Takže,mám frajera a nedávno sme sa dali dokopy..lenže je tu jeden problém..boli sme spolu pár krát vonku ale keď sa ma mama pýtala s kým idem tak som povedala že s kamoškami..už jej to hovorím asi týždeň,ale mne sa nechce stále si vymýšlať a neviem či jej
Ja tej mojej bežne vykladám, kto je aký sexi z mojho okolia, o prvom frajerovi som jej hovorila možno v 13tich, ja neviem čo robíš z toho také haló preboha
Podľa toho aký máš vzťah s mamou a ako to zoberie ak máte skôr kamarátsky vzťah tak v pohode a pokiaľ si na tom asi ako ja s mojou, že sa skoro vôbec nerozprávame tak jej to povedz tiež ale trošku miernejšie
tak ako podla toho aky maš s mamou vztah, ked som mala 15 tak som tajne chodila k priatelovi co byval v susednom meste a tiez mi bolo blbe si stale vymyslat, bol vsak o 8 rokov starsi a ked somt o povedala nasim tak neboli moc nadseni, ale ak mas s mamcou dobry vztah tak jej to normalne povec, napr ked som mala dalseiho frajera v 16 to som jej povedala a uz reagovala v pohode aj ked bol o 4 roky starsi a nakoniec si ho tak oblubila ze ked sme sa po roku rozisli bolo jej to viac luto ako mne neboj sa, drziim palceky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
u mna je uz hocikto "kamarat" a nikto nevyzveda co je zac kto je zac a ci je to ten isty co minule
povedz..
ale no mozno to zoberu
to teraz frčí nie?
a inak mám 15 nie 16..
Hej to mi pripomína ako som svoju priateľku odprevádzal domov a úplne kozmickou náhodou(vždy chodia autom) nám šli oproti.
čosi povedz jej že máš priateľa, je to normálna vec..