lebo ti vies vimisliet nieco lepsie napr vibrator ruzovi alebo modri ne u vas je dvoleziti iba sexx a ne partner a ked si mislis ze ja som vimleta a tak tak sa kukni na seba neni so o nic mudrejsi tak nehovor na 2!
so slovimi us mam cele 4 roki aj v tomti pol roku 1 tak drzte hubi na internete sa pise barz ako bez tvrdich i a debilnich dlznov a mekcenov a tak konecne mam od skoli aspon na tizden pokoj tak mi tu s tim neleste hadm tu nebudem kazdi mekcen dlzen a tvrde i hladat nie to mi zabere aj celi den kim napisem 2 veti nechce sa mi tu s tim babrat a vi ties niektori pisete bez dlznov a mekcenov a viete komu to hovorte!sebe!
haha vies co moc vtipne ked chcete mozem pisat aj bez chib ale nechce sa mu to tu tolko vipisovat ale abi ste boli stastni napisem inu anketu bez chib abi ste bili konecne ako najdene kurata
Jasné, nebabri sa s tým a my sa nebudeme babrať s tvojimi hieroglyfami ... dievča, aspoň priemerná slovenčina by mala patriť do výbavy každého normálneho človeka ... patríš tam ?
Ale verím, že raz sa naučíš aj nejaké to Y ... možno ˇ , ´ ... a jasné, ešte bodku
@monicka8888 V prípade že to myslíš vážne - dám ti radu - na internete síce môžeš písať ako chceš, ale ver tomu, že pri takomto množstve chýb v texte by si s tebou písal málokto. Veď toto kľaje oči aj tým, čo dokážu chyby ignorovať... A rada číslo 2: Čím viac sa budeš snažiť písať tu správne a bez chýb, tým skôr to budeš ovládať - a potom budeš mať aj v škole na slovenčine pokoj. Naopak keď tu budeš písať "barz ako" tak budeš musieť aj v škole stále premýšľať nad tým, kde máš dať aké i/y aby si mala dobré známky...
joj mať viacej času tak si skopírujem tie vety a idem ti ich poopravovať kokos by som sa zasmiala ako nikdy ale tak jedno by si už vedieť mala že keď niekoho oslovuješ ako osobu píše sa TY a nie TI lebo to už vie aj totálny debil a nie to ešte 11 "baba" (pokial teda baba si)
A pozri, nám neide len o to, aby sme ťa kompletne odrbali, ponadávali si a pohladkali si hlavičky z dobrého pocitu, že sme potopili niekoho ... My ti chceme aj dobre, tak fakt skús písať poriadne a uvidíš, že pôjde ti to ľahšie aj v diskusiách, diktátoch, slohoch, bohvie kde ešte ... a menej ľudí bude drbať do teba, oki ?
mno abi si vedel aj ti robis tolko chib as bi sa vsetci posrali a ani si to nevsimne s aspon vidis ako viem dobre tu slovinu a hned ti poviem ake si tam mal chibi takze:hnusny-hnusný,pis-píš,mas-máš,avsak-avšak,prec-preč,vela-veľa,netrapi-netrápy,chyb-chýb...atd je ich tam vela asi tak ze tolko ani ja nenapisem pri diktate cize vidis nakonec si ti ten sprosti a teras filozofuj paan muuudri!
@Monicka8888 prosim ta... je mi z tvojho pisania na grc ale ok, vedel by som predychat ale napisat ze si budes pisat ako chces a hovorit o druhom cloveku ze je trkvas len preto ze nesuhlasi??? to ako chces mat potom toho najsexichalana Z (z koho / z coho , nie s kym / s cim) triedy ked ho budes tyranizovat? ta ajtak len vYsmeje....
urovnaj si veci v hlave, nadobudni aspon nejake zaklady slusneho chovania a POTOM si hladaj chalana...
vyber si toho najsexy a vyspi sa s ním... potom založ anketu "som tehotna???"....
... alebo si skús vybrať knihu "pravidlá slovenského pravopisu"... lebo ak ty máš jednotku zo slovenského jazyka, školstvo sa rúti dole vodou... v tom lepšom prípade len tvoja profesorka zo slovenčiny nie je zrejme, prínosom vo vašej škole...
@monicka8888 hlboko sa ti ospravedlnujem, ze som si nerefreshol tuto stranku predtym ako som sem pastol ten koment a teda som necital to ze "vies pisat i bez chyb"
napriek tomu si plne stojim za tym co som napisal? lebo ked vies? tak tak pis a nemusis zakladat dalsiu (ZBYTOCNU) temu/anketu/diskusiu
a medzi nami.. teraz som si vsimol, ze i ja som spravil chybu.. tak ju mozes najst a vytknut mi ju ak ti to pomoze..
ako pisala @smajlicek12 ja si nepotrebujem dokazovat ze to viem lepsie ako ty alebo neviem co..
ide tu o teba a tvoj postoj s ktorym ja nesuhlasim a NIKDY nebudem..
primam ale chcem si us oddichnut s toho pisania a trosku si zresetovat mozog tak sa mit to tu teras nechce hladat aspon ked tak 1 vetu napisem abi ste boli stastni a presveceni o tom ze viem pisat .:Táto anketa nebola vytvorená iba pre krytyzovanie chýb ale ide o to čo tam je napísané a o čo sa jedná,gramatyka je to čo uš všetci vedia čiže od teras nechcem uš žiadne chyby o gramatyke počut.(veta sa skoncila) aj ked nepisem tak ako bi vsetci chceli ale takto sa pise aj richlejsie a lepsie od teras na komenti o gramatike kaslem a piste si co chcete na hlavu sa postavte a verte ci neverte 1 je u mna v ziackej na rozdavanie mozem ju aj odfotit ked mi neverite ale as zajtra notebook us nema barerku
no mam naozaj 11 rokov a ked neveris prid do neoveho mesta n/v dojdi na tematinsu ulicu na 5 skolu prid do piatej B a tam ma najde staci sa iba opitat kto chodi na birdz lebo z nasej triedi chodim na birdz iba ja
... nenapísala si ani tú jednu vetu správne ... a tu neide o @Johnysheek -ovú spokojnosť, to vôbec nie ... Myslím, že ťa má na háku ... ale ide o teba a o tvoje uľahčenie života ... začni písať správne, týždeň si budeš zvykať a máš celý život pokoj ... nezačni a potom budeš mať pri každom texte min. pol hodiny rozmýšľania nad tým, či to máš dobre
@Smajlicek12 ok tak mi povedz aspon 10 chib s tej veti ked ich bude aspon 8 beriem to ale ked iba 5,6,4 tak to nie a aj ti tam mas vela chib cize mas co hovorit...
