mal som dve autonehody, pri oboch som bol vodičom ja, obe viny pripisujem sebe raz keď som obehoval kamion v neprehliadnej zákrute..skončilo to na streche našťastie sa nikomu nič nestalo ale stáli pri nás všetký sv. druhá nepriaznivé počasie kedy som na zasneženej vozovke dostal šmyk a skončil som v priekope.. A situácie kedy mohlo dojsť k nehode bolo asi milion keď že som na cestách denno-denne a týždenne robím cez 1000 km situácie sú rozne..ťažké to majú naši nový vodiči nezávidím im...
Áno mal som, ale v ankete chýba možnosť spoluviny. Bolo to bez následkov na zdraví, ale nechýbalo vela a následky by mohli byť trvalé. Narazil do mňa z boku jeden na SUV. Auto bolo nové, malo najazdené 10 tisíc a nehoda totálka, kompletne celý predok na výmenu okrem motoru - v servise bol zoznam náhradných dielov na štyri A4ky. Kolko to celé stálo radšej ani nebudem písať.
keď som mala 6 rokov..tak sme mali autonehodu ...bolo otrasné počasie, hmla ..no a nejaký týpek do nás napálil v rýchlosti ..našťastie sa nikomu nič nestalo..iba viem, že som bola dosť otrasená z toho, čo sa stalo
Kedže s ockom lietame autom dosť rýchlo a stále,tak už nejaké tie autonehody boli... Vlastne aj s mamou som už vletela do stĺpu...Dokonca aj s kamarátom sa nám už podarilo...
par krat uz do mna niekto tukol... co je v BA normalne no raz mi jedna babka zrusila zadok na totalku co nedobrzdila... :/ A tiez sa mi podarilo rozflakat si komplet predok o stlp kedze obcas jazdim na hrane a skusam do akych uhlov dokazem dostat auto pri smyku A kedze sa stykam s rovnakou komunitou tak nehody su okolo mna kazdu chvilu bohuzial no vsetko je to len plecharina a nikomu sa nic nestalo "zatial"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ako správna ženská som pri cúvaní nabúrala zaparkované auto
ty si nesmrtelna alebo co?