Zdravim... Pred troma mesiacmi som spoznal dievca (18) ktore sa niekedy v juli rozislo po trojrocnom vztahu ... Asi mesiac sme len tak debatovali cez internet a vyklula sa z nej fakt super baba tak som ju zavolal von... Vsetko bolo super.. Len zacala vymy
nechaj jej čas, zatial bud len ako kamarat a nezbližuj sa velmi.. som asi v podobnej situácií ako tá baba.. tak sa snaž, aby mala v tebe oporu a zatial to formuj len ako kamartstvo, zabavaj sa s nou, chodte sa prejsť a tak,,,
myslim si, ze je zena, a nevie co chce A myslim si, ze chce vidiet trochu aktivitu z tvojej strany, aby si bola ista, ci ju aj fakt chces... Je na tebe, ci to risknes, "ponizis sa" , a budes za nou liezt (samozrejme trosku decentnejsie, ako to tu pisem ) , alebo povies, ze nech sa rozhodne, a nech si rozmysli, co chce, a co nie. A potom ti zostava len dufat, ze si bol dost presvedcivy
DAJ JEJ ČAS. Myslím si, že po 3 ročnom vzťahu a rozchode má na to nárok. Potrebuje si vydýchnuť, možno zabudnúť. Tým že na ňu budeš tlačiť ťa pošle akurát tak dopče.
Povedala ti ,že chce čas a nechce skákať zo vzťahu do vzťahu ? Asi to myslí vážne a nehovorí to len tak.Tak čo tu riešiš?
Praveze stalo... KEby sa nic nestalo tak mi to je prakticky uplne jedno... O to horsie ze ja som ako radia siel pomalicky na nu a nejako to nevydrzala ona...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
jeb na to..
Keby sa takéto veci nenaťahovali, tak z nás mnohé nie sú šťastne zadané .
Povedala ti ,že chce čas a nechce skákať zo vzťahu do vzťahu ? Asi to myslí vážne a nehovorí to len tak.Tak čo tu riešiš?
Ak chceš počkaj si na ňu .
(mal by si si vedieť odpovedať sám za koľko trpezlivosti a času ti dotyčná stojí)
Praveze stalo... KEby sa nic nestalo tak mi to je prakticky uplne jedno... O to horsie ze ja som ako radia siel pomalicky na nu a nejako to nevydrzala ona...