekto by spomenul a prisli by o miliony a to im kvoli 100k nestoji. Inak dovno v BB som poznal jedneho co potiahol prvu a aj v kosiciach viem kto vyhral prvu ale to bolo este pred 1989 cize tam neriadil pc taky a aj vyhry sa nehybali v takychto vyskach.
jednak sa tým môžu do vekovv vekov zdiskreditovať a dvak ich príjem plynie z toho, že do cenového fondu dajú iba časť z toho, čo vyberú. ak je táto vrava pravdivá, tak napríklad za komunistu dali na ceny 50% z vybranej sumy a zvyšok šiel na podporu športu, preto aj ten názov športka.
Mna nezaujima loteria hazardu sa celkovo bojim. Nikdy by som necakala ze vyhram viac jak par supiek. Este som nepodala a ak raz podam muselo by to mat nejaky specialny vyznam, napr stavka alebo prehovorenie od niekoho. Vobec nerozoberam jak to funguje, jednoducho nepotrebujem vyhrat.
na jednej strane tvrdis, ze nikto z tvojich znamych nepozna vyhercu (a teda naznacujes, ze mas pochybnosti o existencii vyhercu) a na druhej strane tvrdis, ze existuje clovek, ktory sa tvari, ze ma 6 mega Birdz logic
Nikto kto ma iq nad 100 by sa neukazoval ze vyhral tak obrovsku ciastku, resp vacsina ludi ktorych poznam ze su obzvlast bohati to nepotrebuju nikomu vesat na nos a na prvy pohlad by to na nich clovek ani nepovedal ...
Aj Ked chapem ze teraz je v mode uz aj tu na birdzi ukazovat kto co ma ale pri tom ze zijeme v krajine s mentalitou ktorej panuje zavist pokladam takych ludi za extremne hlupych
@mojdedo máš problémy s pochopením čítaného textu? To čo som napísal je úplne v poriadku a nijak si to neprotirečí.
Nikto nepozná človeka,čo by ukázal,že vyhral 6 milionov a určite ak to niekto vyhral,tak si to viac ludi všimlo,neverím,že sa to dá zatajit ked to povieš rodine,kúpis si dom,auto atd. a dovtedy si bol socka. Zato ak je moja teoria pravdiva,ta ked niekto vyhra 100 000,tak si to vobec nemusia všimnut na okoli,lebo si dotycny kupi byt,povie,.že na hypoteku a vybavene. Abo si vyplati dlhy a zvyso necha a pod. Takze rozmýšlaj nabuduce pred tym ako sa budes snazit mi nalozit ,lebo si nalozil sebe. Seva
Ja sa riadim mottom ,,nikdy nikomu never" nikomu, ničomu dokonca ani vlastnej rodine neverím a nikdy nebudem! Ak tam je dozor SPRVODLIVÝ, nemalo by sa nič podobné stať. Ale skutočne existuje ľudia, ktorý to sledujú, otázka je či svoju prácu robia čestne...
@ppm123 Sak je tam notar...to je problem mu dat peniaze? Zarobi mesacne 1000e a daju mu 4000e ...pre nich to je nič a prenho 4 vyplaty....ja by som ako notar tam podpisal aj vlastnu smrt
ak vyhráš, tak je možné že dalších 10 ludí zdiela tvoju výhru, takže nedostaneš plnú čiastku. Z toho ešte odvedieš dane štátu. Z účta si to pamätam ako daň z výhry , no a ostane ti niečo málo.
pocula som ze v tom maju prsty vesmirni jasteri no ale kto vie...neviem ci maju cas manipulovat loteriu popri tom ako zhadzuju mrakodrapy v usa a zamedzuju vakcine na rakovinu aby vysla na verejnost... : /
@jaja2014 tam neni dan z výhry ak dobre viem,lebo je to štátna spoločnost (opravte ma ak sa mýlim)
@kittyboo ak by vyšla vakcína tak zisk zdravotníctva sa brutálne zníži a mali by obrovské problémy....takto pekne lieky,chemoterapie a podobne picoviny im prinášaju tuke do pokladnice
@mojdedo moje myslienky boli presne formulovane tak ako som chcel a tak si to mal aj pochopit....tvoje sracy ze si domyslavy a upravujes si pravdu podla seba,ale neboj nic,to robi vacsina ,čiže nič nezvyčajné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Chcel by som to raz vidieť
jednak sa tým môžu do vekovv vekov zdiskreditovať a dvak ich príjem plynie z toho, že do cenového fondu dajú iba časť z toho, čo vyberú. ak je táto vrava pravdivá, tak napríklad za komunistu dali na ceny 50% z vybranej sumy a zvyšok šiel na podporu športu, preto aj ten názov športka.
na jednej strane tvrdis, ze nikto z tvojich znamych nepozna vyhercu (a teda naznacujes, ze mas pochybnosti o existencii vyhercu) a na druhej strane tvrdis, ze existuje clovek, ktory sa tvari, ze ma 6 mega Birdz logic
Aj Ked chapem ze teraz je v mode uz aj tu na birdzi ukazovat kto co ma ale pri tom ze zijeme v krajine s mentalitou ktorej panuje zavist pokladam takych ludi za extremne hlupych
a tých 100 000 by som samozrejme bral tak či tak
ale manipulované je v tejto dobe všetko, tak si nemyslím, že športka bude nejakou výnimkou
Nikto nepozná človeka,čo by ukázal,že vyhral 6 milionov a určite ak to niekto vyhral,tak si to viac ludi všimlo,neverím,že sa to dá zatajit ked to povieš rodine,kúpis si dom,auto atd. a dovtedy si bol socka. Zato ak je moja teoria pravdiva,ta ked niekto vyhra 100 000,tak si to vobec nemusia všimnut na okoli,lebo si dotycny kupi byt,povie,.že na hypoteku a vybavene. Abo si vyplati dlhy a zvyso necha a pod. Takze rozmýšlaj nabuduce pred tym ako sa budes snazit mi nalozit ,lebo si nalozil sebe. Seva
@kittyboo ak by vyšla vakcína tak zisk zdravotníctva sa brutálne zníži a mali by obrovské problémy....takto pekne lieky,chemoterapie a podobne picoviny im prinášaju tuke do pokladnice