no cize krytyzovane je dobre r je tvrda alebo obojaka ked ste sa to neucili potom gramatika tam je to nerozhodne ale ne dobre to je v ucebnici je s y uš sa pise uš a teras nie teraz neviem kto ti povedal taku prkotinu ale urcite aj v diktatok si najdes teras nie teraz a uš namiesto už cize 0 chyb a tie svoje si tam najdes aj sama ked ich tam nevidis tak si fakt slepa a to ja nehovorim ze mam este okuliare a vidim to dost jasne
nemysli-nemysly,zaciatok veti s velkim pismenom a to je v tej malj v tej velkej je us v prvej 2 zle kebize vam tu mam vipisovat vsetki tie vase chibi trvalo bi mi to as do konca prazdnin
hoooooo hooooo hoooo teras sa pozri este viac ked ich chces vediet tak sa pozeraj cize odo mna-odomna (spolu), y-i,ma-má,vela-veľa,problemov-problémov,slo-šlo atd atd.... a v tich dalsich asi tak staci ? inac nemame slovinarku ale slovencinara a nema mat ake problemi ked mi ide slovima najlepsie s triedi cav zajtra
hahahhaaaaa ja sa asi postim to neni sloveso ale podstatne meno v inom smisle je ale mysel je pods.m (rofl ja musim ist mam us iba 5 min baterki na notebooku cav zajtra mozne pokracovat
asi tasko ja pisem celu dobu s chibami ako ste si nasli cize si to tasko mohla najst a co sa tika mna ja idem ties zajtra mozne pokracovat us memam baterku na notebooku idem
Tak najprv by som chcel videt sexi 11 rocneho (ROFL) a este ta posledna moznost - vedel som ze kurvy nesu ohranicene vekom na hor ale ze aj dole zacinas v dost mladom veku
ja sa postim ze v mladom a ked chces ja ti ho ukazem ti veki tam sa nenajde ani jeden sexi lebo vsetci ocuvaju trapni hip hop fuuuj us klavesnica mi s toho slova blbne potom velki maju jebaki a su tucni a prezrati jak sloni zato ten 11 je chudi ako palicka nema ziadne jebaki je sexi a ma rad ten isti stil hudbi co ja cize SKA reegae metal a rock v jednom len spevakov mame nerovnakich ja mam Landu a on ma toho s horkyzov slizov nevadi ale sak na co sa pitat debolov ked o laske nic nevedia chlapi su neinteligentne svine a s timto tu urcite somnu budu vsetcki babi suhlasit bez ohlad na gramaiku hlavne aj s takim kokotom ako si ti
@Lubcicici jasne aj ta prijebanejsia v mene SLOVENSKEJ REPUBLIKI ABI STE VEDELI SEREEM NAAA CEEELE SSSLOVENSKOOOOOOOOOOOO AJ NNNNNNNAAAAA CEELUUUU GGGRAAMATIKUUUUUUUUUUU
.... prijebanejšie decko jak ty som ešte nevidela.. úbohé .... a vieš čo ti možem na totu 11 .. tak *** .... bo ja mam čas na tote tvoje chujoviny ....
(ROFL) ROFL) (ROFL) tak s kus zalozit novu naketu kto je vacsi debil ci ja mojim komentom alebo ty tou reakciou a pre informaciu vela bab z tebou suhlasit nebude v tom o tych chalanoch
Ty mi tu hovoris o laske?
Tebe ked ten tvoj sexos ukradne formicky do piesku tak ho posles do pici zato.
Neviem v jakej riti to zijes ale proste len (ROFL) sa da napisat na prve az posledne pismeno tvojho komentu
po 2. k @48 - Táto anketa nebola vytvorená iba pre krytyzovanie chýb ale ide o to čo tam je napísané a o čo sa jedná,gramatyka je to čo uš všetci vedia čiže od teras nechcem uš žiadne chyby o gramatyke počut.ácie>
krytyzovanie - kritizovanie (2 chyby)
gramatyka - gramatika (1 chyba)
uš - už (1 chyba)
teras - teraz (1 chyba)
o5 uš - už (1 chyba)
o5 gramatyka - gramatika (1 chyba)
to máme 7 chýb vo vete ktorá mala byť "správne napísaná" tak buď máš s prepáčením KO**TA slovenčinára alebo nám tu klameš lebo sa hanbíš za to že máš 4/3
po 3. notebook môžeš mať pripojený k nabíjačke a zároveň zapnutý...
po 4. láskavo vráť ten notebook oteckovi alebo mamičke ktorý ti ho dali na vianoce s tým že si príliš je*nutá na to ho vlastniť a používať a z nudy robíš diskusie ktoré dokazujú tvoju nesmiernu inteligenciu...
nie som starší... ALE toto je rozmaznané decko... a aj podpáľte za to že som to povedal, lebo mám len 15 ale za tým si stojím!!!!
Mila @Monicka8888 skoncil som niekde pri komente 60 a vsimol som si ze ty si ma este predtym ako som napisal opravovala..
Tak medzi nami.. ak si vsimnes, tak ignorujem dlzne a makcene a taktiez zaciatky viet, kedze vetu koncim dvomi bodkamia a castokrat nimi koncim len myslienku..
ja som ti nikdy nevytkol chybu pozostavajucu z podobnych veci.. ide o zaklady gramatiky akymi su i a y popripade so zo a podobne.
tu chybu co som spravil ja je "so slovenciny" mozno ich tam mam viac, ale nejdem si to kontrolovat zmysel to nema //spravne ma byt zo , ale to urcite vies//
je vtipne ze ty ktora prepac ale keby zacnem ratat chyby v tvojich prispevkoch tak sa celu noc nenudim mi chces vytykat dlzne a makcene. keby som pisal s nimi a niekde nejaky zabuodl tak fajn.. ale ked nepisem ani jeden, tak to za chybu fakt nerataj..
taktiez preklepy ti neratam.. stane sa.. o tom je pisanie na internete..
ale ako napisali viaceri.. konkretne @galinka a @smajlicek12 co tak sa prestan vyhovarat na "keby chces" a mas "tolko a tolko rokov" a "chces si oddychnut" a radsej sa snazit a ucit.
ak si naozaj taka skvela zo sloveciny, tak ti ta slovencina musi ist normalne a teda proste nenapises i tam kde ma byt ypsilon a naopak.. preto lebo to vies a je ti to prirodzene.
lebo popravde ak by som ja chcel pisat vsade makke i, tak by to bolo pre mna tazsie ako pisat gramaticky spravne.
takze co tak sa netoto a pisat normalne.. vsetci budeme radi ak s tym zacnes a hned..
nejde o to ze budes robit chyby.. ide o to ze sa ich pokusis eliminovat, vyhnut sa im a ked spravis fakt velku a niekto ta napomenie tak sa poucis pokorne a nie na neho vyskocis s tym, ze AHA CO SI SPRAVIL.. to mozes vtedy ak sa ty snazis a ide ti to pisanie..
teda prosim i ked ziadam vela.. fakt sa zamysli nad tym ako pises
PS: takisto i co sa tvojich blogov tyka.. ak si si vsimla to "mnozstvo ludi" ktore ich cita ich urcite necita preto, ze ich pises spravne..
vedz ze si sama robis zle bez ohladu na mna co uz mam strednu za sebou a dalsich ludi, ktori ti tu piseme..
ty sama sa ucis nespravnemu pisaniu a ver mi.. ak mas teraz 1 zo sj, tak neskor to bude len a len horsie.. a nejde len o skolu..
ale na druhej strane. je to tvoj zivot.. rob si s nim co chces.. urcite mas za sebou ako 11rocna viac skusenosti ako my, ktori tu mame kazdy cca 2krat tolko co ty.. a teda ty vies ako je pre teba najlepsie..
