Svetový mier, dovolenka na Hawai, milovanie s Orlandom Bloomom... Pristihli ste sa niekedy pri fantazírovaní?
Ja snívam, že raz budeme žiť v raji, harmónii, mieri. Adam, Eva, milovanie na pláži pri zapadajúcom slnku. Okolo čistá príroda, zvieratká, kt
ja snívam o životeee...o mužovi (ktorého už mám) s ním chcem mať krásne deti
možno...asi...ale až tak o 150rokov ...potom chcem bigla (psa ne?)...chcem ísť na Fidži...chcem sa milovať v daždi ...a tak n
o peknej rodine s clovekom, ktoreho budem milovat, on ma bude milovat, budeme mat pracu, co nas bavi a zabezpeceny zivot... skoda ze je ot tak vzdialene realite
s Orlim? ja snívam s Mulderom... nie, to je porucha, tam by to bolo len pri horúcej komunikácii o invázii vesmírčanov, sex chcem s Voloďom Korfom uufff, chchch máj god
hmm, prekrásna predstava jebať orlanda blooma na hawai...
ja strašne rád fantazírujem o tom, že je leto, ford mustang V8 GT convertible, stiahnutú strechu, počúvať muziku, mať vedľa seba nejakú krásnu a strašne super divčicu a ísť spolu úpo nejakej kľukatej prázdnej ceste s perfektným výhľadom... potomniekde trošíčka poštekliť plynový pedál, a len počuješ, jak tam jemne začne pískať turbo, a tých 300 mustangov začne erdžať z toho 4,6l osemválca... jáj, to je proste sen! a keď som už začal trtkaním, tak to aj trtkaním skončím. niekde na peknom mieste s fasa výhľadom tú spolujazdkyňu vytrtkať, no... ale to samotné auto je lepšie jak sex!
O tom ze 12. december 2012 nie je len kec, ale konecne pride nejaka ta riadna apokalypsa a cele toto zvratene ludske plemeno konecne vymieti zo zemskeho povrchu.
chcem tak vela?
ja radšej nesnívam lebo ma skutočnosť, že to je a bude len snívanie, dosť deprimuje: stuck_out_tongue:..ale v noci keď sa mi sníva tak je o inom a to neviem ovplyvniť
To druhé je už lepšie.. sny v zásade delím na dve kategórie.. tie "prízemné" ako - opätovaná láska... a tie nedosiahnuteľné ako koniec násilia medzi ľuďmi.. môcť ísť hocikam bez strachu že to bude tvoj koniec. Ale niekedy mi pripadajú tie z prvej kategórie nedosiahnuteľnejšie než tie z druhej.. heh.
Asi len musíme byť trpezliví. Ale to mi nikdy nešlo
@22 Orlando je sexi chlap a v dobrých filmoch fajny herec.. ale v podstate to je jedno, len aby to bol krásny vzrušujúci charizmatický muž
..inak ešte snívam, že sa dostanem na koncert nejakej úžasnej rockovej kapely-legendy. Napr. LedZep, AC/DC, Whitesnake,GNR. A budem stáť úplne vpredu, pri pódiu a žmurkať na tých starčekov (v dobrem
ja chcem druhu a tretiu seriu DEXTRA aj s titulkami, chcem mat racionalny vztah bez sialene chorej davky romantiky a sentimentu... chcem chlapa, co bude vyzerat dobre, bude mat obrovsku charizmu a bude mat rad chore serialy a knihy ako ja... chcem chlapa, ktory mi nedovoli ujst a nebude sa na mna prilis viazat...
chcem mat pracu, co ma nebud obmedzovat a nechcem maturovat (a ked uz musim, nech to dopadne dobre a nech mam fajn vysku)
Snívam o tom ako ja a moj buduci priatel (ak ho najdem precestujeme svet. Uvidime rozne miesta, spozname nove kultury, ziskame kopec zazitkov. Snivam o tom, ze raz sa budem zivit fotografovanim, alebo pisanim. Jednoducho niecim co ma bude bavit a naplnat. Snivam aj o tom, ze budem na koncerte Green day v prvom rade, ze sa uz KONECNE naucim hrat na gitare... A hlavne snivam o tom, ze zivot si budem uzivat plnymi duskami, nie len ho prezivat.
@idea to akoby si čítala moje myšlienky, aj o tomto všetkom presne snívam..až na ten green day.. a živiť sa tým, čo by ma bavilo a napĺňalo, to by bolo neskutočne nádherné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
možno...asi...ale až tak o 150rokov ...potom chcem bigla (psa ne?)...chcem ísť na Fidži...chcem sa milovať v daždi ...a tak n
a tak scifi snivam o tom, ze chcem lietat , chcem navstivit gronsko, francuzsko a ine krajiny....ze budem carodejnica ze budem vlk.......
ja strašne rád fantazírujem o tom, že je leto, ford mustang V8 GT convertible, stiahnutú strechu, počúvať muziku, mať vedľa seba nejakú krásnu a strašne super divčicu a ísť spolu úpo nejakej kľukatej prázdnej ceste s perfektným výhľadom... potomniekde trošíčka poštekliť plynový pedál, a len počuješ, jak tam jemne začne pískať turbo, a tých 300 mustangov začne erdžať z toho 4,6l osemválca... jáj, to je proste sen! a keď som už začal trtkaním, tak to aj trtkaním skončím. niekde na peknom mieste s fasa výhľadom tú spolujazdkyňu vytrtkať, no... ale to samotné auto je lepšie jak sex!
chcem tak vela?
To druhé je už lepšie.. sny v zásade delím na dve kategórie.. tie "prízemné" ako - opätovaná láska... a tie nedosiahnuteľné ako koniec násilia medzi ľuďmi.. môcť ísť hocikam bez strachu že to bude tvoj koniec. Ale niekedy mi pripadajú tie z prvej kategórie nedosiahnuteľnejšie než tie z druhej.. heh.
Asi len musíme byť trpezliví. Ale to mi nikdy nešlo
Tých snov by bolo..
..inak ešte snívam, že sa dostanem na koncert nejakej úžasnej rockovej kapely-legendy. Napr. LedZep, AC/DC, Whitesnake,GNR. A budem stáť úplne vpredu, pri pódiu a žmurkať na tých starčekov (v dobrem
chcem mat pracu, co ma nebud obmedzovat a nechcem maturovat (a ked uz musim, nech to dopadne dobre a nech mam fajn vysku)