Dneska fakticky nemám náladu. Ale áno. Mal. A reagovala som normálne. Neviem prečo. Beriem to ako súčasť života. A okrem toho je Slovensko dvadsať rokov za opicami, čo sa týka medicíny. Neodpustím si to rypnutie.
moja babka má....a žije s ňou už vyše roka ....zo začiatku som tomu neverila...teraz sa s ňou o tom bavíme ako o chrípke....je silná ona prežije aj mňa.......za to jej patrí môj obdiv
@stenatko ano, je pravda, ze zdravotnitstvo mame dost zle, ale lekarov mame dobrych... lenze skor niesu peniaze na zariadenia... - teda peniaze by aj boli, ale radcej staviame dialnice, a predavame emisie priliz lacno, a podobne... ale to je skor vec politiky, ako zdravotnitstva samotneho...
@stenatko ešte buď rada ako to je.. jedna známa čo žije v Anglicku hovorila, že tam je to katastrofálne. Pokiaľ nemáš peniaze, nechajú ťa umrieť. Absolútny nezáujem o pacientov..
Hlúpa otázka. Je to každého osobná vec. Ľudia by mali rozprávať (ak chcú) o svojich vlastných chorobách/ problémoch. Nie o chorobách/ problémoch iných. A ešte o rakovine. To sa rovno spýtaj či niekoho z mojich blízkych sex. zneužili/ týrali a aké to bolo. Bože!
@stenatko vsetko spojene s liekmi v lekarnach je biznis na ludoch, velka cast liekov je zbytocne predpisovana, velka casto chorob je zle liecena, prirodna medicina je tam uplne zavrhnuta viac menej. Doktori na teba seru, podla mna keby nasim doktorom dali viac penazi srali by nam na hlavy rovnako...
z blízkej rodiny chvalabohu nik, ale tak dedkova mama napríklad...ale aj bez rakoviny máme dosť zaujímavú anamnézu dedičných chorôb...a fakt že dedičných, lebo podľa mňa rakovina dedičná nie je. Môžeš mať na ňu napr. nejakú preddispozíciu, to nepopieram, ale v súčasnosti, ako sa už vyjadrilo veeľa veľa lekárov, je rakovina predovšetkým vecou nezdravého životného štýlu, čiže závisí to od každého z nás.
čo sa týka nášho zdravotníctva ak to takto pôjde ďalej tak už aj dobrý lekári odídu do dôchodku, mladí lekáry do zahraničia, sestry namáme už teraz a zostanú len staré ošarpané budovy bez kvalitných moderných zariadení a ešte aj bez personálu.
@sws333 prednedavnom som komentoval do jednej diskusie kde jedna userka ma skusenost s touto chorobou bolo to na birdz len netusim ktora diskusia nakolko tu zmazali archiv diskusii kde si komentoval.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
mal som 5 rokov..podstata mi uchadzala...
Dneska fakticky nemám náladu. Ale áno. Mal. A reagovala som normálne. Neviem prečo. Beriem to ako súčasť života. A okrem toho je Slovensko dvadsať rokov za opicami, čo sa týka medicíny. Neodpustím si to rypnutie.
Nie.
ja som mal osem ked mi na rakovinu zomrela sestra .. momentalne mam trojmilimetrovy nalez a anjskor sa len zybtocne stresujem . ale .. aj tak ..
@stenatko ano, je pravda, ze zdravotnitstvo mame dost zle, ale lekarov mame dobrych... lenze skor niesu peniaze na zariadenia... - teda peniaze by aj boli, ale radcej staviame dialnice, a predavame emisie priliz lacno, a podobne... ale to je skor vec politiky, ako zdravotnitstva samotneho...
(nanešťastie mal...:´( :´ ´ ´()
@jaro1991 Lekári sú možno dobrý. A súhlasím s tebou. Radšej postavia diaľnicu za tri miliardy eur, akoby investovali do farmakológie.
naozaj je mi to luto .. tje hlupej otazky ..
len ono ja som si jednoducho poteboval enajko potvrdit ze sa naozaj trapim v podstte kvoli nicomu ..
a pritom mi ani nci nie je .. samozrjme je to akzdeho soobna vec ...
chapem vas vsetkych ...
prepacte ze som vam takto pokjazil naladu ...
ci inak zdeformoval nit myslienok ...
moja chyba ja len proste bezne enico napsiema potom mi to je luto ... naozaj prepacte...
Media media...
Stačí?
naša rodina to má vraj do určitej miery dedičné, už sa teším na svoju rakovinu pľúc
čo sa týka nášho zdravotníctva ak to takto pôjde ďalej tak už aj dobrý lekári odídu do dôchodku, mladí lekáry do zahraničia, sestry namáme už teraz a zostanú len staré ošarpané budovy bez kvalitných moderných zariadení a ešte aj bez personálu.
» www.nasezdravie.com/ALO%20VERA%20A%...
Potom ich dcéra ale mala len nezhubný nádor.
A nikto už nemá rakovinu v mojej rodiny.
A majú len iné zdravotné problémy.