(alebo sa spytaj doma ci ucitelky v skole ci to co robis je spravne..)
síce som baba,ale s tebou súhlasiť....to budem tvrdiť radšej....že MUŽI SÚ KRÁSNE INTELIGENTNÉ STVORENIA A NEROZMÝŠĽAJÚ LEN VTÁKOM.....čo nakoniec aj pravda je...samozrejme sú aj svine...ale také krpaté a ešte k tomu pripečené ako ty tomu zaiste nepochopia..
@johnyshee ééék - ty si to tak úžasne, tak vyčerpávajúco napísal.. ja som to prečítala, ja žasnem.. ja SÚHLASÍM.. ja ťa proste zbožnujem "bratm".. myslím že v nás isto bude kolovať aspoň máličko podobná "krf"
tak špeciálne kvôli tejto téme som si zapol slovenskú klávesnicu (mam radšej EN programátorskú)...
@Monicka8888 teraz ti napíšem čo si myslím: 1.) Radšej ten kamarát, pretože už vieš že si aj rozumiete a ten najsexi chalan môže byť o dosť iný ako si predstavuješ 2.) nech si myslíš čokoľvek... sám dobre viem že 11 ročný chlapec myslí na o dosť iné veci ako dievčatá.. ja sám som si začal všímať dievčatá až keď som mal 13 skoro 14... 3.) to že máš prázdniny neznamená, že nie si na Slovensku Čiže gramatika platí stále... diakritika mi nevadí... ale chyby ako i/y a z/s sú na mňa trošičku priveľa... prečítal som si všetkých tých cca 100 komentov takže viem ako píšeš a kde robíš chyby (keby ich nebolo toľko tak tu tretí bod ani nie je )...
ak berieš to 3.) ako príliš veľkú kritiku na tvoju osobu.... a nevieš to prijať... postupuj prosím podľa návodu ktorý ti napísal môj brat v komente @90
boze tuto osobu mam od seba na par kilometrov... s tym by sa dalo cosik ... hanbim sa ze byvam v tom istom meste.... ty kokos vo veku mojej segry a takto sa sprava
@james144 tusis aky je rozdiel medzi pisanim bez diakritiky a gramatikou??
jedna vec je nepisat dlzne a makcene, ktore nepises ani v smskach a castokrat to blbne i na nete na roznych strankach.. ktore to nepodporuju.
druha vec je nevediet ani kedy sa co a ako pise...
takze ano.. budem sa vyjadrovat i ked pisem takto ohladom gramatiky.. hlavne voci ludom ktori sa sami vyjadria ze ju ignoruju lebo .. nejake hlupe dovody..
Navštív Maďarsko... 100% zapadneš! Ty nemôžeš byť Slovenka, to je proti prírode, úplne vylúčené! A že máš zo slovenčiny za 1, tomu neveríš ani ty sama prosím ťa!
ja ta fakt nepriesim. ked si taka mudra a husta a secko vies sama tak naco zakladas ankety. inak na 11 daka oprskla. radsej sa nevyjadrujem ani k teme lebo zakladatelka ma najlepsie nazory!
@Johnysheek y je jedna klávesnica ľščťžýáíéúäôňˇ´ To je trošku viac je to len o lenivosti a zlozvyku rovnako ako ona sa tiež ani nesnaží tie y písať. A nehovor nič o výhovorkách nieje slovenská stránka ktorá by ich nepodporovala a väčšina anglických ich podporuje tiež. Koľko máš rokov že ťa také niečo tak rozhádže že tu budeš písať eseje o takej sprostosti ako niekto píše. Ty si presne ten druhý extrém. Ak ťa to irituje urob službu tomuto portálu a ignoruj takéto diskusie. Je to prosím pekne každého vec ako píše. Nehovoriac o tom že má 11.
@James144@114 ... sama by som to lepšie nepovedala...
ale je to presne ako si napísal. Ja asi nikdy nepochopím ako môže niekoho rozhádzať toto. Proste ja neviem či má komplexy alebo čo ale rozčulovať sa vždy nad tým aké Y/I tak to je choré. Veď je to každého vec ako si píše. Čudujem sa že ho to ešte baví také "eseje" písať.
A ešte... nikdy som ešte nevidela slovenskú stránku ktorá by nepodporovala diakritiku.
povedzte Jonymusheekovi nech skopiruje moju spravu co som mu napisala sem a potom sem nieco napiste oh padon vlastne na pokec lebo to us tu moj nick davno nebude erika8h8@azet.sk
@ Monicka8888 uplne suhlasim s @ Johnysheek .... prazdniny či nie, slová ako: 4 roki. drzte hubi, tvrdich, debilnich, mekcenov ,skoli , tizden , tim neleste, kazdi , tvrde i ( toto ma najviac dostalo =D=D=D=D nemohla si napisat hednoducho Y?? ), celi den ,kim, 2 veti ,s tim, vi , ties, ....a no bolo by ich tu 100 dalsich ale nechce sa mi to vypisovat =D by si mala proste vedet a automaticky pisat...si myslis, ze my ostatní ked píšeme rozmýšlame aké i/y tam doplníme?? to proste zdravý rozum nedovolí písať také kraviny ako ty... a ešte ma dostalo ako tu spomínaš že sa ti nechce vypisovať dĺžne a mäkčene...za to ti tu nikto nič nepovedal.... tu išlo o pravopis...ak ty vôbec vieš čo to je... a ak ho už nevieš, čo je dosť smutné, aspoň nezakladaj tieto ankety čo číta desiatky normalných ludí...a namiesto vysedávania za PC by si si mala zobrat niaku knihu do ruky, lebo inak ta lutujem, čo z teba vyrastie...
@darkkiz@james144 vy ste ma aj citali alebo mate len problem s tym, ze som jej nieco napisal..
za1: vprvom komente som sa jej gramatiky dotkol okrajovo.. a ano neodpustil som si to, lebo clovek ktory ma za sebou prve triedy /myslim 1-4/ by uz mal natolko ovladat gramatiku, ze nespravi v beznej vete po 4 chyby
za2: co ma nastavalo bol dalsi kometar typu "netrapi ma" malo by ju trapit.. sme na Slovensku a kazdy chce na plnu hubu nadavat ako sa tu zije, co su tu za ludia a kadeco dalsie..
ale nikto neprilozi ruku k dielu.. mne nevadi ze bude pisat ako pise, mne vadi ten pristup.. mne vadi to, zemiesto snahy o normalne pisanie sa musi snazit pisat totalne katastrofalne... ci mi chcete povedat, ze vam sa lahsie pise, ak miesto y vsade davate "i"
je to kravina..
za3: je to jedna znakova sada a ano pisem s nou i ja.. avsak bez nej sa mi pise ovela rychlejsie a ked pisem do diskusie a nasledne odpisovat na tsky, ktore tam tiez nemam 3 tak budem pisat rychlejsie i za cenu nepouzivanie tej "jednej" znakovej sady..
