Ahojte mali ste niekedy problém s cigánmi? Ak áno, aké? Ako ste ich riešili? Ja osobne som už mal párkrát s nimi problém ale všetko sa vždy vysvetlilo..
no raz keď som mala asi 10 ma jedna naháňala, tak som utekala za najbližšími ľuďmi čo som videla a požiadala ich o pomoc inak nie.
momentálne žijem na mieste kde je asi 10 cigánov na jedného bieleho a sú úplne v pohode.
@borovy no v podstate hej je tu mrte veľa cigáňov stretávam ich každý po ceste do/z školy a o pár ulíc ďalej je Cejl, kde ich teda koncetrovaných omnoho viac.. hocikomupoviem kde bývam, tak mi povie, nehc si dávam pozor.
v skutočnosti však o nič nejde, napríklad oveľa viac sa bojím /keď idem sama/ opitých sfetovaných a nevim akých rozjevaných bezdomovcov čo sa tade potulujú ako cigánov, ktorí sú normálni, slušní, chodia do školy, pracujú.. netreba mať predsudky, to som sa naučila.
Áno, na sídlisku kde bývam ich je dosť veľa, z veľkej časti tých neprispôsobivých... Takže stačí, že chcem ísť do obchodu, a už počujem nadávky a príjemné mi to teda vôbec nie je :ehm:
btw. už si oslávil tie útoky tvojich spolubratov, v Allahu ?
už aj na teba je, a sa chystá zložka,
buchajte si kotrby o zem poriadne, kým možte..
(lebo, jako sa už pýtal za 2.svetovej Stalin "kolko má papež(Vatikán) divizí ?"
..tak takisto všetci tí vaši otrhaní spolu-muslimáci, co sa sem valia do Europy, pre nich je moc zložité spravit a zmontovat aj hocijaký tragač, káričku, abo malý bicykel, nemájú, a nemáte na to, jako etnikum,/národ, rozum, iq, ani technické zkusenosti a prax, nieto ešte panzers´brigades, hocco zlozité..
tak urcite ale zas nemozem povedat ze viac jak z bielymi no ale treba to tak brat ze ciganov je menej cize viac s nimi ale ako mam par ciganov aj rad su to v pohode ludia a este ide aj o to ze v tejto dedine su seci jebnuty skoro tak tu sa to vlastne ani neda povedat ze ci su cigani zly alebo biely alebo kto
ja osobne nie, ked za problem nepovazujem, ze jedna ciganka sa na mna urazila, lebo si myslela, ze ju chcem oklamat ale brat mal trochu, ked bol mladsi
@Lyterka Teraz počuvaj. O tom útoku vo FR som počul, ale prečo by som to mal oslavovať? Ľudia sa majú mať radi a nie si robiť zle. Prečo si o mne mysliš, že raz za čas niekoho zabijem v našom meste? Pravda je iná. Ano som moslim, ale HAMBIM sa za nich. Nehambím sa za Islam to vôbec, ale za nich, že zabijajú ľudi. Islam s tým nemá nič spoločne. Som si istý, že FBI po mne určite nepojde. Preco by som nemal povolenie žiť na Slovensku? Nemysli si o mne, že som násilný. Ja ráe pomáham. Zachránil som jednej známej život. Posielam peniaze do UNICEFu a mojej rodine v Ázii čo nemajú vobec lahký život a aspon takto im pomôžem.
@burble Ja som s nimi tiež nikdy nemala nejaké zlé skúsenosti, akurát vtedy Už dosť som mala nervy, keď sa mi o pol 2 podarilo zablúdiť na Cejl a potom sa mi ešte tak nie veľmi príjemne prihovárali
@hamaid Mnoho Ke´d som bol malý susedové cigančata my chceli ukradnuť bycikel ten som si našťastie uchrán il aj vďaka tomu že vtedy nečmúchali na každom rohu slniečkári čo čakajú na príležitosť kde koho udať za rasizmus... Už ako dospelejší som sa stal obeťou aj cigánského teroru to už doba pokročila a slniečkári začali mať vplyv pozornosť tomu nevenoval ani posraný korzár kým naša tlač dokáže a nejakej futbalovej výtržnosti omieľať do okola to isté aj 3 mesiace... Aj s náckami som mával porblémi ale tie sa už medzi nami nejak vysvetlili a potom sme boli v pohode...
V podstate žijem v dedine kde je bežné, že Vám niekto vykradne garáž, stodolu, dvor, obchod, krčmu, bar. Zničí vianočné ozdoby/svetlá na dome. Cez noc rozbije okno na aute pred domom, prípadne prepichne gumy na odparkovanom autobuse. Žije tu aj veľa cigánov, ale neviem či to má nejakú súvislosť a nechcem byť rasista a zhadzovať to na nich, to určite robia výtržníci z domova dôchodcov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
momentálne žijem na mieste kde je asi 10 cigánov na jedného bieleho a sú úplne v pohode.
v skutočnosti však o nič nejde, napríklad oveľa viac sa bojím /keď idem sama/ opitých sfetovaných a nevim akých rozjevaných bezdomovcov čo sa tade potulujú ako cigánov, ktorí sú normálni, slušní, chodia do školy, pracujú.. netreba mať predsudky, to som sa naučila.
btw. už si oslávil tie útoky tvojich spolubratov, v Allahu ?
už aj na teba je, a sa chystá zložka,
buchajte si kotrby o zem poriadne, kým možte..
(lebo, jako sa už pýtal za 2.svetovej Stalin "kolko má papež(Vatikán) divizí ?"
..tak takisto všetci tí vaši otrhaní spolu-muslimáci, co sa sem valia do Europy, pre nich je moc zložité spravit a zmontovat aj hocijaký tragač, káričku, abo malý bicykel, nemájú, a nemáte na to, jako etnikum,/národ, rozum, iq, ani technické zkusenosti a prax, nieto ešte panzers´brigades, hocco zlozité..
a dane máš zaplatené do posledného haliera, že?
ale toto nema chybu