skôr mi vadí ak tu niekto furt je*e o nejakom 9gagu omg, koho to zaujíma že niekto staihol niečo z tamad alebo čo? @8 to len tak i ked si to myslela inak ale musel som sa vyjadrit k inemu
@sompovedal Ja osobne tieto stavy mávam ale samovoľne. Keď sa mi podarí prísť na to že je to sen tak ho dokážem dokonale ovládať. Vtedy si môžem robiť čo len chcem. Je to perfektný pocit doprial by som to každému. Človek sa pri tom aj perfektne vyspí. To že sa to vyvolať umelo som nevedel vyskúšam.
@janehonda musíme, inak by si ich autori začali na základe čisto pozitívnych reakcií myslieť, aké úžasne neotrepané a unikátne témy dokážu hneď z hlavy zakladať.
Takto sa aspoň naučia nabudúce použiť vyhľadávanie a na fóre nebudeme čítať každý deň to isté.
musime si rypnut proste lebo to to uz je moc, nechapem preco si najprv nepozrie ci tu ta tema uz bola, a ak by to urobil tak si vsimne ze tu je kazdy druhy den
lucidne snivanie , astral je najdokonalejsia vec ,no uz to straca na zaujimavosti ked sa do toho kazdy sere co tak si najprv o tom nieco nastudovat?
Áno, bez toho by sa Birdz asi zmenil na fórum s úrovňou Pokecu. Zdravé rýpanie tu udržuje výskyt opakovaných tém a vypatlátora na znesiteľnej úrovni.
BTW, pri tom masovom tagovaní v @19 si zabudla ešte aj reakcie chevra a luc.ky (nepriame rýpnutia sú tiež rýpnutia, no na ich rozpoznanie asi bolo treba začať aj rozmýšľať).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Bývajú tu omnoho stupídnejšie veci. Ako keď niekoho trápi čo mal ten druhý na obed.
Keď sa človek naučí manipulovať s vlastnými snami sú to lepšie zážitky ako z akéhokoľvek filmu alebo nejakej stupídnej hry.
Alebo ako zistím či sa do mňa nevystriekal.
Takto sa aspoň naučia nabudúce použiť vyhľadávanie a na fóre nebudeme čítať každý deň to isté.
musime si rypnut proste lebo to to uz je moc, nechapem preco si najprv nepozrie ci tu ta tema uz bola, a ak by to urobil tak si vsimne ze tu je kazdy druhy den
lucidne snivanie , astral je najdokonalejsia vec ,no uz to straca na zaujimavosti ked sa do toho kazdy sere co tak si najprv o tom nieco nastudovat?
Áno, bez toho by sa Birdz asi zmenil na fórum s úrovňou Pokecu. Zdravé rýpanie tu udržuje výskyt opakovaných tém a vypatlátora na znesiteľnej úrovni.
BTW, pri tom masovom tagovaní v @19 si zabudla ešte aj reakcie chevra a luc.ky (nepriame rýpnutia sú tiež rýpnutia, no na ich rozpoznanie asi bolo treba začať aj rozmýšľať).