Takže ako prvé by som vás chcel poprosiť abz ste písali len komentz k téme, a abz ste sa nesprávali ako decká... A admina žiadam aby túto tému nemazal...
Mne jednoducho chýba 20. storočie... trocha divné, ale pr
Máš 18....každopádne si sa doteraz zaraďoval medzi tie decká. Nemáš poňatia, aké to bolo kedysi náročné. To tu nemá nikto z nás. Myslím, že po pár dňoch strávených v tej dobe by si plakal, aby si sa posunul do 21. storočia. Avšak s tým internetom a fajčením a podobnými vecami máš pravdu....ale!...je to chyba spoločnosti a nie tých detí
Ludia ja nemyslím že mi chýba nacistické Nemecko ako tie vojny, ale aj za tou 2. svetovou sa mi sní Ale ja proste tá kultúra, to jak dal Hitler zbúrať všetky nákupné centrá v Nemecku, proste 20. storočie, a to že som vtedy nežil neznamená že neviem aké to bolo v 20. storočí... A po pár dnoch by som nechcel ísť naspäť...
@qwedsayxc Fakt DIVNÝ problém. Mám 15 a rozhodne neprídem domov zo školy a nejdem hneď na FB. Nepijem a nefajčím, nechápem prečo všetkých hádžeš do jedneho vreca. A takisto niesom jediná, mám veľa kamarátov a kamarátok kt. robia niečo pre seba a nezdieľajú len nové statusy na soc. sieti.
@dominica16 väčšina ide hneď na fb a ja hovorím aj o tom svete, proste o tej dobe, kultúre, neverím že si presne taká ako si napísala... Možno že nejdeš hneď na FB, ale ideš hneď na PC.... Možno nechodíš často na PC ale isto robíš veľa vecí ktoré robia vymleté decká...
Takze... 20. Storocie bolo urcite pre niekoho krasne obdobie. Nech si to vyziadalo akekolvek obete, je pravda, ze trebarz Stalin priniesol pracu, stabilizaciu politiky a velmocenske postavenie ZSSR {tie hladomory atd su ta druha stranka}, to iste Hitler Nemecku... A vo svete sa toho deje vela, len treba citat spravne stranky... Ac24.cz a zistis, ze svet ani dnes nieje nudny...
Tak Ďakujem za oslovenie vymleté decko. Len človek z 21. storočia dokáže povedať človeku ktorého ani nepozná že je vymletý. Najprv, sa pozri na seba a potom súď druhých, dobre? Koľko tých vymletých detí poznáš nato aby si ich mohol hneď aj odsudzovať. Prečo by mali by hneď všetci zlý? Nechápem
@majo16 inak fakt keď sa nad tým tak zamýšlam... @dominica16 Vymletých detí je plná škola, každé mesto je plné škôl, tak si myslím že som videl už dosť vymletých detí... @nathalii napíš mi číslo komentu kde som napísal že som teraz prvý krát za PC...
placem... skus troska postudovat,opytat sa dedka,babky ze ci to bolo super..
vies co?je 21.st. zivot a vsetko ide vpred..
a chlapce,ako mozes porovnavat nieco co si nezazil,ako mozes pisat,ze ti chybaju tie veci..nezazil si to..btw..hitler dal zburat obchody zidov tak si domysli preco to urobil.
pises ako uplny hlupak a naozaj nenavidim hlupakov co nadavaju inym do hlupakov. daj si facku. raz do dna 50 gramov chleba a nejaku hustu zbrndu, maximalne dve vrstvy oblecenia inak mas vazenie na tri dni a pracuj v minus 20 stupnoch na stavbe od piatej rana do vecera ako v stalinovych pracovnych taboroch a pracovne pomocky si vyrabaj z pilok a novin a schovavaj v paplone. podla mna to neznie ako taka velka sranda, bat sa kazdy den za co ta bezdovodne odsudia na 25 rokov pracovneho tabora alebo kedy ta odvlecu do koncentraka alebo ta budu tyrat a vypocuvat alebo ti zbombarduju dom a umre ti polka rodiny. ak ti toto "chyba" (jak ti to moze CHYBAT?) tak si cisty kreten a co si sem napisal aj co budes chciet dalej napisat sa bude rovnat riedkej sracke
"Mne jednoducho chýba 20. storočie... trocha divné, ale proste nacistické Nemecko, ZSSR, všetky tie krásne časy... "
Zase sa potvrdzuje to že ľudia sú tak drbnutí že nevedia čo od rozkoše. Navyše toto je len úplný začiatok 21. storočia a už tu máme x rokov trvajúcu hospodársku krízu. Ak ti chýba nejaká vojna tak neboj aj toho sa ti možno dostane. A keď čítam tvoj názor alebo názor v @17 tak normálne zisťujem že mám agresívne sklony. Vy svaja ste presne tá drbnutá generácia tohto storočia.
