presne tak, záleží od školy. kamarátka mala celú strednú jednotky, dvojky a nevzali ju nakoniec nikde na výšku...a niektorí spolužiaci z jej triedy čo boli trojkári sa dostali aj na viac škôl...
@h8u dobre si to vymyslela ja som si dala minulý rok jednu a ľutovala som ,lebo ma nevzali, ale dá sa.. som na absolvenskej praxy.. tento rok si dávam viacej.. kám na slov. si dávas? ak tak napíš mi TS ake si dávas VŠ- ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Rozmýšlam, na čo som sa ja sprostá celé tie roky učila niektoré predmety, ktoré ma MAXIMÁLNE nebavili a nezaujímali..
ak si na učnovke a máš 1tky samé, nemusia ta zobrať nikde
ak si na gymnazium, mozes mat same 4ky a mozu ta zobrat na tie najlepsie skoly v SR/CZ ... takich ludi poznam
takze na akej si skole?
4 prihlášky na české školy ma vyjdu približne rovnako, ako jedna na slovenskú.
Vyhodenými peniazmi by som nazvala peniaze za čipkovanú podprsenku alebo luxusný parfém.
Ja do toho radšej investujem a budem si môcť vyberať (dúfajme), než šetriť na takejto podstatnej veci a o rok krájať v bille salámy.