za4: som extrem?? prosim ta vysvetli mi, kedy som ja komu nadaval? to ze niekomu napisem, ze je hlupe bit sa do prs a vraviet aky som uzasny a ja si budem robit ako ja chcem?? tym som ja ten zly??
keby bezprizorne nadavam tak to chapem, ale spravl som to?
za5: ignorovat taketo diskusie?? resp ignorovat diskusie ako take a zaroven i 50% blogov a vlastne nebyt tu vobec.. ved je uplne v poho, ze na SLOVENSKEJ stranke budu SLOVENSKI tinedzeri prznit ich RODNY jazyk..
alebo mi chcete povedat, ze ta poondena gramatika je tak neskutocne tazka a nepochopitelna, najma ked s nou zijete cely zivot, ze je ospravedlnitelne taketo pisanie?
ako pisali viaceri.. cim viac chyb bude clovek robit, tym viac sa mu vryju do pamaati ako tie "spravne" takze viete kam to bude viest??
ale fajn.. podme podporovat tych co robia vsetko zle..
sori ale ja si myslim, ze i spolocnost je zodpovedna za vychovu deti a ked je spolocnost ignorantska /zmysle ktory mi navrhujete vy/ tak tie decka tak i vyrastu..
ak im spolocnost povie, ze to a tamto nie je spravne.. tak sa maju sancu i zamysliet ze asi fakt vsetko nespravili ako mali..
ad neviemktore: AKOU VYHOVORKOU JE VEK??
prva trieda je 6 resp 7 rokov.. na konci prvej triedy by mal kazdy vediet pisat a citat.. nasleduju dalsie 3 triedy, kde si zdokonaluju pisanie a ucia sa gramatiku..taktiez zacinaju citat, to znaci , ze by mali ich chyby klesat
vybrane slova sa taktiez neucia na konci ale na zaciatku zakladnej skoly.. alebo sa mylim??
takze do frasa co za ospravedlnenie je MA 11? to teraz ako treba cakat kym bude mat 15, nebude mat absolutnu sajnu co sa ako pise.. potom sa to nauci?
a na zaver este raz zopakujem.. nevadi mi a nevytykam nikomu chyby, nie tak ako tu ak si vsimnem, v pripade, ze dotycny/a proste tu chybu spravil..
avsak ak si niekto zacne obranovat tu chybu.. tak pardon, ale co je to za system?
ano nastval som sa a mam tu dlhy koment a je mi to jedno.. no za tym, si stojim, aby sa ludia aspon snazili riesit veci..
cely svet ide do priepasti z ktorej sa nikdy nevyhrabe a preco? lebo nikto neriesi problemyy, kazdy ich odsuva a tlaci pred sebou.. je to to spravne? nie..
ps: ak by to bolo len i a y tak chapem, ale ked je to i s/z .. a nie raz a ked sa snazi opravit a sama spravi v oprave chybu..
ako ano.. presne tento typ ludi treba podporovat a chranit.. namyslene rozmaznane deti, ktore si o sebe myslia, ze pozrali vsetku mudrost sveta a nad nich niet.. podme sa za nich bit.. buducnost naroda...
a potom este niekto skuste nadavat co i len myslienkou ze ako je na tom Slovensko..
@johnysheek nojo dala som si námahu prečítať to, lebo potom mi tu niekto zasa začne vyhadzovať na očí že píšem odveci a nečítam komentáre, ale ja som ich čítala.
Mne absolútne nevadí že ohľadom gramatiky píšeš doslova litánie a to ťa vie rozčúliť, iba mi to príde, nehnevaj sa, trošku choré. Teba nemá čo naštvať príspevok kde si ona píše že ju to netrápi. Ak ju to netrápi je to jej vec, ona bude sprostá. Ja sa len snažím povedať... veď už pochop že ty s tvojimi vyčerpávajúcimi príspevkami Slovensko nezmeníš.
A nikto nehovorí že takých ľudí ktorí robia totálne fatálne chyby treba chrániť. Ale keby sa tu mal každý zaoberať horlivo gramatikou, polovica sme už na psychiatrii.
nemyslim si.. ja na rozdiel od nej, som si davno presiel strednou, slovencinu a gramatiku zvladam obstojne a ked mam nieco napisat nemusim sa za to hanbit..
ak budeme podporovat ju a jej podobnych co i len v mlcani s vetami "ved ma len" tak vedz ze Slovensko zmenime. k horsiemu!!!
takze radsej ho nezmenit, ako ho svojou ignoraciou dohnat niekam este horsie..
Ty tu celý čas melieš dookola jedno a to isté. Ešte raz sa ťa pýtam, kto tu povedal že ju a jej podobných máme podporovať. Ja určite nie a ani v žiadnom komentári som si to nevšimla.
A nemyslím si že omieľaním jedného a toho istého niečo zmeníš. Pochop že ona ťa má v paži a ty tu len zbytočne píšeš jedno a to isté.
@Johnysheek Vieš ono písanie z diakritikou na klasickej klávesnici je takmer rovnako rýchle ako bez(je to o zvyku) ale mne je to v úplne šumafuk ako píšeš takže ďalej nk. Inak reagovať na to všetko čo si napísal ani nemám čas ale si extrém viď rozsah tvojej odpovede. A sr ale nie všetci zabudli aký boli keď mali 11 to že by už základy gramatiky mala ovládať je jasné ale to že tak nepíše na nejakom internetovom fóre je úplne o niečom inom. Neber to že obhajujem že tak píše ale z toho ešte vyrastie(Ja som mal tiež obdobie keď som sa rozhodol nepoužívať y a som tu žijem a používam ho). A to že ty tu zo seba budeš robiť ochrancu slovenského jazyka nad nejakým 11ročným adolescentom to je fakt choré a nevyspelé.
@31 , @Monicka888 Prečo ľudí nazývaš trkvasmi,keď ich nepoznáš? Uniklo mi aj prečo si ho tak nazvala..My o tebe môžme tvrdiť čo tvrfíne,lebo si nám na to dala krásne dôkazy.
Akože ja nič ale nazvať @Johnyseek -a trsvasom,to by som sa ja v živote neopovážila,po tomášovi si ho z birdzu najviac vážim !
A nie je to len o pravopise ale aj o osobnosti a vôbec...Všetci sa už vyjadrili a môj komentár v ktorom by som ťa z*ebala by ti aj tak nič nedal takže...
