Ja som používala dlho penové, teraz som vyskúšala minerálny púdrový make-up, ale nie som spokojná. Veľmi ťažko sa nanáša a výsledny efekt nie je veľmi dobrý,ak si dám málo, vôbec nič nezakryje ak trochu viac tak to vyzerá umelo.
Preto by som sa chcela sp
Ešte chcem odkázať tým, čo pri takýchto diskusiách majú pripomienky, že načo si dávame na seba omietku(najmä chalani),nech sa radšej zdržia komentára, budem veľmi rada
Lebo mám 20 a napríklad ak mám skúšku, pracovné stretnutie, tak sa mi aj patrí JEMNE,PRIRODZENE nalíčiť.
A ak to človek nepreženie, nevyzerá ako veľkonočné vajíčko alebo akoby mal na sebe omietku...
Chcem sa opítat taký púder nieje postačujúci pre vás je to za pár korún a dost veľa pomôže mám s tím skúsenosti pri fotení a je to v pohode čo vi na to ?
Mayberlline - Affinitone dobre sa nanáša, kryje a drží. keďže mám zlý odtieň, zmiešavam ho s aknecolorom, ale keď ho miniem, kúpim si znova affinitone, svetlejší.
ja som uz dlhsie spokojna s maybelline dream mate mousse... prekryje a predovsetkym je to konecne aj moja farba pleti... pretoze niektore aj ked si kupim najsvetlejsie, su aj tak tmavsie ako moja plet a vyzera to katastrofalne..
Ja mam vichy make-up tekuty a som s nim absolutne spokojna... je trochu hustejsi, takze ho staci velmi malo a zakryje presne to co chces a potrebujes.. prirodzene vyzera ... mne vydrzi skoro rok doma. Je to urcite najlepsi make-up aky som kedy pouzila
Max Factor- odfoteny v diskusii a nvm aky mas ten mineralny, ale on je nahodou dost fain len si ho musis vediet naniest, teda ked si ho vies naniest je dost prirodzeny /aspon mam taku skusenost s Lorealom/, zalezi od typu pleti, ak mas suchu nie je pre teba vhodny, vtedy pouzivaj kremove make-upy, ak mas mastnu plet naopak je pre teba vhodnejsi ...
ten od Vichy je skor na dost zlu plet- taky beton uz som odskusala, tiez ho odporucam,
teda zalezi od typu pleti, a ci s nim vies robit
no ja len aknecolor na vyrazky..ale asi vyskusam ten meybeline ako pisala @deraina lebo mne su vsetky make-up-y tmave..aj najsvetlejsie..proste to nevyzera prirodzene...aked dobre kryje..
ja len dodám k @4 chcete aby povonku chodili príšery alebo radšej nech si dajú ten make-up aby aspoň trochu zakryl tie nedostatky? veď ako poniektorí píšu že by nechceli dievča čo keď dá dole make-up vyzerá hrozne, no tak keď vyzerá tak hrozne tak si dá radšej ten make-up aby aspoň von na verejnosti tak nevyzerala, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Lebo mám 20 a napríklad ak mám skúšku, pracovné stretnutie, tak sa mi aj patrí JEMNE,PRIRODZENE nalíčiť.
A ak to človek nepreženie, nevyzerá ako veľkonočné vajíčko alebo akoby mal na sebe omietku...
suhlas s @4
@12 kokos:
Ten je najlepší podľa mňa.
A keď nie púdrový tak potom penový.
odporucam. nepouzivam ale mali sme nan promo akciu a naozaj super
ten od Vichy je skor na dost zlu plet- taky beton uz som odskusala, tiez ho odporucam,
teda zalezi od typu pleti, a ci s nim vies robit
Ale vlasy by sa mohli, tak vyskúšaj a potom napíš skúsenosť.
BTW, takáto otázka v téme Praktické rady pre život? To už skôr o Adamovi a o Eve v téme o Lostoch
divny
xD