ja neviem, mala som už tri telefóny, na ktoré mi fóliu núkali, ale nikdy som to nechcela, a v konečnom dôsledku ani nepotrebovala, veď telefóny mi padajú dosť často a nikdy sa displeju ani ničomu inému nič nestalo. ochranné fólie dávam vždy dolu, však to ani nevyzerá
moj muž si dáva strašný pozor na svoje blackberry, mne to moje padlo už asi 5krát, odkedy ho mám, párkrát sa aj rozletelo a stále žije bez ujmy.
môj displej si ochrannú fóliu už ani nepamätá on je ochrana sám o sebe len pokiaľ sa ním nehádže, lebo vtedy nadobúda silu priemerne ťažkej tehly a spôsobuje modriny áno, aj betónu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Samček je však v zásade proti takýmto veciam, tak sa bez môjho vedomia zbavil aj mojej fólie.
moj muž si dáva strašný pozor na svoje blackberry, mne to moje padlo už asi 5krát, odkedy ho mám, párkrát sa aj rozletelo a stále žije bez ujmy.
ja dúfam, že ti vydrží čo najmenej!
a k téme.. NIE preboha, radšej by som vypila týždeň pražený olej zo školskej jedálne, než mať ju tam
lebo jednoducho po chvíli sa to začne odliepať, chytať na to odlepené prach, robiť sa bublinky a... jednoduchšie je to odlepiť ako sa pozerať na hento