Možno, keby som nečítal namiesto "vibrať" vibrovať, by tá otázka znela vážnejšie Pravdaže nejde o vzhľad, pretože stáva sa, tí pekní sú najväčší idioti. Ale to musíš ty OBJEKTIVNE prehodnotiť
@Tommyhot ja som v jej veku urcite taka jebnuta nebola.. uz som bola na gympli a z diktatov som mala jednotky.. a myslim si ze ani ty nie, lebo toto je osobitny stupen
@lilushka19 - myslím že by sme mohli prestať, ved sa dievča dostane ešte niekam na psychiatriu a bude zle na nás niežeby mi to ale nejako prekážalo no ale predsa..
prosim ta ANI JEDNEHO!!! mozno je to pre teba sok ale naozaj ani 1 lebo ked si vyberies chalana z triedy ktory je,predpokladam, oblubeny a raz sa s nim rozides,cela trieda ta bude nenavidiet,to by si chcela?? a ked si na 2 strane zase vyberies naj kamosa tiez to nie je boh vie co,....rozidete sa a s laskou odide aj naj kamos...a to asi tiez nechces...vykasli sa na to dievca mam pravdu...mam kamosku ktora mala podobny problem lenze ona mala sexosa spoluziaka a kamarata v 1 cloveku s ktorym sa dala do kopy a ptm ju nemala rada cela trieda,stratila lasku a este aj kamarata...rozhodni sa ako chces ale ja ti radim dobre....nic v zlom
Podla mna ani jedneho, ty si este pekne pockaj na situaciu, ked toto nebudes riesit na portali, kde ludi viac zaujima ignoracia existencie pravidiel pravopisu z tvojej strany
Ja osobne verim, ze si z nas vsetkych robis fantasticku srandu (hlavne ked si zacala z prsta vycuciavat odovodnenia preco sa co ako pise 60 koment... to nemohlo byt myslene vazne) a chces aby ti tu ludia co najviac komentovali. Mozno si istym sposobom masochistka a bavi ta, ked ta milion ludi uraza a oznamuje ti, ze si pizda. Alebo ta odmietol druhy najsexi chalan triedy a potrebujes si vyventilovat zlost, nuz sa hadas po nete a vymyslas coraz vacsie somariny.
Mna si riadne nastvala az vo chvili, ked si zacala vsetkym nadavat. Vazne, nevyjadruj sa tak primitivne. A nevymyslaj si totalne somariny.
A ked uz chces chodit po uliciach s chlapciatkom za rucicku, tak si vyber predposlednu moznost, lebo ta je aspon strategicky premyslena (aj ked o moralke by sa dalo pochybovat, najma ked mas jedenast). Najlepsie vsak bude, ked zajdes do kniznice, pozicias si nieco ako Medzi nami dievcatami a zacat si ladit ponozky s gumickami vo vlasoch, ako sme to my robili ako jedenastrocne. A prijemne snivat o sexosovi aj kamosovi. Nemusis hned konat. Casu mas fakt viac nez dost.
preboha....asi v 170 komentoch (ak nerátam tie jej) jej tu ľudia nadávajú a ona to EŠTE STÁLE nechápe? tu je fakt len jediné vysvetlenie, že sa hádame s deckom, ktoré potrebuje ešte dosť veľa času.
Mna osobne zabila tá akože-správna veta, ktorá mi takmer vybila oči. Prosím, toto mi už nerobte a autorke ankety odkazujem, nech sa preberie, hoci to na pre jej zarytú detskú tvrdohlavosť zrejme bude ťažké. Amen, toť vsjo odo mňa.
Ach tak tom sa pobavila ale ešte viac keď som si prečítala časť jej profilu "Najobľúbenejšia historická udalosť: ked stalin porazil hytlera cize anglicania su super a su zachrancovia teto zeme"
@18 tak toto si napísala pekne...... (irónia moja jediná si super ) mať doma také decko tak comp uvidí až keď bude vedieť kam patrí "i" a "y"
pozdravujem pani učiteľku slovenčiny..... určite v tebe vidí obrovský gramatický talent..... keď máš "us zo slovini 4 (asi si nevedela aké "i y" sa píšu v slove štyri) roki"
Oh, ako veľmi som dúfala že demencia sa v takom rannom veku ešte nestihne dostatočne vyvinúť. Mýlila som sa. Dievčatko, nauč sa po slovensky, potom skús písať niečo do diskusie a žiadať o rady. Naj sexi chalan má koľko rokov? 10? A tvoj najlepší kamarát je predpokladám tá diera v mozgu ktorú máš.
Prosím, už nič nepíš. Lebo umriem od smiechu, a ty skôr či neskôr od hanby. Keď si teda uvedomíš čaro Y a I.
(myslím že ani jeden z nich si, bezohľadu na to koho si vyberieš ty, nevyberie teba, pretože kto by chcel dievča čo je vymleté!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
246 komentov
Dnes je na birdzi nejaká súťaž o najprimitívnejšiu anketu???
Tak prečo o tom neviem !!
Ale niektorých z vás ľudia by som určite netromfla
...možno prestaneš myslieť nad hovadinami a napadne ťa niečo normálnejšie...
Najprv sa doučiť slovenčinu, potom sa zamyslieť nad sebou a nakoniec nad chalanmi...
ked sme pri tej slovencine... hovori sa napadne ti... nie ta...
(pardon)
nasledne vyber spravnu stranku..
potom si vyber svoj obciansky..
v pripade ze obciansky nemas, tak pockaj kym ho budes mat
ked si si uz vybrala svoj obciansky vrat sa do tejto diskusie a precitaj si ju este raz..
ak najdes v nazve temy aspon 4 chyby neratajuc dlzne a makcene, tak si na dobrej ceste..
nasledne sa zamysli na zmyslom napisaneho a myslim ze na odpoved prides i sama..
v pripade ze stale nebudes vediet odpoved.. tak pockaj dalsie 3 roky a ked ani potom.. tak mas dievca velky problem..
Ale tvoj vek to ospravedlňuje
A aby som nebol sviňa, dám ti aj radu. V takýchto veciach sa rozhoduj sama a vo voľnom čase trénuj slovenčinu
..ale nič.
Ale verím, že raz sa naučíš aj nejaké to Y ... možno ˇ , ´ ... a jasné, ešte bodku
@monicka8888 V prípade že to myslíš vážne - dám ti radu - na internete síce môžeš písať ako chceš, ale ver tomu, že pri takomto množstve chýb v texte by si s tebou písal málokto. Veď toto kľaje oči aj tým, čo dokážu chyby ignorovať... A rada číslo 2: Čím viac sa budeš snažiť písať tu správne a bez chýb, tým skôr to budeš ovládať - a potom budeš mať aj v škole na slovenčine pokoj. Naopak keď tu budeš písať "barz ako" tak budeš musieť aj v škole stále premýšľať nad tým, kde máš dať aké i/y aby si mala dobré známky...
si Slovenka.. tak sa tak laskavo vyjadruj.. prazdniny neprazdniny rozpravas po slovensky tak tak laskavo i pis!!
nejde o to co mas so slovenciny.. i ja som mal z bioly vzdy 1 a napriek tomu viem len chabe zaklady..
avsak slovencina je cosi co vediet mas..
nevravim ze dokonale. nitko nie je dokonaly, kazdy robi chyby.. a ked ich spravis par tak to pochopim..
a pochopil by som ak by si ich robila i vela.. a nerypal by som..
avsak clovek ktory povie ze "ma prazdniny" a ze "na nete sa pise ako kazdy chce" pre mna straca ochranu z neschopnosti a stava sa jasnym cielom ..
jedna vec je povedat.. sori.. nejde mi to.. ina vec je.. kaslem na vas.. netrapi ma..
malo by ta trapit.. vypoveda to vela o tebe..
s tymi jednotkami mozes vies co spravit ked pojdes do zamestnania a vo dotazniku spravis tolko chyb, ze este ho len zacnu citat uz ta poslu prec..
