hromadna samovrazda mi znie ako vymysel emo mladeze, alebo ako protest proti niecomu - kvoli ziadnej ideologii ani nicomu podobnemu by som si nesiahla na zivot. cize v ziadnom pripade
@tenario v tomto ti dávam za pravdu. Avšak...ak sa človek dostane do problémov, snáď sa ich snaží najprv normálne vyriešiť ( k čomu IQ slúži). Na druhej strane, keď je už fakt psychicky na dne, nerieši to hromadnou samovraždou (z psychologického hľadiska). A zas, keď je niekto v hlbokej depresii, už sa nepozerá na to či na to odvahu má, alebo nie. Je tak hlboko na dne, že pud sebazáchovy takmer úplne vymizne teda, nie celkom vhodne položená otázka.
(dosť nepochopiteľne píšem, viem, no som unavená )
@hajzelbaba Kokos najčernejší z černejších humorov! To je ako niečo, čo som raz čítal a kládli tam také všetečné otázky, ako napríklad prečo musí byť zaistená sterilita ihiel smrtiacich inekcií, a je to vraj preto, aby sa odsúdený pred smrťou nenakazil hepatitídou alebo AIDS.
no hromadnu už by som z princípu nerobil proste sa mi nepačí ten dôvod prečo by mi mal samovraždu niekto nadiktovať ??? prečo? ked chcem sa zabiť tak za zabijem tak aby ma nikto nenašiel a nikto o tom nevedeľ....
Nie, že by som nemala odvahu, či už na hromadnú alebo individuálnu..Ja si však svoj život veľmi vážim a nikdy by som nebola schopná niečo také spraviť.. Takisto aj viem, že nad samovraždou ani nikdy nebudem uvažovať..
@majajaj inak povodne som to presne chcel akoze aj rozvinut, ze co by to tak mohlo byt a presne na "osobitna + sobotna" som prisiel aj ja dalsi tip by bol nieco so sosaním
Nie...ani nahodou.....ani neviem ci k tomu dojde...ale napriklad skola ma nebavi a niekedy ......tazko povedat....ach niekedy si myslim ze asi na strednej spacham samovrazdu...a to som osmacka na zakladke....ale ani ma to netrapi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Mám na to príliš veľké IQ.
...........
ale k veci: neviem, ale asi nie..
(dosť nepochopiteľne píšem, viem, no som unavená )
Samovrazdu???
Ak by som to uz mal urobit tak sam ...
ale ekd uz yb mali najst mrtveho v kaluzi krvi tak jedine v sukromi ... s listom a vsetkym tym naleziacim k tomu
nabuduce nevyskakuj mladý lebo zle dopadnes ti pekne hovorim zakial som kludna.
a teď se zaklééééém vo mlyne na mlyne červavý pes!
Inak ma skupinová samovražda nevzrušuje.
to nie je o ODVAHE ale o HLUPOSTI..
a nie AZ TAK HLUPY nie som !!!
A NIE, ja sa nepotrebujem zabíjať.