Áno veľakrát. Zažil som aj dve prebudenia. Všetko plne pod kontrolou. Ale pozor, ak to niekto robí často začne mu z toho jebať, stráca kontrolu nad realitou.
no snažím sa asi od začiatku leta a zmena je taká že terAZ si konečne aspon celkom pamatám svoje sny a to už je pokrok a par krat som si uvedomila že snívam ale som sa od radosti zobudila
Mne sa stalo napríklad to, že sa mi snívalo niečo celkom pekné a v sne som sa rozplakala... A hovorila som, že je to, len sen Proste som vedela, že "len" snívam...
A mne sa v takých snoch sníva vždy niečo erotičné a už to viem celkom dobre ovládať a to som nikdy nevidela návod ,alebo tak proste už ich mám strašne dlho a strašne často
Viete ako dlho sa snažím o taký sen?! Sníva sa mi každú noc niečo, ale vždy je to tak, že sa ráno zobudím s tým, že hej, niečo sa mi snívalo a pamätám si čo. Ja chcem ten vedomý! A nejde to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
da sa! a ked tomu budes venovat dostatok casu, urcite sa ti to podari.
mozem ti poslat pdf subor o tom (v anglictine).
...stoji to zato
» blog.tociman.net/psychologia/luc...
@matus123 dakujem
Teraz by som aj chcela, aj techniky predsa poznám, ale ani za svet to nefunguje.