decká, ktoré idú z pc a snažia sa riešiť na birdzi svetové problémy
minule som čítala, že podľa nejakých ekonomických prognóz, či čoho , že sme na prahu svetovej vojny, tak neboj, možno sa aj to 21. storočie trochu vylepší, ak ti len to chýba
a čo sa týka toho, čo súčasné deti robia vo svojom voľnom čase, treba sa zamyslieť aj nad tým, prečo to robia a aký vplyv na to majú ich rodičia....čiže aj keď sú niektoré z nich drbnuté, nemusí to byť nevyhnutne len ich vina
a to, že v minulosti decká medzi seba hneď niekoho prijali je hovadina
fakt by som ťa chcela vidieť, aký si šťastný za druhej svetovej vojny...
@nicolkaa ale no tak..nebud nanho taka zla ved nie vsade v 20. storoci sa zilo tak nahovno, keby zil v USA po 2. sv. vojne, tak okrem pocitu studenej vojny by sa mal fajn, mal by vsetkeho dostatok....len skoda, ze ten chumaj pise o nacistickom nemecku a ZSSR, ale nemyslim, ze by chcel v nom zit
@qwedsayxc Typická ľudská mentalita. V dnešnej dobe, v tom spomínanom 21. storočí, môžeš robiť toľko vecí, že sa z nich môžeš posrať, môžeš ísť hocikde, čítať hocičo, robiť hocičo, stýkať sa s hocikým, BYŤ hocičo a ty, povieš, že ti chýba doba, kedy základné ľudské slobody boli pod područím ideálov jednotlivcov. Nevážiš si čo ti dnešná spoločnosť ponúka. Jediné v čom máš pravdu je to, že je ozaj smutné, že niektoré deti sa fakt utápajú v internete a žijú priam virtuálny život. Lenže tak ako nedokážeš pochopiť, že ako sa to mohlo zmeniť pred 40 rokmi k dnešku, tak možno za 40 rokov, bude virtuálny svet úplne normálny a reálny. Musíš proste ísť s dobou...
každého príjmuli medzi seba - ROFL. telesne postihnutý, chudobný, príslušník etnickej menšiny nemal šancu medzi ostatnými deťmi
nepovažovali za dospievanie to, že začnú fajčiť a podobne - fajčenie im nikto nezakazoval, lebo sa nepovažovalo sa škodlivé a neobmedzovalo sa. Fajčili osemroční.
Ako,ked som zacal citat nadpis,myslel som si,ze si jeden z tych,co nevie,ci si gay,bisexual alebo c ale prva veta,ze ti chyba nacisticke Nemecko ma dorazila......Asi by ti pomohlo stretnut sa s mojou 90-rocnou starkou,ktora by ti to velmi pekne vysvetlila.Ked dostavali zobracenky atd....ked sa pozerala na to,ako zidia robia v pracovnom tabore a odvazali ich od tadial do koncentrakov....Prosim ta,zajdi do najblizsieho Domova dochodcov a porozpravaj sa s nimi,mojej starkej sa pri rozpravani o niektorych zazitkoch tlacia slzy do očí....
zase všetky deti hádžete do jedného vreca.. na tvoj vek fakt divný problém! tí ktorí si sedia za PC hneď ako prídu domov a sú tupí ako tekvice tak to už nie je môj problém.. ale takých ľudí čo toto robia poznám málo s tým fajčením by som pomlčala to tu je už dlho a povedala by som aj ten alkohol..!