A pozri, nám neide len o to, aby sme ťa kompletne odrbali, ponadávali si a pohladkali si hlavičky z dobrého pocitu, že sme potopili niekoho ... My ti chceme aj dobre, tak fakt skús písať poriadne a uvidíš, že pôjde ti to ľahšie aj v diskusiách, diktátoch, slohoch, bohvie kde ešte ... a menej ľudí bude drbať do teba, oki ?
mno abi si vedel aj ti robis tolko chib as bi sa vsetci posrali a ani si to nevsimne s aspon vidis ako viem dobre tu slovinu a hned ti poviem ake si tam mal chibi takze:hnusny-hnusný,pis-píš,mas-máš,avsak-avšak,prec-preč,vela-veľa,netrapi-netrápy,chyb-chýb...atd je ich tam vela asi tak ze tolko ani ja nenapisem pri diktate cize vidis nakonec si ti ten sprosti a teras filozofuj paan muuudri!
urovnaj si veci v hlave, nadobudni aspon nejake zaklady slusneho chovania a POTOM si hladaj chalana...
... alebo si skús vybrať knihu "pravidlá slovenského pravopisu"... lebo ak ty máš jednotku zo slovenského jazyka, školstvo sa rúti dole vodou... v tom lepšom prípade len tvoja profesorka zo slovenčiny nie je zrejme, prínosom vo vašej škole...
napriek tomu si plne stojim za tym co som napisal? lebo ked vies? tak tak pis a nemusis zakladat dalsiu (ZBYTOCNU) temu/anketu/diskusiu
a medzi nami.. teraz som si vsimol, ze i ja som spravil chybu.. tak ju mozes najst a vytknut mi ju ak ti to pomoze..
ako pisala @smajlicek12 ja si nepotrebujem dokazovat ze to viem lepsie ako ty alebo neviem co..
ide tu o teba a tvoj postoj s ktorym ja nesuhlasim a NIKDY nebudem..
...prazdniny by asi mali byt kratsie, mladez sa zacina nudit
ale isto najlepšieho priatela....lebo tam je riziko lasky vyššie ako iba pri nejakom testosteronom nabitého debílka
primam ale chcem si us oddichnut s toho pisania a trosku si zresetovat mozog tak sa mit to tu teras nechce hladat aspon ked tak 1 vetu napisem abi ste boli stastni a presveceni o tom ze viem pisat .:Táto anketa nebola vytvorená iba pre krytyzovanie chýb ale ide o to čo tam je napísané a o čo sa jedná,gramatyka je to čo uš všetci vedia čiže od teras nechcem uš žiadne chyby o gramatyke počut.(veta sa skoncila) aj ked nepisem tak ako bi vsetci chceli ale takto sa pise aj richlejsie a lepsie od teras na komenti o gramatike kaslem a piste si co chcete na hlavu sa postavte a verte ci neverte 1 je u mna v ziackej na rozdavanie mozem ju aj odfotit ked mi neverite ale as zajtra notebook us nema barerku
no mam naozaj 11 rokov a ked neveris prid do neoveho mesta n/v dojdi na tematinsu ulicu na 5 skolu prid do piatej B a tam ma najde staci sa iba opitat kto chodi na birdz lebo z nasej triedi chodim na birdz iba ja
ano mislim
krytyzovanie - kritizovanie
gramatyka - gramatika
uš - už
teras- teraz
keďže to sú dosť silné chyby ... a v jednej vete ... pri ktorej si sa aj snažila ... ale oká, máš 11, učiteľka doučí
no cize krytyzovane je dobre r je tvrda alebo obojaka ked ste sa to neucili potom gramatika tam je to nerozhodne ale ne dobre to je v ucebnici je s y uš sa pise uš a teras nie teraz neviem kto ti povedal taku prkotinu ale urcite aj v diktatok si najdes teras nie teraz a uš namiesto už cize 0 chyb a tie svoje si tam najdes aj sama ked ich tam nevidis tak si fakt slepa a to ja nehovorim ze mam este okuliare a vidim to dost jasne
y ked ma teras z tebov vela problemov abi us neskor nemala a slo ty pisanie od ruky ...
hoooooo hooooo hoooo teras sa pozri este viac ked ich chces vediet tak sa pozeraj cize odo mna-odomna (spolu), y-i,ma-má,vela-veľa,problemov-problémov,slo-šlo atd atd.... a v tich dalsich asi tak staci ? inac nemame slovinarku ale slovencinara a nema mat ake problemi ked mi ide slovima najlepsie s triedi cav zajtra
idem spať, vidím, že toto je beznádejné
...do piče už sa naučte písať slovensky!
ja sa postim ze v mladom a ked chces ja ti ho ukazem ti veki tam sa nenajde ani jeden sexi lebo vsetci ocuvaju trapni hip hop fuuuj us klavesnica mi s toho slova blbne potom velki maju jebaki a su tucni a prezrati jak sloni zato ten 11 je chudi ako palicka nema ziadne jebaki je sexi a ma rad ten isti stil hudbi co ja cize SKA reegae metal a rock v jednom len spevakov mame nerovnakich ja mam Landu a on ma toho s horkyzov slizov nevadi ale sak na co sa pitat debolov ked o laske nic nevedia chlapi su neinteligentne svine a s timto tu urcite somnu budu vsetcki babi suhlasit bez ohlad na gramaiku hlavne aj s takim kokotom ako si ti
Ty mi tu hovoris o laske?
Tebe ked ten tvoj sexos ukradne formicky do piesku tak ho posles do pici zato.
Neviem v jakej riti to zijes ale proste len (ROFL) sa da napisat na prve az posledne pismeno tvojho komentu
po 1. nauč sa písať
po 2. k @48 - Táto anketa nebola vytvorená iba pre krytyzovanie chýb ale ide o to čo tam je napísané a o čo sa jedná,gramatyka je to čo uš všetci vedia čiže od teras nechcem uš žiadne chyby o gramatyke počut.ácie>
krytyzovanie - kritizovanie (2 chyby)
gramatyka - gramatika (1 chyba)
uš - už (1 chyba)
teras - teraz (1 chyba)
o5 uš - už (1 chyba)
o5 gramatyka - gramatika (1 chyba)
to máme 7 chýb vo vete ktorá mala byť "správne napísaná" tak buď máš s prepáčením KO**TA slovenčinára alebo nám tu klameš lebo sa hanbíš za to že máš 4/3
po 3. notebook môžeš mať pripojený k nabíjačke a zároveň zapnutý...
po 4. láskavo vráť ten notebook oteckovi alebo mamičke ktorý ti ho dali na vianoce s tým že si príliš je*nutá na to ho vlastniť a používať a z nudy robíš diskusie ktoré dokazujú tvoju nesmiernu inteligenciu...
nie som starší... ALE toto je rozmaznané decko... a aj podpáľte za to že som to povedal, lebo mám len 15 ale za tým si stojím!!!!
