Máme, ale návod na to nemám, proste sa mi to občas stane, napríklad aj dnes Najdivnejšie bolo, keď som sa raz v takom sne nudila, lebo som nevedela, čo so sebou, kým sa zobudím
@lofi27 nie..teda, keď som bola menšia, skúšala som sa zobudiť a niekedy som chvíľu verila, že som sa zobudila, kým som samozrejme ešte spala neviem sa zobudiť a neviem ani bohvieako ten sen ovládať, skôr si len uvedomujem, že je to len sen. a ja snívam viacero snov za noc, takže pri tom ďalšom (alebo aj v tom istom o chvíľu neskôr) už zabudnem, že je to len sen a ďalej snívam normálne.
@7 teraz čítam wikipediu a vraj niečo ako near-death-experience reportovali ľudia, ktorí vedia prejsť zo stavu bdenia rovno do snu, nie takí, ktorí si počas snu uvedomia, že snívajú. mám pocit, že takéto sny zažije za život plno ľudí a neviem, koľko z nich v histórii mohlo zomrieť
mne sa to minule stalo ešte som si hovorila v tom sne že "yes to sa mi len sniva možem spraviť to čo by som inak nespravila " ale potom som sa nejako prebrala a dosralo sa to :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
lebo dnes ráno som niečo také prežila a dosť šialenosti - skúsim si to zapisovať : D
každopádne je to dosť zaujímavé,že niečo také dokáže moje podvedomie.
možno je to včerajšou meditáciou...alebo aj nie. :/
aspon som mohla robit co ma napadlo