@obliviate presne tak, ja som niekedy tiež mala taký názor, že nie, pretože milujem vôňu kníh, a vôbec, je oveľa lepšie vziať si knihu do ruky než čítať z obrazovky... ale tak fakt, dobré na cestovanie, do školy na prednášky a tak a e-knihy sú i podstatne lacnejšie
knihy sú lepšie, krajšie, voňavejšie, pohodlnejšie, knihovejšie, ale keďže nemám na ne miesto a serie ma, že posledná kniha, za ktorú som dala 30 eur sa mi po mesiaci rozpadla. Aaaargh. A to s ak nim správam ako k deťom.
mám Kindla 3 a maximálna spokojnosť...ale na klasické knihy nedám dopustiť. Kindle som chcela hlavne preto že niektoré knihy sa nedajú zohnať alebo veľmi ťažko. A mám to všetko dokope a kedykolvek aj keď nie som doma si môžem prečítať čo chcem
@magick55 to mam este z cias N95...neni to na dotykovy display ale funguje to pekne fullscreen + mam k tomu taky softik virtualnu klavesnicu ktora sa da dost haluzne nastavit a funguje to spolu dost dobre
nemam, ale chcela by som. Mám rada normálne knihy, ale ked môžem ušetriť miesto v taške a mať pri sebe viac kníh a nielen jednu, je to fajn mám to na zozname pre ježiška
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@ssnehulienka to je sice pravda ale v noci v posteli po tme klasicke knihy citat nemozem
akoze, no hej ale na to ja tam mam taku krasnu cervenu lampicku z Ikey pri posteli resp su aj take tie co si pripnes na knizku
inak lampicku mam aj ja ale vacsinu knih mam aj tak v elektronickej podobe
alebo predčítača, ako mala kate winslet
Takže chcem čítačku.