Tak medzi nami.. ak si vsimnes, tak ignorujem dlzne a makcene a taktiez zaciatky viet, kedze vetu koncim dvomi bodkamia a castokrat nimi koncim len myslienku..
ja som ti nikdy nevytkol chybu pozostavajucu z podobnych veci.. ide o zaklady gramatiky akymi su i a y popripade so zo a podobne.
tu chybu co som spravil ja je "so slovenciny" mozno ich tam mam viac, ale nejdem si to kontrolovat zmysel to nema //spravne ma byt zo , ale to urcite vies//
je vtipne ze ty ktora prepac ale keby zacnem ratat chyby v tvojich prispevkoch tak sa celu noc nenudim mi chces vytykat dlzne a makcene. keby som pisal s nimi a niekde nejaky zabuodl tak fajn.. ale ked nepisem ani jeden, tak to za chybu fakt nerataj..
taktiez preklepy ti neratam.. stane sa.. o tom je pisanie na internete..
ale ako napisali viaceri.. konkretne @galinka a @smajlicek12 co tak sa prestan vyhovarat na "keby chces" a mas "tolko a tolko rokov" a "chces si oddychnut" a radsej sa snazit a ucit.
ak si naozaj taka skvela zo sloveciny, tak ti ta slovencina musi ist normalne a teda proste nenapises i tam kde ma byt ypsilon a naopak.. preto lebo to vies a je ti to prirodzene.
lebo popravde ak by som ja chcel pisat vsade makke i, tak by to bolo pre mna tazsie ako pisat gramaticky spravne.
takze co tak sa netoto a pisat normalne.. vsetci budeme radi ak s tym zacnes a hned..
nejde o to ze budes robit chyby.. ide o to ze sa ich pokusis eliminovat, vyhnut sa im a ked spravis fakt velku a niekto ta napomenie tak sa poucis pokorne a nie na neho vyskocis s tym, ze AHA CO SI SPRAVIL.. to mozes vtedy ak sa ty snazis a ide ti to pisanie..
teda prosim i ked ziadam vela.. fakt sa zamysli nad tym ako pises
PS: takisto i co sa tvojich blogov tyka.. ak si si vsimla to "mnozstvo ludi" ktore ich cita ich urcite necita preto, ze ich pises spravne..
vedz ze si sama robis zle bez ohladu na mna co uz mam strednu za sebou a dalsich ludi, ktori ti tu piseme..
ty sama sa ucis nespravnemu pisaniu a ver mi.. ak mas teraz 1 zo sj, tak neskor to bude len a len horsie.. a nejde len o skolu..
ale na druhej strane. je to tvoj zivot.. rob si s nim co chces.. urcite mas za sebou ako 11rocna viac skusenosti ako my, ktori tu mame kazdy cca 2krat tolko co ty.. a teda ty vies ako je pre teba najlepsie..
(alebo sa spytaj doma ci ucitelky v skole ci to co robis je spravne..)
uzi si vikend a "prazdniny"
síce som baba,ale s tebou súhlasiť....to budem tvrdiť radšej....že MUŽI SÚ KRÁSNE INTELIGENTNÉ STVORENIA A NEROZMÝŠĽAJÚ LEN VTÁKOM.....čo nakoniec aj pravda je...samozrejme sú aj svine...ale také krpaté a ešte k tomu pripečené ako ty tomu zaiste nepochopia..
ty ani nevies aky stary je rock/metal/blues a ides hovorit ze vsetci starsi pocuvaju Hip Hop???
dostan rozum a postupoj podla navodu co som dal v komente @90 presnejsie 4. bod...
radsej sa rozpravaj o novych satach pre barbiny a nekukaj kenovi pod saty
@Monicka8888 teraz ti napíšem čo si myslím: 1.) Radšej ten kamarát, pretože už vieš že si aj rozumiete a ten najsexi chalan môže byť o dosť iný ako si predstavuješ 2.) nech si myslíš čokoľvek... sám dobre viem že 11 ročný chlapec myslí na o dosť iné veci ako dievčatá.. ja sám som si začal všímať dievčatá až keď som mal 13 skoro 14... 3.) to že máš prázdniny neznamená, že nie si na Slovensku Čiže gramatika platí stále... diakritika mi nevadí... ale chyby ako i/y a z/s sú na mňa trošičku priveľa... prečítal som si všetkých tých cca 100 komentov takže viem ako píšeš a kde robíš chyby (keby ich nebolo toľko tak tu tretí bod ani nie je )...
ak berieš to 3.) ako príliš veľkú kritiku na tvoju osobu.... a nevieš to prijať... postupuj prosím podľa návodu ktorý ti napísal môj brat v komente @90
s pozdravom Maco011
pane bože udri ale netraf!
jedna vec je nepisat dlzne a makcene, ktore nepises ani v smskach a castokrat to blbne i na nete na roznych strankach.. ktore to nepodporuju.
druha vec je nevediet ani kedy sa co a ako pise...
takze ano.. budem sa vyjadrovat i ked pisem takto ohladom gramatiky.. hlavne voci ludom ktori sa sami vyjadria ze ju ignoruju lebo .. nejake hlupe dovody..
VIBER si z policky knihu Slovenska gramatika a uc sa........
ale je to presne ako si napísal. Ja asi nikdy nepochopím ako môže niekoho rozhádzať toto. Proste ja neviem či má komplexy alebo čo ale rozčulovať sa vždy nad tým aké Y/I tak to je choré. Veď je to každého vec ako si píše. Čudujem sa že ho to ešte baví také "eseje" písať.
A ešte... nikdy som ešte nevidela slovenskú stránku ktorá by nepodporovala diakritiku.
povedzte Jonymusheekovi nech skopiruje moju spravu co som mu napisala sem a potom sem nieco napiste oh padon vlastne na pokec lebo to us tu moj nick davno nebude erika8h8@azet.sk
za1: vprvom komente som sa jej gramatiky dotkol okrajovo.. a ano neodpustil som si to, lebo clovek ktory ma za sebou prve triedy /myslim 1-4/ by uz mal natolko ovladat gramatiku, ze nespravi v beznej vete po 4 chyby
za2: co ma nastavalo bol dalsi kometar typu "netrapi ma" malo by ju trapit.. sme na Slovensku a kazdy chce na plnu hubu nadavat ako sa tu zije, co su tu za ludia a kadeco dalsie..
ale nikto neprilozi ruku k dielu.. mne nevadi ze bude pisat ako pise, mne vadi ten pristup.. mne vadi to, zemiesto snahy o normalne pisanie sa musi snazit pisat totalne katastrofalne... ci mi chcete povedat, ze vam sa lahsie pise, ak miesto y vsade davate "i"
je to kravina..
za3: je to jedna znakova sada a ano pisem s nou i ja.. avsak bez nej sa mi pise ovela rychlejsie a ked pisem do diskusie a nasledne odpisovat na tsky, ktore tam tiez nemam 3 tak budem pisat rychlejsie i za cenu nepouzivanie tej "jednej" znakovej sady..
za4: som extrem?? prosim ta vysvetli mi, kedy som ja komu nadaval? to ze niekomu napisem, ze je hlupe bit sa do prs a vraviet aky som uzasny a ja si budem robit ako ja chcem?? tym som ja ten zly??
