vraj sa sníva každému...takže si iba tie sny nepamätáš - vraj aby si si sen pamätala, mala by si sa zobúdzať tak pozvoľne, pomaly a po zobudení mať ešte chvíľu zatvorené oči - ak sa zobudíš prudko a hlavne hneď otvoríš oči a pozeráš do svetla, tak sen zabudneš.
mne sa kazdy den sniva vela snov... velmi lubim moje sny
ja by som ti poradila asi takto:
mas vstavat napr. o 7:00. daj si prvy budik cca 6:20 a potom kazdych 10 minut.. ja vzdy zaspim a mavam vtedy lucidne sny, takze si ich pamatam a viem ich aj ovladat
@cumberbabe
daj si kavu pred spanim.. z principu by to mohlo pomahať.. niektori ľudia po kave nemožu zaspať..ja po kave zaspim vždy..nwm jak ty.. ja nemam problem..
alebo ine .. lepšie riešenie je spať 4 hodiny a potom vstať .. trochu sa prebrať, isť na zachod keď treba a vratiť sa do postele aspon na hodinu.. skus.. neoľutuješ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
uvidis jak ta bude nahanat spagetova prisera a podobne
sny máš každú noc vždy
opäť blbosť, záleží v ktorej fáze spánku sa zobudíš
Smutné, koľko fám o spánku a snoch existuje...
vitamin B6
no však jej ide o to aby si to pamatala asi
ja by som ti poradila asi takto:
mas vstavat napr. o 7:00. daj si prvy budik cca 6:20 a potom kazdych 10 minut.. ja vzdy zaspim a mavam vtedy lucidne sny, takze si ich pamatam a viem ich aj ovladat
daj si kavu pred spanim.. z principu by to mohlo pomahať.. niektori ľudia po kave nemožu zaspať..ja po kave zaspim vždy..nwm jak ty.. ja nemam problem..
alebo ine .. lepšie riešenie je spať 4 hodiny a potom vstať .. trochu sa prebrať, isť na zachod keď treba a vratiť sa do postele aspon na hodinu.. skus.. neoľutuješ..