Súhlasím s tebou no na druhej strane dosť blízko som poznala človeka, ktorý prekonal rakovinu a aj napriek tomu sa správal ako malé dieťa a pritom mal 26 rokov...čiže tá deckosť v ňom ostala.
Na birdzi napríklad človek stratí svoju detskosť, keď prestane mať potrebu dávať jebnuté obrázky do každého fora a uvedomí si, že to je skôr trápne ako vtipné. Iba toľko k @1.
Ale k téme : Veľa ľudí si uvedomí hodnotu života ak prežije nejakú udalosť, pri ktorej mohol zomrieť ( autonehoda .. ) a prežije to. Tak potom menej riskuje a viac si váži život.
tak ti poviem ... ked som stratila cloveka , kt. bol pre mna uplne vsetko , v tedy som si uvedomila , co chcem a tak ... takze urcite v tedy ked nieco stratis ...
Vraj človek stratí deckosť, keď bude mať svoje vlastné deti. Vtedy vraj deckosť stratí definitívne...
Ale skôr si myslím, že tak nastane, nejakú dobu potom, čo sa definitívne odsťahuje od vlastných rodičov (to jest začne sa starať sám o seba) u niekoho to môže byť v 18tke, u iného aj oveľa neskôr... Od veku to nezávisí, ale od životných situácií.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale k téme : Veľa ľudí si uvedomí hodnotu života ak prežije nejakú udalosť, pri ktorej mohol zomrieť ( autonehoda .. ) a prežije to. Tak potom menej riskuje a viac si váži život.
Ale skôr si myslím, že tak nastane, nejakú dobu potom, čo sa definitívne odsťahuje od vlastných rodičov (to jest začne sa starať sám o seba) u niekoho to môže byť v 18tke, u iného aj oveľa neskôr... Od veku to nezávisí, ale od životných situácií.
Otázka znie...uvedomí si to niekto niekedy vôbec?
To už skôr si uvedomí smrť. Že skončí
K tej strate detskosti - "Neprestávame sa hrať, pretože starneme, ale starneme, pretože sa prestávame hrať."