Zdravim.Chcel bi som sa vas spytat ci mate niekto skusenosti s tmto ochorenim?
Uz som bol nato operovany ked som mal 6 ale nepametam si ake boli priznaky.Teras mam 18 a vtych miestach kde pruh vznika mam bolesti alebo skôr tlačenie vytvorili sa mi vtych m
No bolí to uz par rokov ale teras poriadne.Vtich časoch ked to zacalo som brigadoval vo firme kde sa dvihali tazke veci a ked som isiel k doktorke povedala ze tam nic nemam a zjebala ma ze som sa chcel uliat zoskoly.Odtedy presli 4 roky a neska to dost tlaci sem tam picha atd... semtam mam aj zavrate ale neviem ci to mam pripisovat tomu.Bolesti niesu az take strasne ze bi sa to nedalo vydrzat.Za gramatiku sory som dyslektik
Doktorka nieje od zjebávania, asi ju mrzí, že má dostatok pacientov, aby sa mohla uživiť. Veď jej len povedz, že sú na svete aj ochotnejší doktori a že sa za nimi rád pôjdeš pozrieť. Vravím, choď k doktorovi, pri najhoršom ťa zjebe zase.
Níč no, ja som dodoktoroval, idem dorobiť ten debilný referát.
Aby ste si nemysleli.Nechcem skusat co to vydrzi ani nic podobne ale proste mam pracu z ktorej si nemozem dovolit odist.Chcel som len zistit ci bi sa to dalo nejak spomalit alebo ciastocne tomu zamedzit pripadne uplne vyliecit aj ked som teda cital ze bez operacie to nejde
Pruh je vlastne to, že sa ti roztrhnú brušné svaly a žalúdok aj s črevami sa ti cez trhlinu začne tlačiť pod kožu. To nieje prechladnutie, to veru sám nerozchodíš. Ale nemôžem ťa do ničoho tlačiť, ak je práca dôležitejśia než vnútornosti na správnom mieste, tak budiš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A pokial citis ze ti to vybehuje a mas krce tak treba doktorke
A čo si robi, keď to začalo? Ako dlho to bolí? A ako fest to bolí? Tak či tak môžme len hádať, radšej choď za doktorom.
Níč no, ja som dodoktoroval, idem dorobiť ten debilný referát.