neznášal som ju vždy mi pokazila vysvedčenie...ale hlavná chyba bola že som mal príliš liberálne učiteľky, miesto toho aby nás nútili učiť sa ju sme hrali karty...
my mame takeho haluzneho ucitela ale matiku nejak nemusim... ako povedal aj moj profesor... ze som budúca nenadejná matikarka (lebo som vyrusovala a ked ma vyvolal tak som povedala ze ja nechcem byt buduca nadejna matikarka
mam rad matiku lebo po vysoku skolu je to len o 10 cisliciach a scitani a nasobeni (ostane je len kombinacia scitania a nasobenia). Takze sa netreba ucit ani nic biflovat, okrem par dopkazov a nejake definicie.
15. respektive to malo co sa naucite aj zabudnete. Aj my sme mali kazdy tyzden dvojhodinovku fylozofiu a dvojhodinovku enviromentalistiku, a kazdy z toho prd vedel, iba tym stracal cas.
@petery vies, s @holyknight om celkom suhlasim..u nas je to presne to iste. Na francuzstine mame taku ucitelku, ktora jednoducho nic nenauci..na chemii sme mali taku prisnu sekeru a chemiu neznasam a viem ju docela dobre..ide o to, ci dokaze ucitelka prinutit ucit..
a co sa tyka matiky-mam ju rada ako kedy..neznasam funkcie
ano, suhlasim s @petika je to o ucitelke...my mame na matike hroznu ucitelku nevie tpo vysvetlit ked sa nieco opytam, tak ze preco som taka drza/sprosta ....
ja nemam asi dostatocnu logiku alebo co vzdy ked tomu setcia chapu ja kukam ze jaj asi tak ..ako matika to umna 0bodov ......ale pisomky spoluziaci radi poradia cez kopirak takze znamky niesu zlee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Aj na VS je to moj najblubenejsi predmet.
a co sa tyka matiky-mam ju rada ako kedy..neznasam funkcie
len mi kazi vyvsecko : confused:
ja zboznujem eckove limity ..tie robim z hlavy