no, pravda je ze doba ide k horsiemu...ale nacisticke nemecko??? O_o ...ja by som ked uz tak povedal ze tak 20 rokov dozadu by bolo v pohode ale nie zit v dobe sv. vojny
podla mna, ma ten chalan pravdu a viem o com hovori, az na tu vojnu a Hitlera, ja by som sa vratil najracej este pred 1 sv. vojnu, ... kdybych se narodil před sto léty
@qwedsayxc nemáš pravdu, ľudia sa nemenia. To je zákon. Ked ľudom šibe dnes, pravdepodobne im šibalo aj pred 100 rokmi. Žiť v minulosti by ti v ničom nepomohlo
všetko záleží od zvyku...keby že sa narodím pred tristo rokmi tak určite by som tu nechcela byť, pretože by som bola zvyknutá na iných ľudí (možno aj keď retardov, určite by to aj vám chýbalo) a zasa teraz neznášam svet už spred 5 rokov...všetko mi je staré...napr. sa stavím, že keby ste sa vrátili o 12 rokov určite by ste sa posrali z tých telefónov, teliek, počítačov (a to som nespomenula, že neboli tablety) a tá mentalita bola tiež trouchu iná.......
@qwedsayxc tebe nechýba dvadsiate storočie, tebe skôr chýba nejaké celosvetovo historicky významné dianie v najbližšom okolí. a to s tými deťmi a ich inteligenciou, to si si vyfantazíroval, lebo to nemáš ako posúdiť.
ludia uz sa mi ani dalej citat nechcelo vy nechapete ze problem nie je teraz vo vojnach ale ze sa to tyka o spravani cloveka?ja mam tiez podobny nazor ludia v dnesnej dobe teda mladez aby som bola konkretna ssa sprava tak otrasne jakozesi myslua ze uzivanie zivota je tym ze budu cez vikendy pit ze sa posmuevaju z druhych a ze chodia na diskoteky a na facebooku tam nic ine nevidim ako skoro polka ludi tam dava obrazky s nejakymi stetkami...jakoze co keby sa ludia radsej zaoberali rozhovormi o zivote..a fakt vazne kecat...a behadzem kazdho do jedneho vreca ale cvacsina je taka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Keby si zil v tej dobe a stravil 5 sekund na vychodnom fronte tak by si sa rozreval za 21. storocim.
a ešte niečo to že niekto presedí celý deň za pc neznamená že to tak musíš robiť aj ty...
problem solved
Týmto som skončila!
vies co?je 21.st. zivot a vsetko ide vpred..
a chlapce,ako mozes porovnavat nieco co si nezazil,ako mozes pisat,ze ti chybaju tie veci..nezazil si to..btw..hitler dal zburat obchody zidov tak si domysli preco to urobil.
daj sa liecit..
Zase sa potvrdzuje to že ľudia sú tak drbnutí že nevedia čo od rozkoše. Navyše toto je len úplný začiatok 21. storočia a už tu máme x rokov trvajúcu hospodársku krízu. Ak ti chýba nejaká vojna tak neboj aj toho sa ti možno dostane. A keď čítam tvoj názor alebo názor v @17 tak normálne zisťujem že mám agresívne sklony. Vy svaja ste presne tá drbnutá generácia tohto storočia.
minule som čítala, že podľa nejakých ekonomických prognóz, či čoho , že sme na prahu svetovej vojny, tak neboj, možno sa aj to 21. storočie trochu vylepší, ak ti len to chýba
a čo sa týka toho, čo súčasné deti robia vo svojom voľnom čase, treba sa zamyslieť aj nad tým, prečo to robia a aký vplyv na to majú ich rodičia....čiže aj keď sú niektoré z nich drbnuté, nemusí to byť nevyhnutne len ich vina
a to, že v minulosti decká medzi seba hneď niekoho prijali je hovadina
fakt by som ťa chcela vidieť, aký si šťastný za druhej svetovej vojny...
každého príjmuli medzi seba - ROFL. telesne postihnutý, chudobný, príslušník etnickej menšiny nemal šancu medzi ostatnými deťmi
nepovažovali za dospievanie to, že začnú fajčiť a podobne - fajčenie im nikto nezakazoval, lebo sa nepovažovalo sa škodlivé a neobmedzovalo sa. Fajčili osemroční.