Čoraz castejšie sa mi robia také zaujimave malinke cervene bodocky na kozi maju farbu cca. ako krv neviete co ich moze sposobovat/ako ich odstranit? Dik
ja nie som žiadny dermatológ, ale robí sa ti to stále alebo to mizne a zas sa to objavuje?
ja som také niečo podobné mala vždy po sprchovaní. najprv som si myslela že som alergická na šampón/sprcháč, potom som zistila, že je to tým, že sa umývam v teplejšej vode, než akú moja pokožka znesie. a zmizlo to.
akurát s takýmto opisom sa asi málokto na internete trafí na tvoj problém, takže by som asi zašla za nejakým odborníkom, ak ti to nezmizne
Je to pomerne bezne. Koza je zivy organizmus, ktory na nieco reaguje. Vacsinou to su proste prasknute kozne bunky, ktore sa sfarbia docervena a po ich nahradeni sa to strati. Dovodov moze byt viac. Od chybajucich vitaminov cez podrazdenie kozmetikou po napadnutie buniek nejakou infekciou zvonka. Nic, cim by si clovek mal robit starosti. Pokial sa Ti to nezapaluje tak Ti ani kozny lekar s tym nic nespravi. Ak by sa Ti zacali robit bud hnisave alebo otvorene ranky, kup si Imazol (nie imazol plus). Vysusi a ma antibakterialne a antimikoticke ucinky. Inak je to dobre aj na komedomy pri silnejsom akne, ale nie na globalne osetrovanie. Len ak sa komedomy nevedia dobre zahojit.
Príčina-následok. Čo predchádza tomu? Niečo musíš robiť. Nie je to jedlom? Alebo niečím iným? ..Mne sa zvykli po tyčke robiť A najjednoduchšie bude ak pôjdeš lekárovi ako tu na birdzi zisťovať diagnózu. Hlavne choď normálnej lekárke lebo ja som mal vo zvyku na také pizdy komunistické 80ročné natrafiť. Najlepšie, že vlastná matka ma odporučila jednej a potom sa smiala na tom Lebo prídem tam s problémom, že som mal nejakú alergiu na rukách, puchli mi kĺby a ona "tomu sa teraz nebudeme venovať, vidím, že máte akné na tvári predpíšeme ti vodičku" A hovorím ale ja som tu kvôli tomuto na celé akné serem teraz aj to som mal jednu vyrážku ale nie nakoniec som len s vodičkou skončil a doteraz netuším čo mi bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ja som také niečo podobné mala vždy po sprchovaní. najprv som si myslela že som alergická na šampón/sprcháč, potom som zistila, že je to tým, že sa umývam v teplejšej vode, než akú moja pokožka znesie. a zmizlo to.
akurát s takýmto opisom sa asi málokto na internete trafí na tvoj problém, takže by som asi zašla za nejakým odborníkom, ak ti to nezmizne