@alenka171 ak je nieco do coho sa oplati investovat, tak je to make-up. tam kvalitu zarucene potrebujes. radsej si kup lacnejsi tien na oci, lacnejsiu mascaru, lacnejsi ruz, ale make-up musi byt kvalitny....v drogerkovom sortimente do 10eur taky nie je ZIADNY.
@willbebetter veru ... ani ja nepoznam nikoho ,kto pozna ten make up..mozna preto ze je trosku drahsi,ale zasa do toho sa oplati investovat... uz aj kamosku som nan nahovorila
hm tiež som si to myslela, a ty si ma v tom až utvrdila, tak díki za názor, len totiž ja som náročná strašne na špirály, a investujem viac do špirály, no tak uvidíme teda..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a nikdy iný, tento je uplne best
ten čo on
Žiadny...
ten najlepsiii alebo ziadny... Hlavne v lete
mimochodom k teme, pouzivam Clarins a nechystam sa prestat, najlepsie make-upy na svete!
@mamradadeli konkretne ktory z pupy? dik.
Tekuté su na koko~CHt
hm tiež som si to myslela, a ty si ma v tom až utvrdila, tak díki za názor, len totiž ja som náročná strašne na špirály, a investujem viac do špirály, no tak uvidíme teda..