@11 ...tak hej ale ked to dáš do nejakého časáku nezabudni dodať ,že je to z BIRDZ.sk alebo môj nick k tomu mojich 15min slávy paráda (a napíš kde to bude )
grrrr, keď niekto napíše, že mäsožravá rastlina a koniec, je to zneuctenie, urážka! si aspoň niečo preštuduj o nich! však máš kopec druhov, kopec rodov! typická rosička (drosera) nič nevraví? že mäsožravá rastlina...to je ako povedať, ta výtrusná rastlina...ale aká? aká, keď tam sú, čeľade, druhy? fzzzzt
@Zipporah : Ake spravodlive rozhorcenie ale musim sa priznat ze aj mna to zarazilo Ale takych ako sme my asi vela nebude, skor by kazdeho zaskocila ta drosera...
...vedela si že fialiek je asi 450 druhov a že nie vždy sú fialové (som videl bielo-žltú ) ale tak je to aj z ludmi ktorých s nimi opisujem ani jeden nieje presne taký ako niektorý druhý :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a k téme skús pozrieť Ďalšie diskusie od 501 a možno pochopíš Hladaj podobné názvy...
@6 No rights reserved
@Zipporah : Ake spravodlive rozhorcenie ale musim sa priznat ze aj mna to zarazilo Ale takych ako sme my asi vela nebude, skor by kazdeho zaskocila ta drosera...
...vedela si že fialiek je asi 450 druhov a že nie vždy sú fialové (som videl bielo-žltú ) ale tak je to aj z ludmi ktorých s nimi opisujem ani jeden nieje presne taký ako niektorý druhý :p
...viac kvetiniek na mojej webke