Povedali ste uz niekomu lubim ta a potom to olutovali??Clovek si mysli, ze ak niekomu povie lubim ta, je to ten spravny clovek a tie spravne slova, ae kolko krat sa stane, ze tie slova nepoberu svoj vyznam, alebo clovek, ktoremu to povieme, ani nechape, c
nelutujem nič, čo som kedy urobila alebo povedala, v tej chvíli sa mi to zdalo správne, inak by som to nerobila
len teraz po čase si myslím, že keď som to jednému človeku povedala, ktorý si to vôbec nezaslúžil, že to nebol dobrý nápad...ale kebyže v živote nerobíme podobné chyby tak sa ani nemáme na čom učiť do budúcna takže to patrí k životu
@krutafunebracka Všetky otázky týkajúce sa lásky alebo vzťahov sú pre teba neprijatelné podla toho čo čítam ale vo fotoalbume máš prívesok v tvare srdca a všeliake mačičky tak neviem čo si mam o tom myslieť
nie neľutujem,lebo sú len dve osoby,ktorým som to povedala(ak rátame "ľúbim ťa",ktoré vravíme z lásky nie kamarátskej,ani k rodičom,alebo podobne)
vždy som mala problém povedať nahlas,že mám niekoho rada,bála som sa,že budem až priveľmi zraniteľná,preto teraz ničoho neľutujem,viem,že som tými slovami zbytočne neplytvala a tie dve osoby si to zaslúžili...
ak sú to slova od srdca, tak ich nemáš prečo ľutovať.....nikoho som ešte neľúbila tak neviem takto povedať jediné čo viem že ľúbim sú moji najbližší ale najviac seba ja som totiž občasný narcis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale olutovat to? Nikdy. Ani im to neni luto ked ti povedia nie. A ak nahodou tvrdia ze ano, tak su to najvacsi pokrytci na svete.
Zakusnut, spravit si hacik na stene a ist dalej.
len teraz po čase si myslím, že keď som to jednému človeku povedala, ktorý si to vôbec nezaslúžil, že to nebol dobrý nápad...ale kebyže v živote nerobíme podobné chyby tak sa ani nemáme na čom učiť do budúcna takže to patrí k životu
a úprimné slová nikdy neber späť
Ja ľúbim SA.
vždy som mala problém povedať nahlas,že mám niekoho rada,bála som sa,že budem až priveľmi zraniteľná,preto teraz ničoho neľutujem,viem,že som tými slovami zbytočne neplytvala a tie dve osoby si to zaslúžili...