Mam priatela uz takmer 4 roky,vsetko bolo v pohode hovorili sme uz aj o nasej spolocnej buducnosti no pred pol rokom zacal pracovat v zahranici, nie je casto doma,mam pocit ze sme sa trochu odcudzili a ani po
Zober kuchynský nôž. Najlepšie zúbkovaný. Rozrež sa na polovice. Začni medzi nohami, pysky poslúžia ako určenie presného stredu. Jednu polovicu seba daj frajerovi a druhú druhému. Keď sa dá lúbiť dvoch, dá sa aj patriť obom nie ?
Daj sa dokopy s tym kamaratom. Chcem tym povedat - priatela urcite uz nelubis, len si to myslis. Bude to tazky krok, ale aspon teoreticky ti vravim, ako to je.
ja si myslim ze si si celou touto diskusiou odpovedala a potrebujes pocut presne to ze vztah s priatelom je len zvyk a uz ho nelubis no omnoho viac ta to laka k tomu kamaratovi..da sa to vidiet medzi riadkami...ukonci to cim skor menej mu tym ublizis....a sebe v podstate z istej casti tiez
podla mna ma laska velmi vela podob a niektore si ani nemusia odporovat. ze vraj ked si hodis mincu tak to zistis tak, ze tesne predtym nez dopadne, vies, co si prajes aby ukazala ale to som nikdy neskusala na tvojom mieste poviem priatelovi pravdu o tom ako sa citis a co sa deje v tvojej hlave, ak to bude chciet dat napriek tomu dokopy, mozno ti pomoze ujasnit si veci. laska je vraj slobodne rozhodnutie, ak sa raz rozhodnes milovat svojho priatela, casom sa to znovu naucis ale bude to chciet vela prace. inak ja mam tiez stvorrocny vztah a osobne by som sa ho nevzdavala len tak, pokial by som si tym nebola uplne ista, ze uz nema ziadnu sancu na zachranu. ale kedze tuto dilemu riesis, asi este rozhodnuta nie si, alebo sa mylim?
nieco kvazi podobne riesila aj moja byvala a nakoniec "to bola moja byvala", takze asi pojdes tou cestou, len to este nevies ... ale zda sa byt teraz happy ... ja neviem, ako pre mna to bola rana, ale tiez mam na frontalnom laloku, ze by si mala skusit toho kamarata, je to taky hop, ale ked on nie, pride dalsi, "sadnutevateľnejší" (to je, ze ti viac sadne)
ak mas naozaj 20 rokov a uz teraz za sebou 4 roky kedy vam to nie celkom klapalo.. myslis ze sa to napravi? (nie) chces zostat od 16 vo vztahu a nic si neuzit? (nie) ked vidis nieco na inom chlapovi a ozaj ta to k nemu taha, myslis ze tvoj priatel je ten pravy? (nie)
skonci to cim skor.
a ja osobne by som sa asi vykaslala aj na toho kamarata. ale to som ja. skus to s nim, nezavazne zopar ozajstnych rande a uvidis.
ale priatela uz dalej za nos netahaj. aj ked neumyselne
Ja mam tiez vztah 4 roky a cca 8 mesiacov a ak by som takto pochybovala o vztahu tak priatel by bol prvy ktory by o tom vsetkom vedel (urcite by som nezakladala diskusiu o mojom sukromi) a na druhej strane ty tu podla mna chces len pocut ze to mas s priatelom ukoncit. Ja na tvojom mieste by som bud pockala nejaky tyzden a dala by som si to v hlave dokopy, alebo (co je pravdepodobnejsie v tomto pripade) by som to ukoncila s oboma a po 4 rocnom chodeni si dala od toho trochu pauzu
@1lucia1 tak, my tych ludi nepozname, my sme si neprezili roky spolu. Ty musis vediet kto ti za co stoji Ale inac ako ja neviem jaku super lasku si po 4 rokoch predstavujete, to sa s tym budes stretavat cely zivot, ze pride do tvojho zivota niekto kto ta bude pritahovat a stale budes menit vztahy ? Teoreticky , keby nebolo manzelstvo, tak by to asi tak nejako fungovalo ^^, ved hocijako sa rozhodnes, asi ta k tomu nieco bude viest, takze hocijake rozhodnutie nebude urcite zle. Nic nieje bezdovodne, ci uz sa rozhodnes ostat s tym, s kt. uz mas toho vela preziteho a vies si s nim predstavit buducnost, alebo skusis toho noveho, hlavne to nerob paralelne.
Ve vztahu nikdy nebudeš mít 100%. Budeš mít tak 80%. Vždycky ti tam bude něco chybět, a pak potkáš někoho, kdo bude mít přesně to, co ti chybí. Bude mít právě těch 20% . A ty jsi s ním začneš, protože má to, co ti u tvé polovičky chybí - jenže si neuvědomuješ, že si právě vyměnil 80% za 20%
Ked si s priatelom od 16tich tak ani poriadne nevies, ake je to byt sama. Preto ta to taha ku kamaratovi. A sama pises ze aj on robi v zahranici, tak aky by to malo zmysel?
Po rozchode je najlepsie byt nejaky cas sama a nie sa zavesit na prveho kamarata.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ci planujes vymysliet radsej neco lepsie ? -.-
Usudok spraveny
ty kurva spinava...
skonci to cim skor.
a ja osobne by som sa asi vykaslala aj na toho kamarata. ale to som ja. skus to s nim, nezavazne zopar ozajstnych rande a uvidis.
ale priatela uz dalej za nos netahaj. aj ked neumyselne
@7 ty si kokot fakt
Nechaj oboch.
Ve vztahu nikdy nebudeš mít 100%. Budeš mít tak 80%. Vždycky ti tam bude něco chybět, a pak potkáš někoho, kdo bude mít přesně to, co ti chybí. Bude mít právě těch 20% . A ty jsi s ním začneš, protože má to, co ti u tvé polovičky chybí - jenže si neuvědomuješ, že si právě vyměnil 80% za 20%
Je to na tebe, ale ja by som nechala oboch.
Ked si s priatelom od 16tich tak ani poriadne nevies, ake je to byt sama. Preto ta to taha ku kamaratovi. A sama pises ze aj on robi v zahranici, tak aky by to malo zmysel?
Po rozchode je najlepsie byt nejaky cas sama a nie sa zavesit na prveho kamarata.