aj mne velmi padaju...a tak som začala uživať zinok a je tam isté zlepšenie, a kupila som si aj taku žihlavovu vodu ale tak to len prednedávnom takže ešte neviem posúdiť výsledky...ale je to fakt blbe lebo moje vlasy su po celom byte ..čudujem sa že ešte nejaké mám..
Som na tom podobne ,vlasy sú všade len na mojej hlave nie =D ak to bude takto ďalej pokračovať ochvíľu budem holohlavá skúsim tu žihľavovú vodu kde si to kupila?? a ´dakujem za radu
zamálo ..ono tu žihlavovu vodu som videla aj v normálne v drogerii, ale aj v lekarni to maju, ja mám nejaku capillan či ako sa to volá, je ich dosť..tak skus to a držim palce..
ale to je pre mna záhada že mi stále padaju a mám ich ešte našťastie stále dost...to je jak ten pohár v ikei...nevyčepatelný ..ale je to blbé ked musim to zametať a tak..
Mne padaju asy od maja. Najskor to bolo velmi silne, mama asi o polovicu vlasov menej, nastastie somich mala dosthuste a dlhe. Potom som si kupila vitaminy na vlasy a mama.mi objednala nejaky drahy sirup zo svajciarska, ten tiez pomohol.
Je to vraj zo stresu, co je pravda lebo dom teraz v dost stresujucom obdobi kvoli skole... Uz chcem.aby to skoncilo. Strasne som sa toho bala a aj bojim, ocesat sa,.a vidiet vsetky tie moje vlasy na kefe
mne tiež strašne padajú :/ a už dosť dlhú dobu..keď sa češem tak je ich plná kefa.... dnes si idem kúpiť nejaký šampón,ktorý bude vyzerať vierohodne ..a budem dúfať,že pomôže ..lebo mám ešte aj kopec lupín.....a tiež som si kúpila zinok ..a ten pomohol..no...ale nie moc...
ostrihat.. vitaminy pomozu, aj dajake tie vodicky a sampony ale len do istej miery. vlasy ked dosiahnu urcitu dlzku tak ich telo prestava zivit a ak ich chcete mat dlhsie, zacnu vam vypadavat. ta dlzka je u kazdeho ina.
No ja uvažujem o tom, že sa ostrihám pretože toto je niečo neskutočné. Všade po byte len vlasy stále zbieram. Zakaždým mám plnú kefu po česaní vlasov. Začala som brat BIOSIL ale zlepšenie nejaké nevidím. Kúpila som si v lekárni aj šampón ale nič.Takže skúsim sa dať ocvakať a keď ani to nepomôže tak asi ostanem holohlavá O.o
Ide jeseň. Nie len listy padajú ale aj vlasy. Ak to do zimy neprejde potom by som to začala riešiť. Ak sa ti zdá že ti vypadáva naozaj veľké množstvo, odporúčam navštíviť lekára.
Podobný problém mám aj ja a po dlhšom skúmaní som prišla na to, že mne to spôsobila farba na vlasy a zlý šampón ... keď som si prestala farbiť vlasy už mi až tak nevypadávali, ale akonáhle som si ich zas nafarbila, tak som mala opäť vankúš plný vlasov ... vitamíny v tabletkách by som nebrala, skôr ovocie a zeleninu, kde sa ten vitamín nachádza v prírodnejšej forme bez chemikálií. Samozrejme môžem sa mýliť, keby niečo tak ma opravte
mám ten istý problém a prišla som na Saw Palmetto a budúci týždeň to idem vyskúšať, dúfam že to zaberie .. ja už začínam aj plešatieť vpredu mama minule nechápala keď to videla .. ak to nepomôže tak budem ako chlapec za chvíľku .. za mesiac sa mi dokonca skrátili vlasy o 15 cm .. ja som myslela že skolabujem ... zinok mi nepomohol ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale to je pre mna záhada že mi stále padaju a mám ich ešte našťastie stále dost...to je jak ten pohár v ikei...nevyčepatelný ..ale je to blbé ked musim to zametať a tak..
@pijemzelenycaj
Mne padaju asy od maja. Najskor to bolo velmi silne, mama asi o polovicu vlasov menej, nastastie somich mala dosthuste a dlhe. Potom som si kupila vitaminy na vlasy a mama.mi objednala nejaky drahy sirup zo svajciarska, ten tiez pomohol.
Je to vraj zo stresu, co je pravda lebo dom teraz v dost stresujucom obdobi kvoli skole... Uz chcem.aby to skoncilo. Strasne som sa toho bala a aj bojim, ocesat sa,.a vidiet vsetky tie moje vlasy na kefe
pouzivam toto a funguje to
a dala mi zinok