Mam problém nikdy mi nebolo zle keď som v aute ale posledné asi 2 týždne mi je nehorázne zle keď sa napijem vody je mi lepšie ... ale niekedy keď nie som aute tak mi príde mi tak isto zle :/ a potom večer ma strašne boli hlava .... :/ Ja neviem prečo nik
No neviem ale pises ze ked sa napijes je ti lepsie. A ked ta boli vecer hlava, nie su to jasne priznaky dehydratcie? Co tak skusit vseobecne viac pit (vodu).
@slachtic dehydratácia by to nebola lebo keď som bola mala tak som bola dehydratovaná tak som mala popraskané pery sucho v ústach a pľuzgiere (ani nespomínam) ...
ak sa napijes vody a je ti lepsie, mozes mat nizsky tlak, to sposobuje aj bolest hlavy a taku unavenost a tak, ta voda je najlepsie co mozes spravit, a potom doktorka no, alebo sa poriadne vyspi
pravidelne piť ( nie colu a podobné chemikálie, ale čistú nebublinkovú vodu ) ti spraví len dobre, v tvojom veku za to možno môžu aj hormóny, v každom prípade to nepodceňuj a smer lekár!
@didlinkas pi veľa vody.. v lete aj 3 litre za deň.. pokús sa piť čo najviac čistej vody a minerálky, aby to neboli nejaké umelo sladené nápoje.. z dehydratácie môžeš mať rôzne problémy, má to vplyv na celé tvoje telo, takže to netreba riskovať
asi mas skor stavy uzkosti, ktore ta prepadnu, ked to najmenej cakas nie,?? stava sa ti to iba v tom aute alebo aj v inych situaciach? dneska je toho vela a ludia sa to boja priznat takze z vody to asi nebude odporucam tu navstevu u lekara, ked je s tym spojena aj ta vecerna bolest hlavy ...
len zbytocne neriskuj a zajdi, lebo niektorych ludi taketo stavy dokazali naplno pohltit a ani nevedeli ako ale sami sebe znehodnotili zivot ... pocitmi ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mozno je to tim teplom
..kvak..
len zbytocne neriskuj a zajdi, lebo niektorych ludi taketo stavy dokazali naplno pohltit a ani nevedeli ako ale sami sebe znehodnotili zivot ... pocitmi ....
pravdaaa!!..mne sa to dialo v autobuse ://