Nie je to moj sen, ale tak nemyslim si, ze je to taka tazka praca ako modelky tvrdia a zarobok a to cestovanie tiez nie je na skodu, ale spat do reality, pri mojom xichte to je nemozne a pri povahe (aj ked vysku celkom mam ) tak sa radsej sustredim kam dalej na vysku po strednej
Nie, nemala. Môj blízky kamarát ale robil modela v Paríži a hovoril mi, že k tým modelkám ktoré nie sú mediálne známe a slávne sa v tam ľudia správajú zle. hovoril že tí manažéri napr dajú modelke dva balíčky cigariet a povedia jej že je to jej jedlo na týždeň. na tej-ktorej akcii.
Byť modelka môže zvonku vyzerať lákavo, krásne oblečenie a cestovanie, ale imho je to zvnútra-prehnitý priemysel založený na pokrivených hodnotách a poruchách príjmu potravy. Nič svetelné, ale veď skús a uvidíš
@amikadze toto s tymi cigaretami sa mi zda prehnane, nemyslim si, ze su take chudobne, ze musia dostavat "jedlo" od manazerov taktiez s prijmom potravy je too much takze v tomto pripade to tak vidim, ze blizkemu kamaratovi nieco v tom Parizi nevyslo, preto rozprava co-to
@sypomka@5 nemyslím si, že jej dal tie cigarety, lebo by bola chudobná, ale preto, aby nejedla nič iné a nepribrala. Vezmi si, aké typy postáv sú v modelingu považované už za "plus size".
@sypomka nie sú chudobné, ony len nesmejú pribrať. najlepšie ani jesť, je tam veľká konkurencia. ide o to že sú pre manažérov viac tovar než osoby, kým nie sú kate moss napríklad. nedeje sa to všade, ale deje sa to.
a s tými poruchami príjmu potravy to nie je too much, má to viac úrovní - pokiaľ by sa to netýkalo priamo modeliek, tak minimálne tá realita ktorú tento priemysel vytvára spôsobuje bežným dievčatám a ženám takéto problémy.
nedosiahnuteľný ideál krásy, kúp si tento a tento produkt a potom budeš krásna = šťastná. je to previazané s výrobou kozmetiky a oblečenia - obrovská mašinéria na získavanie peňazí ktorá ťaží s nízkeho sebavedomia konzumentiek. a pozor - sama tento stav nízkeho sebavedomia vytvára.
chápem že môže byť pre niekoho takýto opis reality ťažkopádny a možno až za vlasy pritiahnutý, mňa tá tieňová stránka veci proste baví. momentálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Byť modelka môže zvonku vyzerať lákavo, krásne oblečenie a cestovanie, ale imho je to zvnútra-prehnitý priemysel založený na pokrivených hodnotách a poruchách príjmu potravy. Nič svetelné, ale veď skús a uvidíš
a s tými poruchami príjmu potravy to nie je too much, má to viac úrovní - pokiaľ by sa to netýkalo priamo modeliek, tak minimálne tá realita ktorú tento priemysel vytvára spôsobuje bežným dievčatám a ženám takéto problémy.
nedosiahnuteľný ideál krásy, kúp si tento a tento produkt a potom budeš krásna = šťastná. je to previazané s výrobou kozmetiky a oblečenia - obrovská mašinéria na získavanie peňazí ktorá ťaží s nízkeho sebavedomia konzumentiek. a pozor - sama tento stav nízkeho sebavedomia vytvára.
chápem že môže byť pre niekoho takýto opis reality ťažkopádny a možno až za vlasy pritiahnutý, mňa tá tieňová stránka veci proste baví. momentálne.