ja som cigarety pár krát v živote skúšal, prvý krát už asi v 6 rokoch, ked mi dal starký môjho bratranca potiahnuť. a potom som pár krát otcovi jednu-dve cigarety zobral, chcel som to vyskúšať...ale nikdy som nič necítil. asi som ani nikdy nešlukoval.
a potom som bol niekedy vo februári alebo v marci tohto roka u kamošky, a tam som fajčil vodnú fajku a prvý krát v živote som pocítil účinky nikotínu. WOW! cítil som sa oklamaný, že celý život som počúval len o škodlivých účinkoch tabaku, ale nikdy mi nikto nepovedal, aký je úžasný. bol som dokonale sústredený a kľudný, v takom stave by som chcel byť aj stále. tak som si o tom niečo študoval, že by som možno začal fajčiť e-cigarety....ale nakoniec som sa aj po porade s mojim kamošom biochemikom na to vykašľal.
potom som ešte o pár týždnov neskôr fajčil znova vodnú fajku a odvtedy ešte asi 5 cigariet. je to fajn, ale nechcem byť závislý, nestojí mi to za to.
inak pre tých, ktorí fajčia odporúčam zo zdravotných, finančných a všetkých možných iných dôvodov buď "fajčiť" e-cigarety, alebo "fajčiť" cez vaporizér » www.iolite.com/our-vaporizers/...
Neviem ako s e-cigaretami, ale cez vaporizér stačí pre dosiahnutie rovnakého účinku človeku zhruba polovičná dávka, takže ušetrí kopec peňazí. A zároveň ani pri e-cigaretách ani pri vaporizéri sa nespaľuje nič, len sa zohrieva samotný tabak (vaporizér) alebo roztok s nikotínom (e-cigarety). Je to teda ĎALEKO zdravšie.
Z týchto dvoch sú zdravšie e-cigarety, lebo tam nie je kopa iného svinstva, ktoré je v tabaku (nie je v nich žiadny tabak). Vaporizér však je praktickejší, lebo do neho stačí tabak z cigariet (stačí ich rozdrobiť) a na zohrievanie náplň do zapaľovačov. A tieto veci sa dajú zohnať v každej trafike.
Chvilu som fajcil ked som mal asi 15 rokov a bolo to z frajeriny. Teraz mi cigy kandlia a nefajcim. Max ked som najebany ale aj to som uz obmedzil meh...
musim suhlasit asi 1.x v zivote s rayennom. VZDY ide o frajerinu, snahu si nieco dokazat a zapadnut:?: @afew bud si robis srandu, abo vyhravas cenu o najdementnejsi nazor dna, gratulujem, cenu si mozes vyzdvihnut v najblizsej liecebni pocas ordinacnych hodin
@antifunebracka tak vidim ze tu sa nesmie vyjadrovat vlastnymi slovami len otrepane frazy su povolene...ale vyznam ten isty nevaddi ze to nevidis....a mam 21, nefajcim ale davno ked som skusila tak z dovodu ze som chcela zapadnut lenze taky kolektiv uz som opustila.
tak mladá, naivná, fajčili chalani v okolí a mne sa naskytla príležitosť na brigáde - ísť na cigu bol môj jediný spôsob úniku z roboty aspoň na 5 minút. tak som začala fajčiť. neskôr to bola aj ciga pred školou, ciga po škole. potom každú prestávku skoro. piatky v kluboch s ďalšími fajčiarmi. chatovačky, kde som si mohla zapáliť ako pán bez toho, aby som musela dávať pozor, či ma nevidí sused alebo rodičia.
dnes fajčím jednak preto, že mi nikotín vyslovene chýba, a jednak cez skúškové, lebo som nervózna. ale už nefajčím toľko čo dakedy. snažím sa to obmedziť na minimum, v škole si dám naozaj pred skúškou a po nej, ku káve si zapálim vždy, aj v bare pri pive, ale keď som doma tak aj niekoľko dní nedám cigu do úst.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
potom zo stresu
potom z frajeriny
teraz zo stresu
ale snažím sa prestať
(a prečo ešte stále fajčíš?)
lebo som pochopil
a potom som bol niekedy vo februári alebo v marci tohto roka u kamošky, a tam som fajčil vodnú fajku a prvý krát v živote som pocítil účinky nikotínu. WOW! cítil som sa oklamaný, že celý život som počúval len o škodlivých účinkoch tabaku, ale nikdy mi nikto nepovedal, aký je úžasný. bol som dokonale sústredený a kľudný, v takom stave by som chcel byť aj stále. tak som si o tom niečo študoval, že by som možno začal fajčiť e-cigarety....ale nakoniec som sa aj po porade s mojim kamošom biochemikom na to vykašľal.
potom som ešte o pár týždnov neskôr fajčil znova vodnú fajku a odvtedy ešte asi 5 cigariet. je to fajn, ale nechcem byť závislý, nestojí mi to za to.
inak pre tých, ktorí fajčia odporúčam zo zdravotných, finančných a všetkých možných iných dôvodov buď "fajčiť" e-cigarety, alebo "fajčiť" cez vaporizér » www.iolite.com/our-vaporizers/...
Neviem ako s e-cigaretami, ale cez vaporizér stačí pre dosiahnutie rovnakého účinku človeku zhruba polovičná dávka, takže ušetrí kopec peňazí. A zároveň ani pri e-cigaretách ani pri vaporizéri sa nespaľuje nič, len sa zohrieva samotný tabak (vaporizér) alebo roztok s nikotínom (e-cigarety). Je to teda ĎALEKO zdravšie.
Z týchto dvoch sú zdravšie e-cigarety, lebo tam nie je kopa iného svinstva, ktoré je v tabaku (nie je v nich žiadny tabak). Vaporizér však je praktickejší, lebo do neho stačí tabak z cigariet (stačí ich rozdrobiť) a na zohrievanie náplň do zapaľovačov. A tieto veci sa dajú zohnať v každej trafike.
@afew bud si robis srandu, abo vyhravas cenu o najdementnejsi nazor dna, gratulujem, cenu si mozes vyzdvihnut v najblizsej liecebni pocas ordinacnych hodin
@soltyky mala si jeho vyfajat:?:
dnes fajčím jednak preto, že mi nikotín vyslovene chýba, a jednak cez skúškové, lebo som nervózna. ale už nefajčím toľko čo dakedy. snažím sa to obmedziť na minimum, v škole si dám naozaj pred skúškou a po nej, ku káve si zapálim vždy, aj v bare pri pive, ale keď som doma tak aj niekoľko dní nedám cigu do úst.