studujem filozofiu ale cim dalej tam som ostavam tam len kvoli kamaratkam...inak by som sa uz davno na to vykaslala, viacmenej som to sla studovat kvoli titulu... som 2-hacka mam sa premoct a vydrzat alebo sa na to vykaslat a robit to co ma bavi?....kvoli
asi ma teraz dost ludi taky napad.teda ja urcite...tak nechcem zakladat dalsie forum.ja som este len prvacka na vyske,ale vdaka tej skole,stracam chut na vsetko co milujem,...Je to nieco uplne ine,ako som si predstavovala...ubija ma to a neviem niekedy ani o com sa ucime(politologia v tt). neviiem ci by niekto chapal,ale radsej by som bola predavackou v niecom,co ma bavi ako toto...Ak ces,napis mi.mozme si poradit navzajom,lebo tiez stale neviem co robit
@19 no ked si prvacka ja nvm ...mna to v prvaku este bavilo ale to bolo timy ucitelmi a my mame dost toho aj z politiky, prava, etiky... a taak ja tiez niekedy nexapem o co go ...s tym sa netrap isto nie si sama...mne najviac vadi pisat eseje...mame narocnyx ucitelov ...xodim po knizniciax ako hlupa a casto naprazdno...skusok sa nebojim len tie prace ma fakt uz hnevaju kebyze sa nesnazim tak sa nestazujem, ale fakt robim co mozem ale kym nemam nic na papieri tak akoby som nic neborobila...
ty si potom v prvom semestri...
ti radim porad sa so starsimi studentmi toho co studujes a potom sa rozhodni este nemas tolko stratit ako ja som uz v 2-haku...
@19 ale tak mna tie politicko-eticke veci aj bavia to co ma nebavi..je ze musime toho vela citat na cvika a tie eseje...kebyze viem co potrebujem k eseji nie je problem ju napisat a potom mame takeho ucitela ktory minuly rok vyhodil 13 3-tiakov co opakovali predmet z 2-haku a neznasam metafyziku....
starsi studenti...no ono je to tak.kdo nejak vynikaaa,tak ten tam este je,a kdo nie,uz davno mi nic neporadiii.takze jasne,ze si myslia,ze mam pokracovat.ale na jednej strane ma bavia tie party a studentske veci a spoluziaci ale tu skolu uz teraz neznasam-asi som to mala vediet popredu,ale je to asi stavane na gymnazistov a nie strojarov.vobec sa tej histoorii nerozumiem apravdu povediac,ani ma nebavii
@23 moji rodicia?ti o tom netusia..aj ked im casto hovorim,ze tam asi nevydrzim.pre mamu je to splneny sen,preto som aj tam....aj ked radsej by som pracovala.odbila si pracovny cas a mala cas na mojho chalana a na zaluby.a stalo sa uz aj znamej z toho isteho odboru a skoly,ze ju vykopli na zaciatku 3.rocnika?a aky zmysel by to malo pre mna?trapit sa a stratit 3 roky,za ktore som mohla zarabat.neviem
@25 no to je pravda vykopnut ta mozu...no ja idem na tu esej ...idem sa premoct nieco stvorit, nex mam uz s tym pokoj nadopujem sa cokoladou....drz sa dobre si to premysli a povedz o tom aj rodicom ...ale ked ta to uz od zaciatku nebavi tak ja byt tebou by som to vzdala ale uvedom si aj to ze vsetko nie je len laska ...aj zit raz musis z niecoho a plat predavacky nestoji za vela ...ja si spravim aspon Bc. ak boh da a potom pojdem do zahranicia a budem robit to co ma bavi
Tak zalezi na tebe. ak si myslis ze to zvladnes tak studuj, ale myslim si ze titul BC nic neznamena a tak by si musela studovat este 4 kedze si na zaciatku druhaka predpokladam, ak je studium ktore ta bude bavit skusila by som nieco ine a podla toho aku mas strednu.
a skus si zitit ako sa da uzivit s tym co ta bavi ak sa da preco nie a popritom ak chces len titul dialkovo si nieco spravit. Svagrina pre titul robi socialnu pracu a je to pohodicka.
Tak Ty si na filozofií očividne vedľa, bež preč. Ja mám podobný problém, momentálne študent informatiky, dušou filozof, literát, žurnalista,..Všetko, len nie matematik a programátor..
pozri sa Mata, ber si priklad zo mna ked ta to nebavi, tak sa na to vykasli...mnohi povedia, ze zivot nie je iba o tom, co ta bavi, ale podla mna to tak vobec nemusi byt...ja sa snazim robit len to co ma bavi, alebo lepsie povedane, snazim sa vyhnut tomu, co ma nebavi aj ked mi to v zivote sposobuje dost problemov, ale zabijem sa ked som taky? a ja stale hovorim, ze bojovat proti svojej prirodzenosti prinasa len mrzutosti takze ostavam taky, aky som, aj ked hrozi, ze najvacsiu karieru v zivote spravim na VPP na tej filozofii uz ani mna nic nedrzi...zacina mi liezt na nervy a nemam tam uz ani kamosov ako v prvaku, takze uz je to o nicom...kebyze nemam stipko, tak odidem uz teraz, ale ja som tam tento rok len kvoli prachom...aj ked rozmyslam, ci sa niekde nezamestnam, lebo tych 6litrov stipka mi moc na moj zivot nestaci...no a spominala si tu psychologiu, tak si daj prihlasku so mnou a budeme tam chodit spolu...a holka co ju na nasej skole studuje si to nevedela vynachvalit...takze snad by nas to aj mohlo bavit...
priatel sa ajtak na teba mozno raz vyjebe a potom si budes vycitat ze koli nemu si sa vysrala na skolu...ja si myslim ze kazdy chodi do skoly len koli titulu a kamaratom..kto tam chodi preto lebo sa chce ucit???...pochybujem ze sa niekto taky najde...ale radim ti zrob si skolu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A to je jasne,ze ked si na VS,mas plno inych veci a s priatelom ste uz menej,ale s tym ste mali pocitat...
...filozof by ti povedal, ze si uz rozhodnuta
ty si potom v prvom semestri...
ti radim porad sa so starsimi studentmi toho co studujes a potom sa rozhodni este nemas tolko stratit ako ja som uz v 2-haku...
a skus si zitit ako sa da uzivit s tym co ta bavi ak sa da preco nie a popritom ak chces len titul dialkovo si nieco spravit. Svagrina pre titul robi socialnu pracu a je to pohodicka.
A asi určite prestúpim