Ahojte tehotne baby alebo uz mamicky. Mam vela otazok zmatok v hlave neviem zatial ako by som sa mala postarat o dieta bude to moje prve ,baby kde sa na to pripravujete a ako? Na to ze budete mamou. Kto kde vas uci aby ste bola najlepsia mama?dakujem
Take, ze najlepsia mama neexistuje Hlavne sa nesnaz byt dokonalou matkou, nestresuj sa, ked sa ti nieco nepodari, mysli aj na seba a na svoj oddych a nezabudni si uzivat zivot. Lebo stastna matka = stastne dieta
Nie son sice mama, ale ak budeš chcieť nejaké praktické rady, tak kľudne môžeš napísať, mam na to školu napriklad prikrmovať najskôr zeleninovo-masovymi kasickami a nie ovocnými, alebo tak
to pojde samo, len musis doverovat sama sebe, svojej intuicii, a neriadit sa radami nikoho! Ziadnych for a ani knih ani clankov. A hlavne nerobit z dietata stred vesmiru. Mysliet aj na seba. Ja som urobila vela chyb, ale prisla som na to sama a napravila som ich Vela stastia
@erixa Tak to som ale mega prekvapená aj ja, lebo skoro všade sa najprv odporúčajú iba zeleninové kašičky, až okolo 5-6 mesiaca sa vraví aj o mäse. Tak ako to teraz je?
@tralalibang tak uplne najlepšie je minimálne do toho pol roka iba kojit, pripadne nahrady mlieka... dovtedy dieťa nepotrebuje prikrmovať kasickami... ale myslela som aj tak celkovo, ze tie mäsové a zeleninové skor ako ovocné
@erixa Aha jasne, vďaka za objasnenie. Ja čo som teda zažila vo svojom okolí, tak viacero mamičiek prišlo o mlieko alebo zo zdravotných dôvodov museli prestať kojiť veľmi skoro. A teda viem, že oni dávali také rozmixované zeleninové polievky už keď malo malé tak 4 mesiace. Tak preto ma zarazilo to mäso
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Pice jedne vyjebane skurvene premudrele pice
Radsej sa pytaj mamy