keby bezprizorne nadavam tak to chapem, ale spravl som to?
za5: ignorovat taketo diskusie?? resp ignorovat diskusie ako take a zaroven i 50% blogov a vlastne nebyt tu vobec.. ved je uplne v poho, ze na SLOVENSKEJ stranke budu SLOVENSKI tinedzeri prznit ich RODNY jazyk..
alebo mi chcete povedat, ze ta poondena gramatika je tak neskutocne tazka a nepochopitelna, najma ked s nou zijete cely zivot, ze je ospravedlnitelne taketo pisanie?
ako pisali viaceri.. cim viac chyb bude clovek robit, tym viac sa mu vryju do pamaati ako tie "spravne" takze viete kam to bude viest??
ale fajn.. podme podporovat tych co robia vsetko zle..
sori ale ja si myslim, ze i spolocnost je zodpovedna za vychovu deti a ked je spolocnost ignorantska /zmysle ktory mi navrhujete vy/ tak tie decka tak i vyrastu..
ak im spolocnost povie, ze to a tamto nie je spravne.. tak sa maju sancu i zamysliet ze asi fakt vsetko nespravili ako mali..
ad neviemktore: AKOU VYHOVORKOU JE VEK??
prva trieda je 6 resp 7 rokov.. na konci prvej triedy by mal kazdy vediet pisat a citat.. nasleduju dalsie 3 triedy, kde si zdokonaluju pisanie a ucia sa gramatiku..taktiez zacinaju citat, to znaci , ze by mali ich chyby klesat
vybrane slova sa taktiez neucia na konci ale na zaciatku zakladnej skoly.. alebo sa mylim??
takze do frasa co za ospravedlnenie je MA 11? to teraz ako treba cakat kym bude mat 15, nebude mat absolutnu sajnu co sa ako pise.. potom sa to nauci?
a na zaver este raz zopakujem.. nevadi mi a nevytykam nikomu chyby, nie tak ako tu ak si vsimnem, v pripade, ze dotycny/a proste tu chybu spravil..
avsak ak si niekto zacne obranovat tu chybu.. tak pardon, ale co je to za system?
ano nastval som sa a mam tu dlhy koment a je mi to jedno.. no za tym, si stojim, aby sa ludia aspon snazili riesit veci..
cely svet ide do priepasti z ktorej sa nikdy nevyhrabe a preco? lebo nikto neriesi problemyy, kazdy ich odsuva a tlaci pred sebou.. je to to spravne? nie..
enjoy your week..
bye >> » www.birdz.sk/posta/napis-spr...
ako ano.. presne tento typ ludi treba podporovat a chranit.. namyslene rozmaznane deti, ktore si o sebe myslia, ze pozrali vsetku mudrost sveta a nad nich niet.. podme sa za nich bit.. buducnost naroda...
a potom este niekto skuste nadavat co i len myslienkou ze ako je na tom Slovensko..
Mne absolútne nevadí že ohľadom gramatiky píšeš doslova litánie a to ťa vie rozčúliť, iba mi to príde, nehnevaj sa, trošku choré. Teba nemá čo naštvať príspevok kde si ona píše že ju to netrápi. Ak ju to netrápi je to jej vec, ona bude sprostá. Ja sa len snažím povedať... veď už pochop že ty s tvojimi vyčerpávajúcimi príspevkami Slovensko nezmeníš.
nemyslim si.. ja na rozdiel od nej, som si davno presiel strednou, slovencinu a gramatiku zvladam obstojne a ked mam nieco napisat nemusim sa za to hanbit..
ak budeme podporovat ju a jej podobnych co i len v mlcani s vetami "ved ma len" tak vedz ze Slovensko zmenime. k horsiemu!!!
takze radsej ho nezmenit, ako ho svojou ignoraciou dohnat niekam este horsie..
A nemyslím si že omieľaním jedného a toho istého niečo zmeníš. Pochop že ona ťa má v paži a ty tu len zbytočne píšeš jedno a to isté.
vyber si toho co ma najvacsi, ten najvacsi.... zosit zo SJ
Akože ja nič ale nazvať @Johnyseek -a trsvasom,to by som sa ja v živote neopovážila,po tomášovi si ho z birdzu najviac vážim !
A nie je to len o pravopise ale aj o osobnosti a vôbec...Všetci sa už vyjadrili a môj komentár v ktorom by som ťa z*ebala by ti aj tak nič nedal takže...
Inak, @Monicka888 8 Ďakujem za pobavenie !!
->písať bez y ? to už čo je preboha....
- urazat niekoho kto ti chcel len pomoct sa mi vidi ako dost picovina
- a preboha-mas 11 tak čo furt riešiš ?????
MADE MY DAY!
Tvoje komentáre nemajú jedinú chybu
Tak mi dievča povedz, kde boli tvoje kamarátky, keď ti mozog z hlavy mrdol na asfalt?!
@Monicka8888 Si strihni s kamoškou a budete chodiť v párikoch.
P.S-Kúp si slovník vybraných slov....
Ja osobne verim, ze si z nas vsetkych robis fantasticku srandu (hlavne ked si zacala z prsta vycuciavat odovodnenia preco sa co ako pise 60 koment... to nemohlo byt myslene vazne) a chces aby ti tu ludia co najviac komentovali. Mozno si istym sposobom masochistka a bavi ta, ked ta milion ludi uraza a oznamuje ti, ze si pizda. Alebo ta odmietol druhy najsexi chalan triedy a potrebujes si vyventilovat zlost, nuz sa hadas po nete a vymyslas coraz vacsie somariny.
Mna si riadne nastvala az vo chvili, ked si zacala vsetkym nadavat. Vazne, nevyjadruj sa tak primitivne. A nevymyslaj si totalne somariny.
A ked uz chces chodit po uliciach s chlapciatkom za rucicku, tak si vyber predposlednu moznost, lebo ta je aspon strategicky premyslena (aj ked o moralke by sa dalo pochybovat, najma ked mas jedenast). Najlepsie vsak bude, ked zajdes do kniznice, pozicias si nieco ako Medzi nami dievcatami a zacat si ladit ponozky s gumickami vo vlasoch, ako sme to my robili ako jedenastrocne. A prijemne snivat o sexosovi aj kamosovi. Nemusis hned konat. Casu mas fakt viac nez dost.
Mna osobne zabila tá akože-správna veta, ktorá mi takmer vybila oči. Prosím, toto mi už nerobte a autorke ankety odkazujem, nech sa preberie, hoci to na pre jej zarytú detskú tvrdohlavosť zrejme bude ťažké. Amen, toť vsjo odo mňa.
pozdravujem pani učiteľku slovenčiny..... určite v tebe vidí obrovský gramatický talent..... keď máš "us zo slovini 4 (asi si nevedela aké "i y" sa píšu v slove štyri) roki"
Prosím, už nič nepíš. Lebo umriem od smiechu, a ty skôr či neskôr od hanby. Keď si teda uvedomíš čaro Y a I.
(myslím že ani jeden z nich si, bezohľadu na to koho si vyberieš ty, nevyberie teba, pretože kto by chcel dievča čo je vymleté!)