Už len to, že niekto trepne že nemá sebavedomie je o tom, že si myslí že má na viac, preto to sebavedomie má.. Ale tak poznám aj takých, čo sa len ľutujú a rozprávajú ako nemajú sebavedomie, lebo chcú počuť, akí sú super.. ale sú aj takí, čo to fakt myslia vážne a nevidia sa...
Ja zahlasovať nemôžem, pretože že by som mala nejako extra moc toho sebavedomia nemôžem tvrdiť, a ten dodatok "pripadám si namyslený" mi tam nesedí, nepracujem na jeho zvýšení tak ani druhá, nie nedám z dôvodu, že sa nejdem hrať na zakomplexovanú, tak sa prikláňam ku INÉ. Pretože sa nenadraďujem nad druhých, ale ani nepatrím ku skupine "Ó bože nemám sebavedomie čo teraz".. Som zlatý stred a práve táto možnosť mi tam chýba pre ľudí, čo sa nepreceňujú a ani nepodceňujú.
vraj že mám strašne nízke sebavedomie, a ostatným to strašne lezie na nervy... ale že by sa pokúsili s tým niečo urobiť, nejak ma povzbudiť, alebo také niečo, to nie - hlavne, že pindajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Nié, také normálne, pri niektorých ľuďoch mi, samozrejme, klesá a myslím, že právom
@5 no podla tochto ho mas a dost ale suhlasim
vôbec to neriešim
@bluepanter A ty si čo označil? Keď už, tak si mal hlasovať aspoň za druhú možnosť. :p
Ja zahlasovať nemôžem, pretože že by som mala nejako extra moc toho sebavedomia nemôžem tvrdiť, a ten dodatok "pripadám si namyslený" mi tam nesedí, nepracujem na jeho zvýšení tak ani druhá, nie nedám z dôvodu, že sa nejdem hrať na zakomplexovanú, tak sa prikláňam ku INÉ. Pretože sa nenadraďujem nad druhých, ale ani nepatrím ku skupine "Ó bože nemám sebavedomie čo teraz".. Som zlatý stred a práve táto možnosť mi tam chýba pre ľudí, čo sa nepreceňujú a ani nepodceňujú.