sa divim ze su v dnesnej dobe ludia co to nemaju uz len skolska taska to riadne deformuje ja sa za to mozem podakovat husliam ktore mi krasnych 9 rokov posuvali jedno pleco nizsie
@hoperpohroma to skôr tym, že si okrem nosenia tašky a hrani na husle nerobila nič fyzicke...len si rastla a všetko bolo oslabene tak to tak sk....vilo nehadž vinu na nevinnu tašku D
@hoperpohroma a potom si sa musela učiť, potom škola to hovori každy a preto mi ani nik neveri, že zmaturujem Začni sa hybať a časom sa ti to narovna ešte si vo vyvoji nič strašne
Inač na vyjebane kružky nutili aj mňa ale asi som bol dosť tvrdohlavy na to aby som vedel čo ma bavi a robil len to
ak je jej najjednoduchšou formou, chybné držanie tela, ako som sa práve dočítala, tak potom áno a keďže mám aj jednu nohu mierne kratšiu, tak v budúcnosti to bude asi už len horšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a mal by si si skusit pekne 2 hodiny husli denne, to fajne to pleco zdeformuje
Inač na vyjebane kružky nutili aj mňa ale asi som bol dosť tvrdohlavy na to aby som vedel čo ma bavi a robil len to